SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bülent Korkmaz Anlatya'dan Ayrıldı

0
Güncellendi - 2019-11-12 19:44:11
Bülent Korkmaz Anlatya'dan Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Antalyaspor’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla duyurdu.

Süper Lig’de 11. haftayı 11 puanla 15. sırada tamamlayan Antalyaspor’da, 4 maça çıkan mağlubiyet serisinin ardından Teknik Direktör Bülent Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını duyurdu.

Korkmaz sosyal medya hesabında şu açıklamaya yer verdi:

“Başta Antalyaspor camiasına gelmemize vesile olan kıymetli insanlara ve sonrasında göreve geldiği ilk günden bugüne kadar tüm desteğiyle arkamızda duran başkanımız Sn. Ali Şafak Öztürk’e ve bütün yönetim kuruluna, taraftarımıza, futbolcularımıza ve tüm personel ekibimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Bizden taraf bir hakkımız varsa helal olsun sizler de hakkınızı helal edin. Her şey için çok teşekkürler.”

Antalyaspor’a 2018-2019 sezonunun başında gelen Bülent Korkmaz, takımının başında geçen sezonu 7’inci sırada tamamlamıştı.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • gladyo (4 yıl önce)
    hani savaşmayı severdin? bizans kralı gibi şehri teslim etti!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Biz Malatyaspor olarak hemşehrimiz Bülent KORKMAZ'a deplasmanda 0-3 yenilme lüksünü göstererek bir nebze de olsa takımının başında durmasını sağlamış bulunmakla birlikte aradan geçen birkaç haftada Antalya takımı hiçbir başarı sergilemeyince istifası zorunlu hale gelmiştir. Yapacak bir şey yok maalesef...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla