SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut, Beşiktaş'a Karşı Yine Kazanamadı

A- A+ PAYLAŞ

Kariyerinde Beşiktaş’a karşı galibiyeti bulunamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Pazar akşamı da 3 puan özlemini, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'da halef- selef olduğu Sergen Yalçın'ın yönetimindeki Beşiktaş'a karşı yine  sonlandıramadı.

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş’a 4-3 mağlup oldu. Kariyerinde siyah-beyazlı takıma karşı hiç galibiyet alamayan Erol Bulut, bu hasretini bu maçta da dindiremedi. Bulut, daha önce Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor'un başında Beşiktaş'a karşı çıktığı 6 maçın 5'inden mağlubiyetle ayrılırken, 1 defa da berabere kaldı. Bu akşam da Beşiktaş’a karşı sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrılan tecrübeli teknik adamın, siyah-beyazlı takıma karşı galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Bulut’un Beşiktaş’a karşı karnesi şu şekilde:

Yeni Malatyaspor: 0 - Beşiktaş: 0

Beşiktaş: 3 - Yeni Malatyaspor: 1

Beşiktaş: 2 - Yeni Malatyaspor: 1

Yeni Malatyaspor: 1 - Beşiktaş: 2

Beşiktaş: 2 - Alanyaspor: 0

Alanyaspor: 1 - Beşiktaş: 2

Fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 4

İstanbul, iha- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Erol Bulut'tan sonra Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlüğüne gelen Sergen Yalçın, 1 Eylül 2019'da Alanyaspor'un başında Malatya'ya maça gelen Bulut'la. Bu maç Alanyaspor'un 3-2 galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyadan (3 yıl önce)
    malatyamızda bir süre daha kalmaları takımı ileri noktalara taşımaları gerekirken başkanın yönetim zafiyeti ve vizyonsuzluğu nedeniyle ayrılmak zorunda bırakılan iki kıymetli ve genç hoca, inşallah daha başarılı olurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Erol hoca futbolculara karşı eziliyor onların altında kalıyor formayı adaletsiz dağıtıyor başarılı olamaz sezonu tamamlayamaz biraz erken Fener'e gitti diyorum dün akşam bir tezim dogrulandi hakemlerin çoğunun eski futbolcu ve hakemlerin akrabası olduğunu adamın olmadan hakemlikte yükselmenin mümkün olmadığını bunun içinde çok yetenekli hakemlerin illerde hakemlik hayatının bitirildigini söylüyordum dün gorduk sahada hakimiyeti kaybetmiş iki takım aleyhinede olmaz hatalar yapan bir Numanoğlu vardı kısacası yazık diyorum bu kafayla bu ülkede hakem çıkmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (3 yıl önce)
    bizi ilgilendirmez ama şu on kişi kalan takımı yenemedin diyenlere cevap fenere 4 atan takımın da on kişi olduğudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bizim takıma hizmet etmiş iki başarılı teknik adamın karşılıklı maçlarından sonraki haberinize karşılık; takımımızın G.Antep maçını (Rakibin 49.dakikadan itibaren 10 kişi kalmış olması) farklı skorla kazanması gerektiğinin önemle altını çizerim. Sanki takımda oyuncu yokmuş gibi Umut, Chabake ve Kubilay'ı oynatmada ısrarcı olan bizim teknik adam. Antep karşısında oyuna 4 forvetle başlayınca maç gitti dedik. Hakemin bol sarı kart vermesi, 10 kişi ile ikinci yarı mücadele etmeleri, bize gol gerekirken oyundan 2 forveti çıkarıp yerine 2 orta saha alınması, Gueva gibi kalitesini ıspatlamış futbolcunun bir ihtiras üzerine kadro dışı olması, tüm bunlar kimin suçu acaba? yoksa bu suç taraftarın mı?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Bu sene 2020 yani herşeyin olabileceği bir yıl.Örnek Galatasaray ın çeyrek asır sonra Fenerbahçe yi Kadıköy de yenmesi, İngiltere nin efsane takımı bana göre Avrupa'nın da bir numaralı ismi Leverpool ' un 30 yıl sonra şampiyon olması, Malatyasporumuz' un kümede kalması ( düşmenin kalkması) Beşiktaş'ın 15 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe 'yi yenmesi unutmayalım ki daha bir ay var bitmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    yolları malatya dan geçenler
    0
    0
    Yanıtla