SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonra Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-04-08 23:04:30
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un kulüp Başkanı Adil Gevrek, Fenerbahçe gibi bir takımdan 1 puan almanın çok önemli olduğunu söyledi.

Gevrek, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımın güzel bir mücadele verdiğini dile getirdi.

Helenex Yeni Malatyaspor'un 11 haftadır kötü bir gidişat içinde olduğunu anlatan Gevrek, "Bugün ortaya konulan mücadele bizim için umut vericiydi. Bir puan bizim için önemli, Fenerbahçe gibi bir takımdan 1 puan almak çok önemli. Uzun zamandır kazanamıyoruz, galibiyet istiyoruz. Ancak bu bir puan bizim için çok anlamlı. İnşallah bundan sonra kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. 9 haftamız var, bu haftalarda rakiplerimizle oynayacağımız maçlarımız var. İnşallah o maçlarda da Fenerbahçe karşılaşmasındaki gibi oynar ve galip geliriz. Bizim takım iyi mücadele ediyor. Önümüzdeki Kasımpaşa maçına bakacağız." diye konuştu.

Başkan Gevrek, bu sezonun kendileri için zor bir sezon olduğunu belirtti.

Ligde kalmak istediklerini aktaran Gevrek, "Bu takımın ligde kalacağını inanıyoruz. Teknik heyet, futbolcu kardeşlerimiz, yönetimimiz ve camiamız hep beraber inanalım. Ligde kalacağız, yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sn editör bu adelet anlayışınıza bravo.Nuri isimli yorumcuya,hiçbir hakaret içermeyen cevap hakkımı kullandım malasef sizde yorumcu ile aynı görüşte olduğunuz için yayınlamadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen yılın başından itibaren çöp transferlerle bu takımı öldürmeyin diye yırtınıp duranlar şimdi acı gerçeklerde karşımıza çıktığı halde ihanetçimi oldular.Süper lige çıktığımızdan beri Adil başkanın hakkını teslim ettik.halende sevgimiz saygımız sonsuzdur.Ama yapılan akıllara ziyan yanlışları dile getirmek nasıl bir sabotaj olabilir.iki yıl üst üste küme düşme gerçeğini yaşamaktan gereken dersi almadıysak bize TFF 1,Lig bile çok gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkan siz bu söylediğinize inanıyormusunuz ligde kalacağız diye inanmıyorsunuz maksatınız zaman kazanmak o koltuğu bırakmamak kendi egonuzu tatmin etmek
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Rakiplerin hırs,azim ve kararlılığına bakınca bizim kurtulma şansımız hiç yok gibi.oyuncularda bir an önce lig bitsede gitsek havasındalar.Başta transfer komitemiz olmak üzere Hamza hamzaoğu bu takımı mahvettiler.çok yazık oldu bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Mutlu (2 yıl önce)
    Malatyaspor Liğden düşmeyi hak etmiyor Aslında , Güzide Malatyanızın geçen yılki yâşanan olaylar unutmayalım. Takıma yeni gelen iyi futbolcular oynama zamanı geldi. Adaptasyon sorunu olmadan kazanma zamanı geldi de geçiyor bile. 11 haftadır yeter artık ilk yarıda kazanma sayısı yediydi. Beş galibiyet alırsa okey ,. Biz inanıyoruz. Başkan sende inanmalısın
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    takım yenilince sessiz sedasız stadı terkedenler,puan alınca demeç vermeye başladılar.takım bir çok hoca,birçok oyuncu değiştirdi.başkanında değişmesinin zamanı geldi de geçiyor.takıma zarar veriyorsun artık.gitmen herkes için hayırlı olacak.keşke zamanında gitseymişim demeden şimdi git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Fenerbahçe den alınan 1 puan iyidir ama bizim peş peşe 6 puanlık maçlarımız var, o da bizim ölüm kalım maçlarımız olacak. Asıl sorun da şimdiye kadar hiç bir 6 puanlık maçları alamadık öyle görünüyor ki hiç bir zaman da alamayacağız, aldığımız puanların da zaten şans yardımıyla aldığımız ortada bu başkan ile olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ya arkadaşlar ,Malatya ligde kalsa bu adam yine başkanmı olacak biri bana teselli versin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir kalsın da
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (2 yıl önce)
    yeter adil gevrek bırak git başkanlık sana göre değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Bargas (2 yıl önce)
    Arkadaslar ülke disinda yasiyorum memleketimin asigiyim;baskan gitsin diyosunuz ortada yönetime talip güclü biri var mi yok!diyosunuz 60 milyon borc var ;süper ligte oynayan takimlarda borcu olmaYan var mi yok!bu takim düser hoca iyi deyil diyosunuz; takim 8 eksik oyuncuyla fenerbahce karsisinda(yanlis anlasilmasin irfan canin ciktigi yerine pelkasin,sosanin girdigi takimdan bahsediyorum !elazigspordan bahsetmiyorum::) söke söke puan almis kötü mü yapmis yok!unutmayalim gelen gideni aratir!bu malatya da düsmez!simdi "dagilin beyler"
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen boş ver arkadaş Malatyadan uzak kalman daha iyi, hangi kafayla konuşuyorsun bilmiyorum bu takım 10 hafta önceden en alttaki takımlara yenilerek buraya geldi sen hangi başarıdan bahsediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    Sabah gazetesinin manşetine bu yöneticiler sessiz kalıyorsa söylenecek söz kalmamıştır Allah bu şehrin yoneticilerini bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takımın içini boşalttınız.,istanbul takımlarından puan alınca ortaya çıkıyorsunuz.Bizim ligde kalmamız için Gs,Fb,Bjk yi değil öncelikle lig sonunda kıyaslanacağımız Ankaragücü,Erzurum,Kayseri,kasımpaşa maçlarından puan almamız İstanbul takımlarından puan almamızdan 10 kat daha değerli ve anlamlı. Bu konuda en ufak bir avantajımız yok.Bugün fikstüre bakıldığında 15.sırada olmamıza rağmen biz bu halimizle ikili averajla küme düşüyoruz.Verecekseniz 3-5 kuruşu,bu maçlardan önce verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Başkanım,sana zahmet,Futbolcuların neden oynamadığını,Neden 6 puanlık 6 maçı kaybettiklerini,önümüzdeki 6 puanlık Kasımpaşa maçını gene kaybedebilirlermi.. sebebini, keşke sorsaydın,bize çektirdileri bu azabın,bu kötü oyunu,nedenini bizde öğrenseydik........................................takımdaki bu güven kaybının .....sebebi neymiş......
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı44 (2 yıl önce)
    Ağam bizimle eğleniyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Sayın başkan gerçekten nasıl bir mantığınız ve olaylara bakış açınız var anlamak mümkün değil. Kamuoyu sizin bilerek ve ısrarlı bir şekilde iki yıldır takıma zarar verdiğinizi ve kapalı kapılar arakasında bazı hesaplarla bu görevi ısrarla sürdürmekteki çıkarınızı merak ediyor. bu yıl küme düştükten sonra malatya il sınırları içine girecek yüz bulamazsınız inanın bana, ailenize kendinize ve her şeyden önemli malatyaya ve bu halka bunu yapmayın ve lütfen ayrılın gidin giderken de kurulda sizleri onaylayan ve bu suça ortak olan insanları da götürün. Son iki yıldır vermiş olduğunuz demeçleri alt alta koyup sizi ve malatya yı bilmeyen okumayı yeni çözmüş 7-8 yaşında bir çağaya okutun ne demek istediğimi daha rahat analarsınız inanın bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Yeter artık Y.Malatyasporu toprağa gömmeden git artık. Yeter bu kadar hevesini almışsındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • tarkan (2 yıl önce)
    hayırlısı ile sen de bi gideydin
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Kalsan ne olur, transferin kapalı, borcu ben mi ödeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne borcu?59 milyon süper lig takımı için çok önemli borç değil takımı düşürmek için birilerin kuyruğuna takılmış her türlü sabotajı yapıyorsunuz.Yazıklar olsun.Borcu varsa alacağıda vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet bayram (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    sayın M.saim kamuoyunun bilmediği ancak sizin bildiğiniz gelir,gider kalemlerini ve transferlerde ödenen ve alınan miktarları yazabilirseniz sizn iddia ettiğiniz alacağı varır dayı da öğrenmiş oluruz. Cebinden bir kuruş çıkan bir insanın bu sahipsiz malatyanın ve insanlarının kaderi ile umutları ile oynamasına en başta kendisi de dahil hiç kimse müsaade etmez. sizde hangi amaç için yazdınız bilmiyorum ancak bilmeden yorum yapıp vebal almayınız. Bu dünyada da öbür dünyada da hesabının sorulacağını bilin ve ona göre yorum yazın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey,bu zatın bu sitede tüm yazdıklarını okumanı tavsiye ederim.Zaten klüp yönetimine yanlı yazan aşağı yukarı iki kişiden biri.Buna göre neredeyse ikinci kere düşmeye namzet olan,Malatyaspor klüp yönetiminin neredeyse hiç hatası, yanlışı yok.(İşin garip tarafı klüp başkanı,ekip olarak başarısızlıklarını,çok hata yaptıklarını geçen yıl itiraf etti)Buna dair bir cümle bulamazsın,göremezsin. Yazmaz belkide Yazamaz. .Buna göre klüpdeki tüm problemler önce taraftarlardan kaynaklanıyor.(Herhalde Transfer edilen,satılan futbolcuları,klübün tüm alacaklarını,giderlerini taraftar yapıyor zannedersin.)Bu kişi önce taraftarı,maç anormal bir skorla sonuçlandığında yada gidişata göre sıkışınca,Teknik yönetimin üzerine atan biri.Artık Malatyaspor Klübünde yaşananları bırak Malatyayı,tüm Türkiyeye öğrettiler. Hikmet karaman ve Hamza Hamzaoğlunun beyanatları ile de iyice ayyuka çıkdı...Bu durumu klüp başkanıda ulusal medyada teyit etti.Herkes herşeyin farkında.ama sadece bu zat dışında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey bende sizin yorumlarınızı hayretle okuyorum.Ben 60 yaşının üzerinde Malatya ve Malatya ile ilgili tüm spor faaliyetleri yakından takip eden özellikle Malatyaspor yenildiğinde bir hafta kendine gelemeyen bir taraftarım.Öncelikle Sn Adil Gevrek’i başkanlığı döneminde bir defa dahi canlı görmedim.Yaşım itibari ile de konumum itibari ile de kimseye eyvallah edecek durumda değilim.90’lı yıllarda Malatyaspor’da iki yıl yöneticilik yaptım.O nedenle neyin ne olduğunu iyi bildiğimi düşünüyorum.Sizlerinde özellikle bu takıma bilerek veya bilmeyerek ihanet ettiğinizi düşünüyorum.Bir hesap sorma yeri varsa genel kuruldur.Gidersiniz kulübe üye olur her türlü hesabı sorarsınız.Başkana düşman olmuşsunuz bu yaşıma kadar birçok Başkan takip ettim.İnanın en iyilerinden biri kulüp tarihinde bu kadar ucuz maliyetli futbolcu alıpta iyi paralarla satan yönetim Yok.Sizin gibilerin sayısı 100-150 geçmez muhtemelen birilerinin kuyruğuna takılmışsınız onların davulunu çalıyorsunuz.Bunun ispatı da geçen yıl takım gayet iyi durumdayken,Keçiören kupa maçında Başkanı istifaya 30-40 kişilik parayla satın alınış gurubun çağırmasıydı.Sanırım sizde aynı teranenin uzantısınız.Sorarım size ihanet,hırsızlık Yoksa isimler vererek hakeretler ederek linç etmenin takıma ne katkısı var?Şayet Malatyaspor’u seviyorsanız kendinizi bir daha gözden geçiriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Başkanım bir özeleştiri yapınız bu takım neden borç bataginda bu borçları nasıl ödeyeceksiniz bir planınız varmı bu ligde gelirden fazla harcama yapan kulüpler ayakta duramaz mutlaka ayağımızı yorganimiza göre uzatmaliyiz diğer bir konu altyapıdan yılda hiç olmazsa bir oyuncuyu A takıma gonderemiyorsak vay halimize diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Başkan,dalgamı geçiyorsun,bizimle.
    0
    0
    Yanıtla