SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada 2 Puanı Bıraktık Diye Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2021-01-29 19:12:11
A- A+ PAYLAŞ

Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Atılay Canel, Yeni Malatyaspor ile Malatya'da oynadıkları karşılaşmada 2 puan bıraktıklarını söyledi.

Canel, Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kar yağışı ve hava şartlarına karşın oyuncuların iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Futbolcularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Canel, "İyi mücadele ettiler. İlk yarı oyun ortada gibi gözükse bile yine gollük pozisyonları kaçıran bizdik. İkinci yarı rakip 10 kişi kalınca 45 dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi. Burada 2 puanı bıraktık diye düşünüyorum. Saha şartları daha farklı olabilirdi. Bana göre 3 tane mutlak gol pozisyonumuz var. Kaleye şut atmada gecikince golleri bulamadık" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Ya bir defa olsun bari malatya spora destek övgü yapsanız ölürmüsünüz hep köstek oluyorsunuz Ne bu karın ağrısı malatya spor markamız gururumuz canımız ne olursa olsun malatya spor dünyanın en iyisi kıskananlar çatlasın patlasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Herşey Yolunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Altın değerinde 1 puan aldık...10 kişi kalmasaydik yenilirdi.. Karagümrük Malatya dan çok iyi....yakın puanda olmamız ilginc
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaspor için bu maçta aldığı 1 puan büyük şanstı, bundan sonraki haftalar Malatyaspor geçen yılı aratacak gibi görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yıl düşmüştük niye geçen seneyi arayalım ki
    0
    0
    Yanıtla