SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada Aldığımız 1 Puan Değerli"

0
Güncellendi - 2021-02-04 20:44:59
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maç için “Bugün burada aldığımız 1 puan değerli” dedi.

Süper Lig’in 23. Hafta maçında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi. Hamzaoğlu, deplasmanda kaybetmemenin önemli olduğunu ifade ederek, “Bugün burada aldığımız 1 puan değerli. Göztepe bizden oyun anlamında daha iyi oynadı. İki takım da iyi mücadele etti. İki sefer geri düşmemize rağmen oyuncularım reaksiyon gösterdi ve beraberliği yakaladık. Son dakikada Ahmed'in pozisyonu gol olsaydı galip gelebilirdik. Ancak hak etmediğimiz bir galibiyet olurdu. Önümüzdeki Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

İzmir, iha- AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Carbon (3 yıl önce)
    Ne şanslı bir hoca arkadaş ortada oyun yok puan almaya devam ediyor söylenecek söz yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geldiğinden beri hamzaoğlundan mazeret dinliyoruz.kendisini mourino zannediyor.umutu kendi teknik ekibine alacağı için zorla parlatmaya çalışıyor.Malatyasporuda emellerine alet ediyor.ikinizide bu takımda istemiyoruuuuuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Ben bu Hocanın Malatya’nın iyiliğini ve başarısını istediğini düşünmüyorum. İlk yarıda orta sahada iyi oynayan ve gol atan yeni transferi sanki niye gol attın diye kanada alıyor 90 dakika oynamayacak oyuncular oynuyor. Hatayspor’da Fenerbahçe’ye karşı tek kale oynadı nerdeyse ama Erol Bulut çıkıpta maçın hakkı Hataysporun demedi. Adam çıkıyor son dakikada golü atsaydık maçı hakketmemiş olurduk diyor kısacası iyiki atmamışız diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Hamza hoca sanki başka takımın hocası öyle açıklamalarla bulunuyorki mücadele ile kazanılıyor diyor deli olmak elde değil taktik yok oyuncular nerede oynayacağını tahmin edemiyor. Örneğin bu maçta adem çok kötüydü oyuna Ahmet girdi hoca önliberoya koydu adem dedi ben oralarda gözürmeyem sen geç dedi gözümüzle gördük.Top çalma idmanı yaptır hoca top çalma sıfır takımda top bizdeyken futbolcular gizleniyor halen bu işi öğrenemedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    Oynanan futbolu beğenmedim her maç beraberliğe oynuyoruz hep defans hep direnme maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy (3 yıl önce)
    Sormak lazım Hamzaoğlu na zugui sana ne yaptı arkadaş orta sahaya ademi Zeki’yi kendi mevkileri dışında devşirmek yada Ahmet’i oynatmak ekstra bu takıma ne katkı sağlıyor zugui de bulamadığın şey nedir zugui sağ iç oynar ön libero oynar 8 numara nın babasını oynar forvet arkası oynar sert ve mücadeleyi bırakmadan oynar 2 maç 11 koy bizde diyelim ki evet bu zugui kötü oyuncu Hamza haklı arkadaş Ahmet mevkisinde ne yaptığını bile bilmeden oynuyor eğer 6 numara oynatıyorsan topu alıp oyun kuracak Ahmet bunu yapıyormu hayır 8 oynatıyorsan sürekli iki kale arasında oyunu yönlendirecek varmı yok sadece rakibin oyununu bozmak için koşuyor umut desen yine sadece rakibi bozmak üzerine koşu yapıyor kanatları kapatıyor Kubilay aynı yetmiyor senin gole en yakın adamın Adem onuda orta sahaya koyup rakibin sert oyuncularıyla mücadele et diyorsun kaleden uzaklaştırıyorsun tetteh ilerde pas yapmak için adam arıyor koy tetteh forvete arkasına üçlü Adem Mallan lukoiki orta sahaya koy zugui acguah ı çık top oyna kardeşim yeter hasbel kader şut atacak gol olacak duran top olacakta gol atacaz futboldan soğuduk
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    bir puan değerli.. Ankaragücü, erzurum ve rize maçlarından da bir puan alabilseydik çok iyi olurdu. itiraz edenler bu üç maça birer puan ekleyip, diğer üç takımdan iki puan eksiltip puan tablosuna bir daha baksınlar.. Hamza hoca bence haklı.. puan puan bakmalıyız olaya. her puan altın. keşke tranzonspor ve fenerbahçe maçlarından da bir puan alabilsek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet gül (3 yıl önce)
    Hocam. ligin en kötü futbolunu oynuyoruz.Tabi buna futbol denirse.Aidiyat duygusu olmasa izlemeyeceğim.lütfen insanların duygularını yok etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (3 yıl önce)
    Sayın hocam, Umut'u oynat ama 90 dakkika değil, takım sürekli baskı yiyor , ofansif değil. . Semih ve Schabek,Walız yerlerine dönemiyorlar . orta sağa pas üretmiyor. biryerde bir yanlışlık var. ama nerde? tabi bunu çözmek senin işin .Ligin altı sürekli yaklaşıyor. "kuş taşa değmesi ile "olmaz biraz gayret hocam ..başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Umut kanat oyuncusu değil Adem Büyük 90dk oynayacak diye birşey yok inatla zagui yı oynatmıyorsun bu Mustafa Eskihellaç iyi oynadığı halde hep yedek forma adaletin yok Hamza hoca şu inadından vazgeç artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hocayı hiç eleştirmemiştim ama bu hafta eleştirilirenizin tamamına katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Hocam 1 puan almamız sevindirici doğru söylüyorsun da sanki biraz daha cesaretli, ofansif oynasak bu kadar baskı yemeyiz diye düşünüyorum. Çıktığımız zaman pozisyon bulup gol atıyoruz. Emeğinize sağlık sizin ve oyuncularımızın. Adem maalesef kötü performans gösterdi. Sebebini anlamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tebrikler hocam başkan yeni transferler iyi Umut Bulut herkesten çok koşuyor helal olsun durmak yok yola devam doğru yoldayız herşey güzel olacak tebrikler teşekkürler iyi oynayan puan vermiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Hamza hocam puan alıyoruz eyvallah...ama bu puanlar çekirge misali geliyor...çekirge daha ne kadar zıplar bilinmez...yahu umut koşuyor, koşuyor,koşuyor..tamam iyi mücadele ediyor ama golü ben mi atacam..umut forvet şu ana kadar kaç gol attı.. umut rekor kırdı yanina malatyaspor yazılmayacak ama bu takım ligden düşerse umutun rekoruda elinden alınmayacak olan malatyaspora ve taraftarına olacak...Hamza hoca elinde şu an geniş bir kadro var...zaten senin bir taktiğin yok bari umutun,kubilayin,ademin,tettehin yerine bu yeni alınan futbolcuları oynarsan hem bu futbolcuları dinlendırırsın hem de adaleti sağlayıp belki yeni yusuflar ortaya çıkarırsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Hocam 3 mactır kazanamıyoruz bırakın artık kitabın aynı sayfasını okumayı 4 gun sonra Trabzon macınız var sizin bu umut isarınız oldukça kazanamayız Trabzon a bakın 17 sıradan 4 sıraya geldi demek ki taktik farklı elinde jetmir var zuguzi var lukoki var ama siz ha umut ha umut bırakın artık jubile yapsın oyuncuları kadro dışıbırakmak la bir gün siz kadro dışı olırsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (3 yıl önce)
    Bugün maçı izlerken icimden acaba yönetim hala maaş ödemesi yapmadı mı diye geçirdim çünkü Malatyaspor böyle ruhsuz,mücadele etmeyen (adem,accuah,semih ve wallace) bir takim değildi sene başından beri izlediğim en ruhsuz takımdı inşallah düzelirler yoksa haftaya da böyle oynarsak Trabzon bizi kevgire çevirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (3 yıl önce)
    TEBRİKLER Hamza hocam deplasmanda yenilmemek çok güzel. Göztepe gibi bir takımdan puan almak ta güzel Hepinizin emeğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Zaten haketmediğini bildiğin için umut bulutu sahaya çıkarıyorsun.Umut çıktı takım hemen ayağa kalktı.zaten yenik duruma düşmeden umutu oyundan almıyorsun.buda şirketi açıkça gözler önüne seriyor.ama anlayanlara tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Hocam sizi ekibinizi ve tüm futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum...Disiplinden taviz vermediğiniz için ayrıca tebrik ediyorum...Halen tüm kalbimle inanıyorum Ahmet İldizden bi Tugay Kerimoglu kumaşı var...Eleştiri olabilir ama kesinlikle futbolcuya teknik heyete ve başkana hakarete varan yazılar karakterimizi ahkakimizi ortaya koyar...Ben bi öneride bulunmak istiyorum...Belki bu yazılar teknik heyet tarafından okunuyordur sayın hocam oyun okuma becerisi olan bi yardımcınızi tribünde yüksekte müsabakayı gözlemleyip anında oyunun gidişatına müdahale etme şansınız olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    İşte adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdür (3 yıl önce)
    Son 10 haftada 2 galibiyet alip, son 3 macta 270 dk defans yaparak, hicbir organize atak gelistiremeyip, kontraya dahi cikamayan bir ekipten bahsediyorsun sevgili Hamza hocam. Dikkatini cekerim oynadigin rakipler psg, m.utd., juventus falan degil bu kadar yaslanmanin, takımı tutmanın bir mantigi var mı? Böyle giderse bizi 5 haftaya kalmaz kume dusme potasına sokacak sevgili hocamız, inş önumuzdeki 4 haftada hopa güme 2 mactan 6 puan alirizda problem yasamayiz. Her hafta kötü futbol bol defans organize atak yapamayan bir takım izliyoruz ayıp cidden.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (3 yıl önce)
    Tebrikler hocam takım iyi direniyor başka takım olsa şimi 3-0 yenilmişti burada
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı ol (3 yıl önce)
    Hoca biraz saçmalamış herkes hak ediptemi kazanıyor futbolda 3 puan var kim kazanırsa 3 puanı alır hak edene puan verilmiyor kazanana verilir dostumsun düşmanmısın anlayamıyorum üzücü durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)
    Ben beğendim takımı amaoeta sahada hiç rakibe basamadık. Yusufu bu macta araxik ama malen iyi kumas uzaktan çok atar. 1 puan bizim için iyi gibi kazanabilirdik ama adem çok kotu günündeydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bir günde biz rakipten oyun ve skor olarak iyi olalım hamza ama nerde sende o beceri sende sadece koşarak rakibi bozarak oynuyoruz bizde ne taktik var nede pas yapma becerisi var karambol takımıyız şansa gidiyoruz nereye kadar göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    eee nezaman yuregımiz agzımizda maç izleyecegiz h.hamzaoglu ,,,hocam cok eziliyoruz cok ezik oluyoruz,zavallı durumuna da düsüyoruz farkında olmamaniz anlasilir gibi degil.1 puan kalbi takimi ile olan taraftarlar almiştir....
    0
    0
    Yanıtla