SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da Çok İyi Kalpli, İyi Niyetli İnsanlar Var'

0
Güncellendi - 2019-12-13 01:48:12
'Malatya'da Çok İyi Kalpli, İyi Niyetli İnsanlar Var'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu savunma oyuncusu Arturo Mina, Malatya'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnsanların ve şehrin bu kadar iyi ve keyifli olması beni takıma ve işime daha çok motive ediyor." dedi.

Malatya ekibinin Süper Lig'e yükseldiği 2017-2018 sezonunda Arjantin'in River Plate takımından kadrosuna kattığı Mina, sarı-siyahlı takımın performansı, ligin kalitesi, Malatya'daki sosyal hayatı, en sevdiği yemek, savunma yapmakta zorlandığı futbolcu ve hedeflerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Arturo Mina, takım olarak ligde iyi durumda bulunduklarını belirterek, bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini söyledi.

İyi bir takıma sahip olduklarını anlatan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, "Bunun için çok çalışıyoruz. Geçen sezon ligi 5. sırada bitirmiştik. Bu sezonu geçen yıldan daha iyi bir yerde bitireceğiz." şeklinde iddiasını dile getirdi.

Süper Lig'in kaliteli olduğunu vurgulayan Mina, "Çok mücadeleci bir lig. Üç yıldır Türkiye'deyim, ligin her yıl daha iyi olduğunu görüyorum." ifadelerini kullandı.

- "İskender kebap çok hoşuma gidiyor"

Malatya'da bulunduğu süreci değerlendiren Arturo Mina, şöyle devam etti:

"Malatya'da olduğum için çok mutluyum. Bunun sebeplerinden bir tanesi insanlar çok iyi. Burada çok iyi kalpli ve iyi niyetli insanlar var. Üç yıldır burada olmamın en büyük sebeplerinden biri bu. Ayrıca insanların ve şehrin bu kadar iyi ve keyifli olması beni takıma ve işime daha çok motive ediyor."

Türkiye'ye uyum sağladığını, yemeklerini de çok beğendiğini aktaran Mina, "Türkiye'de birçok yemek var ve hepsi birbirinden güzel. Tatlılar da aynı şekilde. İskender kebap çok hoşuma gidiyor." şeklinde görüşlerini aktardı.

- "Çok çalışıyorum, her yıl üstüne koyuyorum"

Yeni Malatyaspor'un başarısı için elinden geleni yapmak istediğini anlatan Mina, "Başarılı olmak için çok çalışıyorum, her yıl üstüne koyuyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Önümüzdeki yılın benim için daha güzel şeyler getireceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de başarılı futbolcuların bulunduğunu aktaran Mina, "Hiç beklemediğiniz oyuncular karşınıza o gün çok konsantre ve güçlü bir şekilde çıkıyor. Bütün takımların iyi forvetleri var. Türkiye'de defans yapmakta en zorlandığım isim eski Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis diyebilirim." diye konuştu.

Arturo Mina, Yeni Malatyaspor forması giydiği maçlarda unutamadığı anları da paylaşarak, "Geçen sezon kupada oynadığımız yarı final maçları heyecan olarak benim için önemliydi. Sonra bizi Avrupa'ya taşıyan son 5 maç da unutulmazdı." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Gurbet (4 yıl önce)
    Sanki sergen hoca sivas a maçı bilerek verdi.Takım kuruluşuna bak bide değişiklikler e bak.takimiñ bir tane iyisi vardı bifuma onu da çıkardı sanki gol atmamızı istemiyormuş gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (4 yıl önce)
    Geçen hafta Sivas maçında neden hocanın seni oynatmadığınıda anlatsaydın da Türkiye nın Hoca hakkındaki görüşlerine bir açıklama getirseydin.Büyüksün Mina
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    eskiden daha iyiydi gardaş malatyanın yerlisi çoktu misafirperverlik insanlık komşuluk çok çok güzeldi bağlı bahçeli evlerin arasında cıvıl cıvıl sohbetlerin yaşandığı soğuk harığların aktığı malatyamda yabancıya helede askere polise içtiği çay çorbadan çoğu zaman para alınmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Hakyemez (4 yıl önce)
    Seviyoruz seni güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Aferin mina en iyi malatyalı sensin,başarılarıyın devamını dilerim inşallah daha uzun yıllar kalırsın....................
    0
    0
    Yanıtla