SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bursa Malatya Darendeliler Kültür Derneğinde Kongre

0
Güncellendi - 2021-06-19 03:41:49
Bursa Malatya Darendeliler Kültür Derneğinde Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Ali Bozkurt tekrar başkan seçildi. Bozkurt,” Teveccüh göstererek bir dönem daha hizmet etme fırsatı veren hemşehrilerime ve ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu seçim bizleri birbirimize daha çok kenetleyecektir. Kazanan Malatya’mız olmuştur” dedi.

Genel kurula Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Bursa Tarım İl Müdürü Hamit Aygün, BUSKİ Gürsu Şube Müdürü Aykut Çatal,Büyükşehir Belediye Proje Şube Müdürü Cihan Atabey, BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp ve üye dernek başkanları da katılım sağladılar.

Ali Bozkurt ve Ali Seydi Avcı Başkanlığındaki iki aday listesi ile yapılan seçimler öncesi, her iki aday kürsüye çıkarak vaatlerini ve geleceğe dair planlarını açıkladıktan sonra oylamaya geçildi. Oylamaya 257 üye katıldı. 3 geçersiz, Avcı'nın aldığı 110 karşı 144 oyla mevcut Başkan Ali Bozkurt listesi seçimi kazandı.

Bozkurt, rakibi Ali Seydi Avcı’ya demokratik kurallar çerçevesinde ve centilmence bir seçim yaşadıkları için teşekkür ederek yaptığı konuşmada, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Kongrenin birlik ve beraberliğimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teveccüh göstererek bir dönem daha hizmet etme fırsatı veren hemşerilerime ve ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu seçim bizleri birbirimize daha çok kenetleyecektir. Kazanan Malatya’mız olmuştur” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abuseyf (2 yıl önce)
    Şimdi bu yaptığınız haberin Malatya için önemi nedir, Ali Bozkurt adlı biri bursada arkadaşları ile toplanmış, eski belediye başkanı ile oturmuş, bu nedir yani, Malatya ya hangi hizmeti yapmış, Darende için ne yapmış, bu konuda anlatacak bir şey varmı, biraz daha topluma yararlı dernekleri haber yaparsanız iyi olur bence.
    0
    0
    Yanıtla