SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Oyunlara Karşı Duracağız"

0
Güncellendi - 2019-11-05 17:03:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Süper Lig'de maalesef bazen oyunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Çelme takılabiliyor ama biz o takılmak istenen çelmelere karşı hem Malatya hem siyasiler olarak hem de oyuncularımız ve teknik heyetimiz tek yürek olacağız. Bütün oyunlara hep birlikte karşı duracağız" dedi.

Milletvekili Çalık, Süper Ligin 10.haftasında İstanbul'da Kasımpaşa ile BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşananlarla ve profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un ligde iyi bir gidişat yakaladığını kaydeden Çalık, "Öncelikle Malatyaspor kulübü başkanımızı, yönetimini, teknik heyeti, Sergen hocamızı ve futbolcularımızı kutluyorum. Süper Lig'de çok başarılı bir grafik izliyorlar. İnşallah şampiyonluğa oynuyorlar. Anadolu takımları içerisinde Süper Lig'e çıktığı andan itibaren başarısı herkes tarafından görülüyor. Bu başarı da takdire şayandır" dedi.

Çalık, Süper Ligin 10.haftasında oynanan Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşananlara ilişkin, "Futbolun içerisinde oyunlar gibi Süper Lig'de de maalesef bazen oyunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Çelme takılabiliyor ama biz o takılmak istenen çelmelere karşı hem Malatya hem siyasiler olarak hem de oyuncularımız ve teknik heyetimiz tek yürek olacağız. Bütün oyunlara hep birlikte karşı duracağız. Sergen hocamıza ve futbolcularımıza verilen ceza dahil olmak üzere hepsi için yapılması gereken görüşmeleri gerçekleştirdik. Malatyaspor'un her daim ve her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Malatyaspor'u tanımalarının ve takımla gönül bağlarının yıllara mazhar olduğunu dile getiren Çalık,: "Bugün için değil her zaman destekliyoruz. Malatyaspor'umuza dünde destek verdik, bugünde sonuna kadar destek veriyoruz, yarında destek vereceğiz" dedi.

Milletvekili Çalık, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sözleşmesi feshedilen üst klasman hakemi Suat Arslanboğa ile ilgili ise "Suat Arslanboğa'nın kendisiyle de defaten konuştuk. İlk elden takibini yapıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir dahil olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla her biriyle ayrı ayrı görüşmelerimizi yaptık. Bu hafta içerisinde de Suat Arslanboğa, normal yapılacak olan toplantılara davet edilecek. En son Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile yapmış olduğumuz görüşmede Suat Arslanboğa'nın bu sürecinin yavaş yavaş eski pozisyonuna dönüştürecek şekilde tedbirleri, kararları alacaklar. Suat hocamda inşallah inanıyorum ki kazanmış, hak etmiş olduğu, yıllara mazhar profesyonel hakemlik sözleşmesini yeniden kazanacak. Bununla ilgili çalışmalar ve girişimlerimizde ilk günden itibaren devam ediyor. Ben çok umut varım" yorumunda bulundu.

Malatya ile ilgili her sorunun çözümü için çalıştıklarını dile getiren Çalık, "Bilin ki Malatya'da hangi sorun varsa AK Parti'de onun desteğini biz sonuna kadar veriyoruz. Sorunu çözmek için teşkilatımız, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Malatyaspor ve Malatyasporlu futbolcularımız içinde bu desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Basri (4 yıl önce)
    Öznur hanım yine konuşmuş Laf olsun .....Bende inandım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Bak hakem fırat aydınusu,Daha emekliliğine varken istanbul takımları baskıyla nasıl hizaya getirdi.Yakında hakemliği bırakacakmış.Sizin bu özel hakeme herhangi bir girişiminiz varmı?Çok genel konuşuyorsunuz.Biz özel konuşmanızı bekliyoruz.Bu hakem Türkiye de ilkleri gerçekleştirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (4 yıl önce)
    Suat Arslanboğa'nında tekrar Malatya bölge hakemi statüsü sağlansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (4 yıl önce)
    Malatya birlik olup tüm gücünü kullanmalı bilinçli olarak aleyhimizde verdiği kararlarla takımı lime lime eden o hakem müsveddesini bir daha dönmemek futbol aleminden kovdurmalıdır, ne gerekiyorsa yapın bunu onun yanına bırakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Yahu sayın vekil malatyalı hakemi attılar sesiniz çıkmadı,Malatya bildim bileli her yerde 2.sınıf şehir muamelesi görüyor ete kemiğe bürünüyorsunuz.Parti yönetiminin korkusundan allah bilir türkiye'^nin sorunlarını geçtim,malatya'nın sorunlarını bile dile getirdiğinizden endişeliyim şahsım olarak siz nerede kime karşı duracaksınız ?? İşte adı sayın vekil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Sen bu Halis adlı adamın canını yakabiliyor musun, onu söyle bize...
    0
    0
    Yanıtla