SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 15 Taşınmazını Sattı

0
Güncellendi - 2017-07-09 04:24:52
Büyükşehir 15 Taşınmazını Sattı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde ihaleyle satışa çıkardığı 56 arsa ve dükkândan 15 'ni sattı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 56 parsel ve 3 dükkân için ‘Açık Teklif Usulü’ ile ihale düzenlendi.

15 parsel satıldı

6 Temmuz  Perşembe günü saat 14.30’da Encümen huzurunda yapılan ihalede, 56 gayrimenkulden 13'ü arsa,  2'si dükkan olmak üzere 15 taşınmaz  satıldı.  Düzenlenen   ihalede en düşük taşınmaz      64 bin lira, en yüksek taşınmaz ise 360 bin liradan alıcı buldu.

10 taksitte ödenecek

7.6 m2 ile 4.580 m2 arasında değişen parsellerin satışı, Büyükşehir Belediye Başkanının onayından sonra kesinlik kazanacağı, satışı yapılan parsellerin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitle ödeneceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    Akpınardaki Maski binası 1milyon liranın üzerinde bir bedelle dış cephesi giydirildi, iç tadilat yapılacakken binaya çürük raporu verildi kamuoyundan saklanıyor, hesap sorulsun. Bile bile çürük binaya neden tadilat yapıldı. Eğer mahkeme kararı ile çürük raporu gelmese idi binanın içide tadilat yapılacaktı, birileri zengin olacak diye neden bunun ceremesini Malatya çekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (6 yıl önce)
    Satın kardeşim gereksiz her şeyi....Turşusu nu mu kuracaksınız en azından ekonomiye kazandırılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan göksu (6 yıl önce)
    Otogarda artık yolucunuz gelirse yan yoldan yolcuyu almak için para ödeyeceğiniz i biliyor musunuz.belediye artık hizmet yeri değil rant yeri oldu. Kendi yazdıkları raporda bile 16 milyon tl gösteremeyen istanbul la aynı paraya ulaşım ve içme suyu dayatan yeşil alanlari istimlak edip bir müddet sonra satışa sunan yerel yöneticilerimiz var. Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bunlar yakında aldığımız nefesi de satarlar. SAtacak az biley kaldı. Çat barajının suyu Adıyaman'a Doğanşehir sen Gaziantep'e su gitti uyu Malatya uyu ver mehteri......
    0
    0
    Yanıtla