SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2021-05-27 22:03:08
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs Ayı ll. Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığında, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Mazeret Dilekçelerinin okunarak oylanmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesi ile Mayıs ayı Meclis Toplantısı sona erdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısının ise 9 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı

MASKİ TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının ardından, MASKİ Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Genel Kurul Toplantısının II. Birleşimi de gerçekleştirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğünün Genel Kurul Toplantısında gündemde olan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

AKP Grubu adına konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın başkanlığında MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya genelinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Özellikle Doğu Kolektörünün bulunduğu alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiler. O bölgelerde ciddi problemler yaşamaktaydık. Bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP Grubu adına ise Günnur Tabel söz alarak, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın nezdinde, MASKİ Genel Müdürümüz, Daire Başkanlarımız ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ise Meclis Toplantısı sonrasında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız