SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisinden Esenlik Kararı

0
Güncellendi - 2020-07-12 16:22:02
Büyükşehir Meclisinden Esenlik Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, MASKİ Konferans Salonunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda ilk olarak mazeret dilekçeleri alındı. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi.

Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan; Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu Çalışma Esas ve Usullerine İlişkin Yönetmeliği hakkındaki Hukuk Komisyonunun teklifi görüşülerek onaylandı.

Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden ESENLİK İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketinin unvanının ESENLİK İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değiştirilmesi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının teklifi görüşülerek kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı III. Birleşiminin 14 Temmuz Salı günü saat 15.00’de MASKİ Konferans Salonu’nda yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ölümüne akp diyenler neyin sizlanmasi bu beter olsunlar ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasip (3 yıl önce)
    Limited anonim oldu bu gurur senin malatya ayrıca personel çok huzursuz organize sanayide çoğu fabrika işçileri belediye personelinden fazla maaş alıyor başkanın insana ve personeline verdiği değer işte bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim44 (3 yıl önce)
    Malatya büyükşehir belediyesin de vicdan varmı,ben 20 seneden beri Allah rızası için birşeylerini görmedim, olan vatandaşa oluyor,ben engelliyim suda indirim yapılıyor, lâkin iki aydır çok yüksek fatura geliyor, borçları nereden kapatacaklar,106 adet araba aldılar bunların parası tabiki sudan,cikaracaklar,ben şuana kadar gelen ve giden belediye başkanlarına hakkımı helal etmedim ve etmiyorum,ben Rabbime havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Ya arkadaş Esenlik TTK göre kurulmuş bir şirket belediye meclisi ile ne alaka Bunlar sapla samanı karıştırmış Esenlik Resmi Kurum Değil TSO kayıtlı Ticari Bir şirkettir. Bu karadan sonra genel müdürü de Belediye meclisi atasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (3 yıl önce)
    Suya yaptığınız zam i da goruseydiniz bedavadan dağdan inen suyu bu kadar pahalı satan başka bir il yoktur yazık insanlar 10 ton su kulanimia 60 TL para verecek 10 ton üstüne bide katlanarak katmerli fatura Malatyalilar bunları hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhendis (3 yıl önce)Riza isimli kullanıcı yorumuna
    Doğalgaz Taaaa Rusya'dan geliyor metreküpü 1 lira ivme suyumuz dağdan çıkıp kendi cazibesi ile dağılıyor metreküpü 4 lira el insaf el vijdan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen kendi malın yerli malın yurt dışından mi geliyor 4 TL veriyon dağdan geliyor 4 az diyon sana 200 TL olsun metreküpü öde o zmn aylık 20binle geciniyon herkes kira doğalgaz elektrik su asgari maaşla ödüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Derviş (3 yıl önce)
    Merak ediyorum. Meclis Üyelerinden her hangi biri bu değişikligin mantığı nedir, bu değişiklik ile Esenliğin kazancı ne olacaktır diye sormuş mudur? Sorduğu an emin olun afaroz edilip fitne fesat çıkarmakla suçlanacaktır. Meclis üyeleri neye niçin el kaldırıyorlar biliyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Yarın bir gün Selahattin Gürkan Belediye şirketlerinin Limited Şirketinden Anonim Sirketine dönüştürülmesini bir çağın kapanıp yeni bir çağın başlaması kadar önemli bir iş olduğunu bize anlatırsa sakın şaşırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Belediye şirketlerinin Yeminli Mali Müşaviri kim? Yeminli Mali Müşavire ne kadar ödeme yapıldı? Bugune kadar Büyükşehir şirketlerini denetleme adı altında hangi firmalara ne kadar denetim ücreti ödendi? Belediye Meclisinden bir babayiğit yok mu bunları soracak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    Esenliğin Limited şirketinden anonim sirketine dönüştürülmesindeki amaç nedir? Limited şirketinde yonetim ve denetim kurulu olmamadığından birilerine huzur hakkı verilememesi mi? Kaldırıldığı söylenen huzur hakkı birilerine verilecek mi takip edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • belediye püskevit satmaz (3 yıl önce)
    esenlik ihale ile satılsın
    0
    0
    Yanıtla