SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi'nden Simon'a Fahri Hemşehrilik

0
Güncellendi - 2021-06-09 20:20:13
Büyükşehir Meclisi'nden Simon'a Fahri Hemşehrilik
A- A+ PAYLAŞ

Gündem Maddeleri arasında yer alan, Anadolu Efes Basketbol takımının 44 numaralı Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon’a fahri hemşehrilik beratı verilmesine yönelik gündem maddesi görüşülerek kabul edildi.

Anadolu Efes Basketbol Takımının Avrupa’da gösterdiği başarıda büyük pay sahibi olan ve Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren 44 numaralı forma ile mücadele eden, kendini Malatyalı olarak gördüğünü belirten Krunoslav Simon 10 Haziran Perşembe günü Malatya’ya geliyor.

2017 yılından bu yana Anadolu Efes Basketbol takımında 44 numaralı formayı giyen ve taraftarlar tarafından Malatyalı diye tezahürat edilen ve attığı basketler sonrasında ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ türküsünü salonlarda tüm taraftarlara dinlettiren, Malatya’ya olan ilgisini her fırsatta dile getiren ve Malatya’nın tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından ünlü Basketbolcu Krunoslav Simon’a fahri hemşehrilik beratı veriliyor.

Anadolu Efes Basketbol Takımının ünlü oyuncusu Krunoslav Simon’un Malatya’nın tanıtımına büyük bir katkı yaptığını söyleyen Başkan Gürkan, “Anadolu Efes Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonu olduğu zaman 44 numaralı formayı giyen ve Malatyalı olduğunu belirten Simon’u arayarak tebrik ettik. Ayrıca Malatya ile ilgili duygu ve düşüncelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ettik. Perşembe günü Malatya’ya gelecek olan Krunoslav Siman’a Malatya olarak bir jest yaparak fahri hemşehrilik beratı vermek istedik” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Bazıları ne kadar eziğiz falan diye saçma sapan yorum yapmışlar.Adam şampiyon olursak malatyaya gideceğim demiş.Malatyayı yönetenlerinde bu istek karşısında ne yapmasını ne demesini beklerdiniz?Yahu bu adam en başta Avrupa şampiyonu olan bir takımın oyuncusu,onuda geçtik,bir yabancı.Bu kadar da aklınız yokmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatya,civar illerle dolmuş,malatyanın ekmeğini yiyip,malatya düşmanlığı yapan insanlarla dolu.Malatyanın her farklı durumu bu insanları çileden çıkarıyor.Her bakımdan eleştirdiğim siyasi,ve politik görüş farklılığına rağmen ,Sayın B.Belediye başkanının bu hareketini çok olumlu ve yerinde bir davranış olarak görüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben belediye trolüyüm diye bagırıyorsun gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hqci (2 yıl önce)
    Dünyada Aracının plakası 44 le bitenlere telefonun numarası 44 le başlayan yada bitenlere kapı numarası 44 le bitenler gibi sıralama yapsın belediye meclisimiz hepsine fahri hemşehrilik versin bizim sırtımızdan yani belediye bütcesinden ağırlasın hediyeler versin işsiz güçsüz fakir fukarada kendilerine harcanacak parayı bunlara harcayanları alkışlasın olacak iş değil ne oldu bize böyle.belediye meclis üyeleri belediye başkanı giderleri ceplerinden karlılasın ne yapıyorlarsa yapsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • elazığlımısın,adıyamanlımısın,bingöllümüsün ,muşlumusun nerelisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Okuduğun yazıyı okumaktan acizmisin ne bu yazı neyi anlatıyor tabii sende malatya bilinci olmadığı için anlayamamışsın 3-5 kez daha oku anla sonra yaz malatyalı belediye bütcesinden bu tür ucuz reklamların peşinden gitmez onaylamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben başta malatyalı olmak üzere 81 ilin de hemşehrisiyim ama senin yazım şeklin troll olduğunu gösteriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Malatya'nın iyiliğini istemeyen olaya olumsuz bakıyor olumsuz bakanlar siz Simon kadar bile Malatyalı deyisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Laf ola (2 yıl önce)
    Bravo belediye başkanına ve meclisine nerede fakir fukaranın derdine derman olmayacak gösteriş reklam kokan iş varsa belediye bütcesinden yani sırtımızdan harcama yapın.bu gösterişe yapacağınız harcamayla pandemi dolayısıyla işsiiz güçsüz ekmeğe muhtaç hale gelmii 5-10 yiğide yardım etseydinüzde çocuklarının eşinin karşısına boynu bükük çıkmadaydı.inşallah sırtımızdan gösteriş son bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlker gür (2 yıl önce)
    Olumsuz yorumları okuyorum şaşırıyorum.Ne kadar negatif, ve vizyonsuz insanımız var.Reklamın kötüsü olmaz.Malatya’mız için büyük reklam.Efes in tüm sosyal medya hesaplarında Malatya var şu an.Efes i değil Türkiye, Avrupa takip ediyor.Aslantepe fotoğraflarını görüyorum.Ne güzel tanıtım.Üstelik bedavaya.İnsanlarda Malatya merakı ve sempatisine vesile oluyor.Belediyemize başkanımıza teşekkür ediyorum.Vizyonlu insanlarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi. (2 yıl önce)
    bazıları ne kadar boş iş demiş bence sizin düsünceniz boş. bu sekilde Malatya nın bedava tanıtımı oldu.gerek sosyal medyada gerek se Simoun ülkesinde malatya neresi neyi meshur diyen eminim bakanlar olmuştur. kısacası bircok kişiden daha fazla katkısı oldu Malatyamıza ve tanıtımına.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafadmrrn (2 yıl önce)
    RTE ile başlayan fahri hemşehrilik Sİmon ile taçlanmış , bu kadar saçma birşey yok mantıksız adam hayatında Malatyaya gelmemiş ve 1 kere getirin bir daha da gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Çook çok önemli bir şey. Büyülşeher meclisi için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Ne kadar boş beleş işler. 44 numaralı forma giyiyor diye adamı milli kahraman ilan edeceğiz neredeyse. Boş işleri bırakıp şehrin acil sorunlarına çözüm bulmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail athan Pütürge (2 yıl önce)
    malatya seninle gurur duyuyor teşekkürler 44 Simon
    0
    0
    Yanıtla
  • Kml (2 yıl önce)
    Niye bu kadar eziğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Malatya millet vekillerinede vermek lazım.ayip etmiş ler.belki bir ağaç dikerlerdide gölgesinde otururduk meyvesini kendileri yesin.
    0
    0
    Yanıtla