SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Personeline İngilizce

0
Güncellendi - 2020-07-04 03:02:22
Büyükşehir Personeline İngilizce
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi personeline İngilizce eğitimleri devam ediyor.

Hizmet İçi Eğitimlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, personellere yönelik verilen Yabancı Dil İngilizce eğitimleri Akademisyen Öğretim Görevlisi Haluk Ateş Koordinatörlüğünde yürütülüyor.

Pratik İngilizce Eğitimleri gerçekleştiriliyor

Malatya Kent Konseyi toplantı salonunda verilen eğitimlerin çok olumlu bir şekilde devam ettiğini ifade eden Haluk Ateş, “Ocak ayında Malatya Kent Konseyinde Büyükşehir Belediye personeline yönelik başlatmış olduğumuz Yabancı Dil İngilizce eğitimlerimiz başarılı bir şekilde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Dönem dönem yabancı uyruklu arkadaşları derslere katarak uygulamalı İngilizce konuşma noktasında pratik eğitimler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Toplam 260 personelin katıldığı eğitim kapsamında personeller 4 gruba ayrılarak 120 saat İngilizce eğitimi alıyor. Eğitim sonunda personellere sertifika verilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız