SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyükşehir TOKİ Yolunu Unuttu'

0
Güncellendi - 2019-02-12 06:02:01
'Büyükşehir TOKİ Yolunu Unuttu'
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ Bölgesine giden yol üzerinde oluşan çukurlar Büyükşehir Belediyesi tarafından aylardır kapatılmıyor. Vatandaşlar Büyükşehir  Belediyesi’nin üst düzey yöneticilerinin  makam araçlarını bırakıp, kendi özel araçları ile bölgede seyir etmelerini istiyor.

TOKİ bölgesi olarak bilinen Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Karagöz Caddesi üzerindeki çukurlar ve tehlike oluşturan asfalt yamaları trafikte tehlikeye neden oluyor.

Sürekli yama yapılan, alt yapısı konusunda büyükşehir belediyesinin her hangi bir çalışma yapmadığı Karagöz Caddesi üzerinde oluşan çukurlar araç sürücüleri için tehlike oluşturuyor.

Her hangi uyarıcı bir levha olmaması nedeniyle araç sürücüleri son anda fark edebildikleri çukurdan kaçarak o an seyir halindeki diğer araçlar için tehlike oluşturuyorlar, ya da araçlar çukura düşüyor.

Büyükşehir Belediyesi TOKİ bölgesinin ulaşımının sağlandığı Karagöz Caddesine bağlanan Paşaköşkü Camii istikametinde ve Miraç Camii istikametindeki sokak üzerlerinde de çok sayıda çukur veya trafikte güvenliğe sıkıntıya sokabilecek düzeyde olan asfalt yamaları bulunuyor.

“Cumhurbaşkanından yardım isteyeceğiz”

Bölgede oturan vatandaşlar, “Seçim sürecine girildiğinde normal şartlarda bu tür sorunlar hemen çözülürdü. Ama seçim sürecine girildi,  Büyükşehir Belediyesi TOKİ bölgesini tamamen unuttu. Acaba Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri kendi özel araçları ile  bu yolda seyir etmiş olsalar ne düşünürlerdi? Kendi özel araçları çukura düştüğünde ne düşünürlerse, biz vatandaşlarda aynı düşünce içerisinde kalıyoruz.  Devletin aracı ve milletin parası ile makam aracı kullananlar vatandaşında aracının gittiği yolu düşünmüyorsa bunda art niyet vardır. Artık çukurların ve yoldaki bozuklukların fotoğrafların çekip direk Sayın Cumhurbaşkanımıza göndererek yardım talep edeceğiz. Yola yama üzerine yama yapıldığı için yolun şekli değişti.” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • gariban tokiciler (5 yıl önce)
    Burada yorum yapan arkadaşlar 1 defa olsun AK Parti Merkezine şikayet ettinizmi ?Hükümet büyükleri şehri ziyarete geldiğinde ana yolu görüyorlar .Çiçekler süs boya..vb...TOKİ yi görseler Belediye Bşk. görevden bile alırlardı.Belediye TOKİ yi adam yerine koymuyorlar.Zengin semtlerindeki çiçek parası bile çoktan yolları yapardı.Başkan Artık seçim döneminde bile Toki yolunu yapmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (5 yıl önce)
    ASLINDA bu an yolun aşağı hasanbeye kadar fotğrafını çekseydiniz daha iyi olurdu. YAMALIKLARDAN GEÇİLMİYOR. BELEDİYE OTBÜSLERİNE YAZIK. AKS ROT DİYE BİRŞEY KALMIYOR 5 SENE SONRA YENİSİ ALINIR DENİLİYOR DEMEK Kİ. AHMET ÇAKIR ZAMANINDAN VE HACİ UĞUR BAŞKANIMIZA KADAR EL ATILMADI beyaz masayı kaç defa aradım mailler attım ama ne yazık ki oralı olan olmadı.kAYITLARIMIZ SİSTEMDE DURUYORDUR BAKSINLAR. LAFIN KISASI TOKİ ve CİVARLARINDAKİ DİĞER SİTELERLE ŞUAN ORANIN NUFUSU 20.000 DİR. BİRAN ÖNCE SIFIR ASFALT YAPILMASI GEREKİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (5 yıl önce)
    Seçime yakın yollarınız yapılır. Bir anda sandıkta fikriniz değişir. Yine verirsiniz oyunuzu. Tıpkı seçim öncesi meyve sebze fiyatlarına yapılan pansuman gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 5c (5 yıl önce)
    Toki sakini olarak bu sefer RTE nin hatrına bile oy vermeyeceğim yol elektrik aydınlatma parklar ekmek büfesi bilet gişesi market sıkıntısı hangi birini sayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mk (5 yıl önce)
    Koskoca Tokiye giden tek bir yol var ve oda yamalar ile dolu, bu bile ne kadar rezalet bir Belediye yönetimi olduğunu gösteriyor, buna rağmen bu insanlar için yarın öbür gün oy verecekler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Değerli site yöneticileri! Uzun zamandır takip etiğim siteniz de halkın gündelik yararına olan bir sorunu yazdığınızı görmekten mutluluk duydum. Belki daha önceleri de benzeri haberleri gündeme getirdiniz ama ben hatırlayamadım, bundan dolayı sizlerden özür dilerim! Zanda bulunarak derim ki bahse konu olan yol sadece sizlerin yada birinizin konut'una giden yoldan ibaret değildir. Malatya'da halkın gündelik hayatında karşılaştığı sorunları Şehri yönettiğini zan eden Yöneticilere ulaştırmanız dileğiyle Saygılarımı Sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • SALMAN (5 yıl önce)
    Bir toki sakini olarak sadece yol olsa belki şikayet etmemizin anlamı yok yok derim. neticede kış mevsimi olduğu icin asfalt yapılmasını doğru bulmuyorum. Fakat; toki nin o kadar çok sıkıntısı var ki! bunu anlatmak için en az iki sayfa yazmak gerekir. şunu açık bir dille ifade etmek gerekir: ilk zamanlarda toki gerçekten değerini görüyordu ama şu anda malatya da ki tüm yerleşim yerleri değer alırken toki bırakın değer almayı değerinin altında ve yanlızları oynuyor. bürokrat ve milletvekilleri seçim zamanı gelip bir temenna ve hoşgörüde bulunup milletin gönlünü alırlar ve bu böyle giderdi. amma! gel görki kazın ayağı öyle değilmiş lafını bence ciddiye almalarını tavsiye derim. eğer sayın başkan ( RECEP TAYYİB ERDOĞAN)' nın hatırı deyip beklenti içinde olanlarda iyi hesap yapsınlar. sadece şunu yapmalarını isterim, EMPATİ, EMPATİ, VE YİNE EMPATİ,,,,,,!,,.
    0
    0
    Yanıtla
  • toki sakinleri (5 yıl önce)
    sayın mehmet çınar daha geçen ay toki sakinleri ile seçimden önce bir nabız yokladı tabi akşam üzeri gittiği için bu berbat şekille karşılaşmadı.Birde yıllardır toki yolunda büyük bir bilbord var üzerinde de "YEŞİLYURT MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ YAZIYOR" sizi de gülümseme aldı değil mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 yıl önce)
    Defalarca toki yolu hakkında hep olumsuz yorumlarda bulunduk ancak yetkili hiç kimse bunu okumadı, okuduysa da umursamadı.Bari yerel seçim öncesi bir onarım yapın bu yola. Memleketin köy yolları bile bu 3 km. lik yoldan daha güzel.Haber yazısında bahsi geçtiği gibi bir de kendi özel aracınızla bu yoldan geçin sayın yetkililer, tabi aracınıza acımıyorsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    bu arada toki fahri kayahan 50 metre yol çalışması ne oldu iptalmi oldu bi yetkili açıklama yaparsa sevinirim...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    fahri kayahanda olsa anında yapılırdı ve oradakiler oy kullanmaya bile gitmiyolar dünyanın adaleti mermerli havuz yapmaya devam etsinler ışıklı yollar da devam ....
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    güzel haber yapmışsınız teşekkür ederim Allah razı olsun hakikaten bukadar nüfusun olduğu yere bu seçim arefesinde yatırım yapmacaksınızda ne zaman yapacaksınız yani başka semtlerde defalarca kırılıp dökülüp değişik peysaj uygulamaları yapılırken buraya doğrudürüst bir yol bile yapmıyorsunuz yaptınız 2 gün sonra kazdınız yaptınız 2 gün sonra kazdınız yol eğri büğrü gidiyor daha burada evler yokken bu eğri büğrü yapan o belediye mühendisini bulmak lazım bari ozaman beceremediler bari şimdi düzeltin sağlı sollu bisiklet yolu sadece belli bölgleremi yapılıyor değişik topivari ağaçlar belli bölgeleremi ekiliyor
    0
    0
    Yanıtla