SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyükşehir ve Tüm İlçelerde Aday Çıkaracağız"

0
Güncellendi - 2018-11-26 04:20:21
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP)'nin genişletilmiş Malatya İl Divan Toplantısı, partinin il merkezinde yapıldı.

Partili yöneticilerin yanı sıra parti üyelerinin de katıldığı toplantıda, İl Başkanı Osman Marasalı (ortadaki), ülke ve Malatya ile ilgili siyasi değerlendirmeler yaptı. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Marasalı, Malatya'nın tüm ilçelerinde başkan adayı çıkaracaklarını söyledi.

Marasalı, şöyle konuştu:

"Malatya Belediyesi'ni kim yönetir? Buradan halka çağrıda bulunuyoruz. Algı operasyonlarını bitirelim ve kafamızdaki algıları bir an olsun yıkalım. Eğer halk nezdinde birlik olursak bizi yönetebilecek en iyi adayı seçeriz. Kutuplaştırma siyaseti yürütenlere karşı bize dayatılan düşünce sistemine karşı bu oyunlara gelmeden Malatya'yı en iyi yönetecek başkanı bulabiliriz.

Şu anda iktidarda bulunan Ak Parti belediyeleri, milli görüş belediyeciliğinden aldıkları belediyeciliğin üzerine en ufak bir şey koymadılar. Milli Görüş Belediyeciğinin standartları çok daha yüksektir. Bu standartları gerçekleştirecek olan da yine Saadet Partisi olarak halkımızın teveccühü ile biz olacağız. Başta Büyükşehir olmak üzere, Malatya’mızın tüm ilçelerinde belediye başkanı adayı çıkaracağız. Çıkardığımız adaylar işinin ehli ve halkımızın teveccühünü kazanan adaylar olacaktır."

Bülten- malatyahaber.co5m- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kuşçubaba (5 yıl önce)
    Sayın başkan ak parti adayını belirledi siz daha hala neyi bekliyorsunuz normalde öncelikle muhalefet partileri adaylarını belirler en sonunda iktidar partisinin belirlemesi lazımken sizin hala adayınız ortada yok biran önce belirleyince ortada boş vaatler değilde projeler konuşulsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    ak parti selahattin gürkan'ı aday göstermeseydi az da olsa şansınız vardı. şimdi çok zor.
    0
    0
    Yanıtla