SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de İş Güvenliği Toplantısı

0
Güncellendi - 2019-11-23 02:50:03
Büyükşehir'de İş Güvenliği Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu olağan toplantısı ilgili şube müdürlerinin katılımı ile Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar Başkanlığında Fırat Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Fırat Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesinde kısa bir açılış konuşması yapan Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarını hazırlamakla yükümlüyüz.

Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, “İş sağlığı ve güvenliği çok önemli konular. Büyükşehir Belediyesinin iştirakleri ile birlikte beş bin iki yüz çalışanı bulunan büyük bir aileyiz. Arkadaşlarımızın çalışma ortamlarından, iş sağlığı ve güvenliklerinden birebir sorumluyuz. Bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmıştır, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüştür düsturundan hareketle arkadaşlarımıza güvenli çalışma ortamları sağlamak için ilgili arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

İş kazalarının ve olası can kayıplarının önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınması çaba ve gayreti içerisindeyiz. Hiçbir çalışanımızın burnunun dahi kanamasını istemeyiz. İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu olarak bu görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, katılımcılara İş Sağlığı ve Güvenliği konularında slayt eşliğinde İş Sağlığı Uzmanı İsmail Özbey tarafından, Büyükşehir Belediyesine bağlı tüm birimlerde çalışma ortamlarının iş sağlığı ve güvenliği açısından iyileştirilmesi, olası iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler hakkında bilgiler aktarıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhalefet (4 yıl önce)
    Bu adamlar iş sağlığı ve güvenliğinden ne anlar bakkal yönetir gibi belediye yönetiyorsunuz size bir soru belediye olarak kişisel verilerimi nasıl nerede koruyorsunuz 6098 kişisel verilerin korunması kapsamında sitenizde bir yönetmelik göremedim. Ayrıca belediye iştirakleri neden dışarıda muhasebe işleri yapıyor belediyenin buna gücü mü yok yoksa peşkeş mi çekiliyor Yeşilyurt belediyesi iştiraklerinin dışarıdan tutan mali müşavirler kim ben biliyorum şeffaf iseniz buyurun siz açıklayın.
    0
    0
    Yanıtla