SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Gençlere Tercih Danışmanlığı

0
Güncellendi - 2021-08-05 00:44:23
Büyükşehir'den Gençlere Tercih Danışmanlığı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite adayı gençlere tercih danışmanlığı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Sümer Park içerisinde bulunan Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde yürütülen çalışmayla gençlerin puanlarına en uygun üniversitelere yerleşmelere için destek veriliyor.

Üniversite adayı gençlerin Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlere tercih danışmanlığı oluşturuldu. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gençlerin heyecana kapılmadan ve doğru bir şekilde tercih yapmaları için oluşturulan ücretsiz tercih danışmanlığı merkezinde, rehberlik-ölçme ve değerlendirme öğretmenleri tercihlerde danışmanlık hizmeti verecek.

Sümer Park içerisinde bulunan Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde görevli bulunan rehberlik-ölçme ve değerlendirme öğretmenleri üniversite adayı gençlere okumak istedikleri üniversite bölümleri hakkında da bilgi verecekleri kaydedildi. Randevu sistemi ile oluşturulan ücretsiz tercih danışmanlığı merkezinde gençlerin yerleşebilecekleri bölümler ve üniversiteleri en uygun şekilde sıralayan eğitimciler, tercihlerde kolaylık sağlıyor.

Ayrıca, 20 Ağustos tarihine kadar YKS tercih rehberliğinden yararlanmak isteyen öğrenciler 0 422 377 86 96 numaralı telefonlardan randevu oluşturarak randevu saatlerinde uzman öğretmenlerden yardım alabilirler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız