SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den 'Mersedes Kadir'i Unutmadık' Açıklaması

0
Güncellendi - 2020-10-03 17:08:15
Büyükşehir'den 'Mersedes Kadir'i Unutmadık' Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Tecde Muhtarı Ali Yiğit’in sosyal medyada yaptığı ‘Mersedes Kadir’i’ Büyükşehir unuttu mu?' paylaşımı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, bir süre önce vefat eden ‘Mersedes Kadir’ olarak tanınan mahalle sakini Fatih Kaydı’nın anısını yaşatmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkına isminin verilmesi unutuldu mu? sosyal medya paylaşımına yaptığı açıklama ve görsel paylaşımlar ile ilgili açıklamada bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirme de; "Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Müdürlüğü bünyesinde Trafik Eğitim Parkı olarak hizmet veren birimimiz ‘Mersedes Kadir Çocuk Eğitim Parkı’ olarak hizmet ismi değiştirilerek hizmet vermeye devam etmektedir.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Tüm Malatyalılar tarafından sevilen ‘Mersedes Kadir’in isminin yaşatılması için vefatından hemen sonra gerekli talimatları vermiş olup, bu doğrultu da çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

‘Mersedes Kadir’ Trafik Çocuk Parkımız bir eğitim öğretim yılında yaklaşık 15 bin ilk ve ortaokul öğrencilerine Trafik Eğitmenleri tarafından eğitimler verilmektedir. Öğrencilerimiz ‘Mersedes Kadir’ Çocuk Eğitim Parkımızda uygulamalı eğitimler almaktadır. Büyükşehir Belediyemiz öğrencileri okulların alıp eğitim trafik parkına getirip, eğitim bilgilendirmeden sonra tekrardan okullarına bırakılmaktadır."denildi.

Mersedes Kadir’in vefatından sonra, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugüne kadar aracıyla yollardayken tüm trafik kurallarına uyan, tüm sınıflarda sürücü ehliyeti olan Mercedes Kadir'in ismini Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na veriyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Bende sandım herhangi bir yenilik var proje var vizyon müthiş maşallah bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (3 yıl önce)
    Evet talimat. Askere gidersin üsttün emreder. Devlet hiyerarşisinde talimat alırsın. Üsttün alta bu konuda gereğini yapilmasi rica olunur sözü bir ast için talimattır ve devlet erkanı bundan gocunamaz. Disiplin bunu gerektirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Yine meshur "talimatla" cümlesi kullanıldı. Brawo daire başkanı.
    0
    0
    Yanıtla