SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in İş Makinesine Ateş Açıldı, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-10-24 03:39:54
Büyükşehir'in İş Makinesine Ateş Açıldı, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinesindeki görevlilere ateş açıldı, sürücü ve yanında bulunan şahıs yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Hekimhan Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait bir iş makinası Malatya istikametine seyrederken isimleri öğrenilemeyen 3 yaya el kol hareketi ile sürücü  Musa Değirmenci'den yol istedi. Sürücü ile yayalar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile yayalardan birisi elindeki silahla ateş etti.

Silahtan çıkan kurşunlardan üçü sürücü Musa Değirmenci’nin bacağına isabet ederken, araçta bulunan Hamit Fendoğlu'nun da sol baldırına bir kurşun isabet etti. Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme polisleri olayın yaşandığı noktaya şerit çekerek, çevrede delil topladı. Musa Değirmenci ve Hamit Fendoğlu'nu yaralayarak olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)
    Bu vatan hainleri bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Bu arada emekci işci kardeşlerimize çok geçmiş olsun diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesi'nin mantık dışı israfa yönelik ayrımcı hizmet anlayışı artık halkımıza gına getirdi ama orada en alt düzey personele bunu yapmak katiyen ayıp ve ahlaki yanı yok bundan büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir daire başkanları ders çıkarmalı demek istediğim ama nafile umurlarinda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer izci (5 yıl önce)Cihan isimli kullanıcı yorumuna
    ne israfı hekimhan 50yıldır belediye ilçe daha asfatla yeni tanışıyor büyükşehir sayesinde hizmet geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    emniyet drone ile ceza yazacagına asayişi saglasa daha iyi bence hergün her yerde kavga gürültü şehrin huzuru kaçmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (5 yıl önce)
    Tek amaci hizmet olan ekmeyini gercek anlamda tastan cikaran tum is arkadaslarima gecmis olsun...hamit ve musa kardeslerime rabbimden acil sifalar dilerken hak etmedikleri bu menfur silahli saldiriyi sidetle kiniyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer izci (5 yıl önce)Erhan isimli kullanıcı yorumuna
    bir hekimhan yaşanyan kişi olarak çok üzüldüm hekimhan ilk kez hizmetle asfat tanışan ilçe herkes ekmek davasında birileri keyfi bahane ederek işçilere saldırmış o kişiler ne toplum için ailesine faydası olmayan insanlardır hekimhan yakışmamış işçi kardeşlerimize çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla