SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'ın Eşi 'Park Makam'da Ağırladı

0
Güncellendi - 2021-04-06 03:46:30
Gürkan'ın Eşi 'Park Makam'da Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri olan özel gereksinimli (down sendromlu ve otizmli)  çocuklar ve anneleri,  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın misafiri oldular.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, İsmet Paşa Parkı (Hürriyet Parkı) içerisinde bulunan ve 'Park Makam' olarak adlandırılan yerinde ağırlanan çocuklar ve annelerine Hafize Gürkan özel ilgi göstererek, sohbet ettiler. Hafize Gürkan, özel gereksinimli çocuklar ve anneleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlikte yaşamanın hazzını yakalamanın ön şartının,  ön yargısız ve kucaklayıcı bir bakış açısı ile mümkün olabileceğini ifade etti.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, Hafize Gürkan’ın daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “ Bugün amacımız bir arada olarak güzel bir gün geçirmek. Annelerimizi daha iyi anlamak ve onların her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek için buradayız” dedi.

Down Sendromlu çocuk annesi Selma Nacar, özel gereksinimli çocuklara sahip olan ebeveynlere,  imtihan kavramının zorluğunu kolaylığa çevirerek anlatmanın önemli olduğunu söyleyerek ilgi ve alakalarından dolayı Hafize Gürkan’a teşekkür etti. Özel gereksinimli çocuklar ile özel ilgilenen ve onlara ikramda bulunan Hafize Gürkan, çocuklarla günün anısına dair hatıra fotoğrafı çekerek, onlara hediyeler takdim etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız