SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Yeni Başkanı Polat Olacak

0
Güncellendi - 2018-05-03 04:06:32
Büyükşehir'in Yeni Başkanı Polat Olacak
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Genel Merkezi'nde 3 isimle yapılan mülakatın ardından Büyükşehir Başkan adayı belirlendi

Ahmet Çakır'ın AKP'den milletvekili adayı olmak üzere istifasıyla boşalan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP'nin adayının Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olarak belirlendiği, Polat'ın 4 Mayıs Cuma günkü Belediye Meclis toplantısında başkanlığa seçileceği bildirildi.

Çakır'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek üzere AKP Genel Merkezi tarafından, geçtiğimiz Pazar günü parti il merkezinde, yaklaşık 200 civarında partili yönetici ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla eğilim yoklaması yapılmıştı. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in nezaretinde yapılan yoklamanın ardından, sonuçlar değerlendirilmek üzere genel merkeze götürülmüş, değerlendirmenin ardından Pazartesi akşamı mülakat için Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Şefik Şengün Ankara'ya çağrılmışlardı.

AKP Genel Merkezi'nde Salı günü yapılan mülakatın ardından, partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hacı Uğur Polat'ı belirlediği öğrenildi.

Cuma günü olağanüstü toplantıya çağrılan Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, başkan seçimini gerçekleştireceği ve Polat'ın AKP'nin adayı olarak başkanlık görevini üstleneceği belirtiliyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi 41 AKP, 7 CHP ve 1 MHP'li üyeden oluşuyor.

Bu arada, AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, sosyal  paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada; "Malatya Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Yeşilyurt Bld. Bşk. Hacı Uğur Polat belirlenmiştir. Malatya’ mıza hayırlı olsun" ifadelerini kaydetti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR..

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 'AKP Adayı' seçilen ve Cuma günü Büyükşehir Meclisi'ndeki oylamanın ardından bu görevi üstlenecek olan Hacı Uğur Polat, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Belediye başkanlığının boşalması halinde yapılacak işlemler, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nda düzenleniyor. Söz konusu kanunun 44. Maddesine göre, belediye başkanlığı, ölüm ve istifa hâllerinde kendiliğinden sona erer. 45. maddesine göre ise, belediye başkanlığının herhangi bir nedenle boşalması durumunda, yeni başkanın seçiminin yapılabilmesi için, vali, belediye meclisini 10 gün içinde toplantıya çağırarak, yeni başkanın seçilmesi sürecini başlatır.

Meclis, birinci başkan vekilinin, onun bulunmaması durumunda ikinci başkan vekilinin, onun da bulunmaması durumunda en yaşlı üyenin başkanlığında toplandıktan sonra, a) belediye başkanlığının boşalması veya seçim dönemini aşacak biçimde kamu hizmetinden yasaklanma cezasının verilmiş olması durumunda bir başkan, b) başkanın görevden uzaklaştırılması, tutuklanması veya seçim dönemini aşmayacak biçimde kamu hizmetinden yasaklama cezası alması durumunda bir başkan vekili, seçer.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın görevinden istifası, kanunda belirtilen ‘belediye başkanlığının boşalması’ durumuna karşılık geldiği için, Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ahmet Çakır’ın yerine belediye başkan vekili değil, Çakır’ın süresini tamamlayacak bir belediye başkanı seçecek.

Belediye Kanunu’na göre, boşalan belediye başkanlığı için Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılacak seçimde; belediye başkanı, belediye meclis üyeleri arasından ve gizli oyla seçilecek.

İlk iki oylamada üye tam sayısının üçte iki ve üçüncü oylamada üye tam sayısının salt çoğunluğu aranacak. Üçüncü oylamada salt çoğunluk sağlanamazsa, bu oylamada en çok oy alan iki aday için dördüncü oylama yapılacak. Dördüncü oylamada en fazla oy alan üye, belediye başkanı seçilmiş olacak.

Yeni seçilen belediye başkanının görev süresi, yerine seçildiği başkanın görev süresi ile sınırlı olacak. Belediye başkanı seçilinceye kadar belediye başkanlığı görevi, meclis birinci başkan vekili, bulunmaması durumunda ikinci başkan vekili, onun da bulunmaması durumunda Vali tarafından görevlendirilecek bir kamu görevlisi tarafından yürütülecek. Belediye başkanı seçimi en geç onbeş gün içinde tamamlanmadığı takdirde belediye meclisinin feshine ilişkin hükümler uygulanacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

141 yorum yapılmış

  • ihsan (5 yıl önce)
    malatya " ya yazık oldu yine beceriksiz bir başkan yeşilyurt belediye başkanı yeşilyurt "a ne yapmişta malatya büyükşehir belediyesine başkan oluyor al birini vur ötekine ALLAH"tan korkun yeter artık malatya"ya hizmet yok vekil yok sahip yok aynı adamlarla oynayın bakalım halk bunu size sorar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Ahmet ÇAKIR Malatyalı idi ona da demediğinizi bırakmadınız sahte troller ırkçılık yaparak bir yere varamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    DURMAK YOK YOLA DEVAM AK PARTİ İLE DAHA YAŞANILABİLİR BİR BELEDİYE.HACI BAŞKANIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    başkan selahattin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    100 yorum varsa 98i memnun değil.. eskiden AK parti otobüste konuşulandan haberdar olurdu hepmiz şaşırırdık ama şimdi Ankarada konuşulanlardan bile bihaber. Ne oldu bu partiye anlamadım.. umutlarımız tükeniyor çok yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (5 yıl önce)
    Maşallah herkes atmiş seveni yok bu adamin , ama secim günü gelir rte Malatyaya gelir 2 konuşur Malatyali ne yapalim kime verelim der yine verir sonra bir 5 sene daha aglar vermem birdaha laflari.... böyle gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Toprak (5 yıl önce)
    Artık yorum yapmak bile istemiyorum tepkiyi demek görmüyorlar. Öznur ve ekibini istemiyoruz herşeyin farkındayız belediyede hakkiniz varsa helal olsun ama parti zırhını çikarın belediyeye deil mahalle muhtarlığına aday olun kaç oy alacaksınız Reise zarar veriyorsunuz gidin artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Maruf (5 yıl önce)
    Yeşilyurt bayram yeri, Yeşilyurt mutlu. Bundan sonrasını Malatya düşünsün. Allah'a şükürler olsun. Kurtardı bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    körler sağırlar birbirlerini ağırlar , MALATYA LILAR APTAL degil hele hele şark kurnazlığı yaparak yok temayül yok seçim diyerek gayrı resmi yaptığınız işleme kılıf bulmak için tiyatro oynamanıza gerek yok AHMET ÖZ NUR hn HACI VE HAKAN a MALATYA HALKI SEÇİMLERDE MALATYA TOKAT ı ATACAKTIR not edin AKP listesinde öz nur hn ve ÇAKIR ı silecek cumhurbaşkanımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (5 yıl önce)
    Size bu yöneticilerin Malatyalılar ile nasıl dalga geçtiğini anlatayım..Tecde ziraat yolu üzerinde kayısı enstitüsü karşında ki tellere Malatya belediyesi yeşil il Malatya yazmış.Yazinin arkasındaki yeşil alanları bilen bilir zamanında oralar masti ye kadar yeşillik idi.Simdi o yazının arkası alabildiğine inşaat,apartman.millette dalga geçercesine bide yeşil Malatya yazmışlar.Ironiye baksen.bide muhalefet muhalefet değil olsa o yazıyı belediyenin gözüne elli sefer sokardı. Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    demek ki 2019 da başkan adayı polat olacak.battalgazi bölgesini takan yok ,çünkü sosyo kültürel ve ekonomik olarak alttalar.nüfuzun çok olması bir anlam ifade etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle battalgazi hiç olduu
    0
    0
    Yanıtla
  • özgür (5 yıl önce)
    hertarafı rabiya parkı doldurur artık takiyenin tek adresi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bir şelaleciden başka şelaleciye.. Size oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • HBB (5 yıl önce)
    uyanık ol MHP iyi adaylar çıkar,malatyada 3 milletvekili garanti
    0
    0
    Yanıtla
  • HBB (5 yıl önce)
    yazık oldu güzel malatyama,
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Malatyayı bir adıyamanlıyamı kaptırıyolar helal olsun yakinda yeni adıyaman büyüksehirr belediyesi olur malatyada her yer satıldıgı gibi sıra belediyede baş kaldırmazsak olacagı bu hayırlı olsun diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ah sizi gidi muhafazakar, dindar görünümlü ırkçılar sizi!!! Bu memleketin en büyük ne ekonomi, ne siyaset, ne yargı ne de başka bi şey. Tek sorun var o da ırçılık! Bakınız, Uğur Polat bana göre de bir müteahhitten başka biri değil. Asla Büyükşehir e başkan olmamalı üstelik Derinliği de yok vs. vs. İistediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. Ben, bu şehirdeki dozajı yüksek ve herkes tarafından alenen hiç utanmadan ve sıkılmadan yapılan ırkçılığı başka yerde hiç görmedim. 1 Aralık 1954 tarihinde 6418 sayılı Kanunla Malatya'dan ayrılarak il haline gelen Adıyaman'ın il olmasının asıl nedeni o dönemin siyasilerinin seçim hesabından ibarettir. Yani Adıyaman Malatya'nın bir parçasıydı, uzunca asırlardır öyle olagelmişti. Şimdi, bu kadar yakın ve birbirinden il olarak ayrılmış olsa da, insanları asla kopmamış olan iki güzel anadolu ili; tarihin kültürün ve medeniyetin beşiğinde yer alır. Ancak bu şehirde maalesef ama maalesef esnafından hacisine, hocasından çiftçisine; herkeste böyle hiç yeri ve alakası yokken bile birde bakarsınız '-Adıyamanlılar yaa' diye bir küçümseme çıkıverir. Bu küçümseme, bu örtülü ırkçılık hayatın her alanında böyle devam edip gider. Ancak bu güne kadar asırlardır burada kardeşçe ve insanca yaşamaya çalışan bir tane Adıyamanlı vatandaştan en küçük bir tepki, itiraz ve karşı söylem duymadım ya da ben şahit olmadım. İyi ki de böyle, o ayrı mesele. Şimdi gelelim meselenin bam teline; Malatya'nın Battalgazi(Orduzu, Eskimalatya, Hasırcı ...) tarafları 19. yy. lar boyunca Elazığdan yoğun bir göç sonucunda yerleşim merkezleri haline gelmiştir. Yine o yıllarda şehrin güney ve batı tarafına Sivas, Gürün ve Darende hattından yoğun göçler almıştır. Yani, bugün İlimizde yaşayan insanların yüzde 99'u na yakını ya Sivas, ya Elazığ veya Adıyaman''dan gelen insanlarımızdan oluşmaktadır. Bunda garipsenecek hiç ama hiç bir şey yoktur aslında. Garip olan tek şey, Ülkemizin bütün vilayetlerinde yaşayan 80 küsür milyon insan tek yürek olarak bir arada, huzur içinde ve beraberce bu memleketi daha güzel yerlere getirmemiz gerekirken biriler halen komşu ilinden gelmiş insanları küçümsemeye devam ediyor. Hor ve hakir görüyor. Üstelik bunu yapanların tamamı -Küçümsediği ve hakir gördüğü Adıyamanlılar gibi- kendileri veya ataları başka şehirlerden gelmişlerdir. Ne kadar ironik değil mi? Aslında çook dahasını yazasım var ama şimdilik bu kadar olsun bakalım. Bu vesile ile; bütün eşref-i mahlukatı her türlü ayrımcılığın ve ayrıştırmanın karşısında durmaya ve bunu yapan insanları uyarmaya davet ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Esen kalın, Allah'a emanet!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (5 yıl önce)Troyka isimli kullanıcı yorumuna
    Sana uzuuun uzzuuun cevap verirdim ama fazla zamanım yok. Git bakalım Adıyaman'a ' Malatyalı' olarak hangi kurumda sana idari görev verirler' Veya git Elazığ'a bak bakalım sana idarecilik verirler mi? Malatyada bile öyle kök salmışlar ki boşalan yerlere hemen Adıyamanlılar yerleşiyor artık. Rençber olarak başlayıp araziyi kapatmak ustalıktır. Neyse bu kadar yeter. Sahi Nemrud kimin? Pütürge üzerinden hiç Nemruda gittin mi? Ortasında tonluk kayaların durduğu özellikle kepçelerle bozulmuş toprak yolu gördün mü? Tepeye 2 km yürüyerek tırmandın mı? Bir de tepenin diğer tarafına geçip baktın mı ? Adıyaman üzerinden gelen çift şeritli modern asfaltı gördün mü?:):) Büyük olduğumuz için biz Malatyalılar olarak Elazığ ve Adıyaman gibi küçük şehirlerden gelenlere her zaman kapımız açıktır. Bunu da bil. Karayolları, DSİ, Meteoroloji, Tapu Bölge Müdürlüğü, neden Elazığ'da? Şehir büyüsün küçük kalmasın diye mi? Kayısımız yanacak mı diye Elazığ meteorolojiyi arıyoruz değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    reis kızdırdın vatandaşı korkarım budefa malatya da 1 chp 2 MHP 3 te akp alacak.tepki büyük.şu yorumları okuyan bir vekil yokmu acaba.yazık oldu yüzde 70 oya.urfada fakıbaba ya yapılan tepkinin aynısı olacak ne yazıkki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Şefik ŞENGÜN varken başka aday tanımam. Umarım bu hatadan vazgeçilir. Malatya belediyesini kimseye yeditmez. Hakkı , hukuku bilen adam gibi bir adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • behet (5 yıl önce)
    selahattin gürkan MHP de büyüksehir belediye baskanı olmalıdır yoksa malatya düzelmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    tüm malatyalı hemşerilerimize geçmiş olsun çok üzüldük hacı uğurdan dolayı bu malatyayı küçümsemektir. unutma bu malatya adamı rezilde eder vezirde ama sen şimdi kaybettin, asıl olan reis ama daha dur millet vekilleride aynı 3 lü ise malatyam bu sene ak partiden 2 vekil zor çıkarır mhp 3 chp 1 ve bu başarı hacı uğuru getiren ve kendileri koltuğu seven vekillerin işidir. uyuma ak parti malatyaya sahip çık yık tabu ları yeni isimleri getir ve mental yorgunu öznur çalık , mustafa şahin ve bülent beyi koyma busese kulak verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Türkiye'nin en vasıfsız kişileri en olmadık yerlerde cirit atıyor. Hacı Uğur Polat'ın yapabileceği tek işi Hac kuralarını çeken bir konumda olması gerekirken adam Belediye başkanı oluyor :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • teoman44 (5 yıl önce)
    Bir büyük şehir belediyesi kalmıştı Adıyamanlı olmayan onu yaptınız aferin ondan sonra da vekillikte oy beklersiniz zor alırsınız oyu görüşürüz 24 haziranda. İl başkanı Adıyamanlı, Yeşilyurt Adıyamanlı, İlçe Milli eğitim müdürleri Adıyamanlı daha ne olsun 30 marta ta az kaldı o zamanda görüşeceğiz. Malatyanın adını da değiştirin kurtulalım bari
    0
    0
    Yanıtla
  • akın (5 yıl önce)
    h.uğur başkan kendini ispatlamış ve bu görevi hak ederek gelmiştir...ekibi de kendisi de sağlamdır .. ona inanıyoruz ve güveniyoruz.. gereken şans verilmeden ne yapacağını şimdiden söylemek insafsızlıktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul (5 yıl önce)
    Orda bir anlaşma yapıldı. Biriniz şimdi olun, diğerinizi seçimlerde aday gösterelim diye. Selahattin başkan yerel seçimlerde aday gösterilecek. Ona da şimdiden hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (5 yıl önce)
    malatyama yazık oldu yeşilyurta naptıki malatyayada birşeylerr yapsın bir bostanbaşı yaptı ortada bir karavak imar planı yaptı ortada yeşilyurtta fahrı kayahandan baska bır yere bir çivi çakmamış yazık oldu şehrimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün ASL. (5 yıl önce)
    Yeşilyurt'ta göreve geldiği günden beri gecesini gündüzüne katan değerli başkandan daha iyisi düşünülemezdi.Hacı Uğur POLAT Başkan bu görev için en uygun isimdir.ALLAH yardımcısı olsun.Lütfen çamur at izi kalsın mantığı ile yorum yapmayalım.Aksi takdirde kul hakkına girmiş olursunuz vebali büyük olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    iddia ediyorum arapgir belediye başkanı cömertoğlu aday olsaydı bu kadar üzülmezdim bilakis sevinirdim. yazık malatya çantada keklik malatya...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    selahattin gürkan'a söz geçiremeyeceğini anlayan hanım ağa ve ekibinin yine dediği oldu. madem cumhur ittifakı bizde genel seçimde reis, belediye de de mhp deriz olur biter. sıkıntı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik ediyorum önemli bir nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • fahri (5 yıl önce)
    Koyu bir ak parti seçmeni olarak artık benden ve hanemden oy çıkmaz Ak partiye. Böyle insanları bize idareci olarak layık görenleri kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (5 yıl önce)
    o kadar çok yorum var okuduğum kadar ile neden bimere yazıp toplu kimi istersek bimer bizi dikkate alır 100 bin meil atalım malatya ya kim başkan olacak sa o olur saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin ol Ankara senden daha iyi Malatyayı biliyor. En çokta zoruma bu gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bilim kolejini yaptı iki katı inşaat yoğunluğu kullandı, sonrada doğa kolejine yıllık 1 trilyona kiraya verdi, ÇAKIRTEPE yi yaptı blokları proje harici 1,5 metre büyüttü konsolları fazla çıktı, Emsal 0.90 dan 1,20 ye çıkarttı yaklaşık 30 daire fazla kazanç elde etti, sadabat sitesini yaptı blokları büyüttü, temel vizesi yoktu, kendi müdürüne imzalatıp teslim ettirdi, bu iddalar boş değil en kral mühendislerini alsın gelsin ölçelim Malatya BLD Başkanı görsün, yazık ki REİS de bunu görmüyor, olan memlekete oluyor, sayın editör lütfen yazımı yayınlayın, belge isterseniz burdan mesaj atın size taktim edeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Hacı Uygur Polat Malatya ya hayırlı olsun adam gibi adam Hacı Uğur Polat
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (5 yıl önce)
    Malatyama yazık ediyorlar. Hacı Uğur başkan mühendis değil, mimar değil, şehirci hiç değil. Şelalecilerin sağlam adamlarından bir tanesi. Ağızlarından Allah lafını eksik etmeyen, zamanında cuma namazı kılmayan, ama parayı bulunca tam zıt işler yapan kişilerden oluşan bir topluluğun üyesi. Müteaahitten ağzı yanmamış bir insan var mıdır? YOK. eeee kardeşim müteahhitten başkan yaparsan adam kendi çalar kendi oynar. Bize de izlemek düşer. OYUM MHP ve İYİ PARTİYE. Daha bunlara oy verirsem elim kırılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hı unuttum şunu da diyeyim. Eğer Hacı Uğur başkan olursa vah Malatyaın haline. Çöp kutularının en pahalıları her köşede görecez demektir. Şimdi bu mesajım yayınlamazlar. Çoğu hemşerim Hacı Uğur başkanı Kova Hacı diye söylüyorlar. Adamın çöp kutularından başka icraatı yok. Birde Kudüse kendi adamlarını gezdirmekten başka bir icraatı yok. Bunlar kim Hazreti Ömer kim. Bir mumu devlet malı diye söndüren Hz. Ömerin tırnağı etmezler. yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKKI (5 yıl önce)
    Arkadaş Fetö dediniz,yok her yere kök saldı dediniz,yok seçimlere müdahale etti dediniz,ihaleleri yandaşları aldı ve makam mevkilere hep kendi adamlarını yerleştirdi dediniz.Şimdi aynı şeyleri bu Meşaleciler yapıyor.milletvekilleri,belediye başkanları,şube müdürleri vs.Hep kendi sempatizanları ile doldu.Yakın bir zamanda kasetler,kumpaslar,bel altı oynamak gibi fetöyü aratmayacak hamleler bekliyoruz.Ya arkadaş Malatya'lının sabrını sınamayın.Reis baştacısın ama sanırım bu Malatya için seçmemizi istediğin adamlar bizi zorla Sadettin Köpek yapacak(bkz.Mustafa Şahin).Bu söylemi ayrıca Cimere'e şikayet edelim arkadaşlar.Durumun ciddiyetini anlasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Toprak (5 yıl önce)
    Bu adami aday gösterirseniz ben oy vermem.Dikkat edin kaybediyorsunuz Malatya yı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    HADİ YAŞADINIZ MALATYALILAR PARDON MALATYAMANLILAR SİZLERE GENE İYİ UYKULAR DİLİYORUM. GELİN 6 TANEDE ADIYAMANLI VEKİL GÖSTERİN SİZDE KURTULUN BİZDE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (5 yıl önce)
    O mavi sandık 2019 da gelcek 1 sene sefasını sürsün bakalım tepesen inme olacakmı bu işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (5 yıl önce)
    Hoppa ya Malatya hakettiğiniz gibi yönetilirsiniz işte. Biz Adıyaman lılar Malatya yı da yönetiriz sizden Bi şey olmadığı belli ki bizden çıktı :)).
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)
    H.Uğur polat Esenliğe müdürlük yaptı Esenlik şimdi iflas 'ın eşiğinde .Belediyeye ne yapar acep ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)
    Malatya insanı na sesleniyorum Başka Büyük şehir BELEDİYELERDE boş adam var mı Diplomasız.Ankaranin Başkanı Tuna Prof.En düşük olan En azından Belediyeden Anlamaz ise bile Avukat Bize Bunu Layık Gören Malatya İl teşkilâtı utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Yaptığım yorumları niye göstermiyorsunuz hayırdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (5 yıl önce)
    Malatya umarim gereken cevabi verecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (5 yıl önce)
    ..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    2 tane MALATYALI CUMHURBAŞKANI çıkaran MALATYA , 1 tane MALATYALI B.Şehir Bel.Baskani Çıkaramıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Benim için ak parti bitmiştir. Oy moy yok . Yazıklar olsun . Fetöylen mücadele ettiğini söyleyenler malatya yı şelalecilerin eline bırakıyor. Bu dernek halkın iradesinden daha mı üstün. Bunların fetöden ne farkı var. Onlarda kendi adamlarını devletin kurumlarına yerleştiriyordu bunlar da . MALATYA OLARAK BU İŞE DUR DEMELİYİZ. YOKSA HACI GİBİ ADAMLAR BU ŞEHRİ YÖNETMEYE DEVAM EDER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alptekin Sararmış (5 yıl önce)
    Esenlik raflari bunlarin urunleriyle dolu. En az 6 7 tane şirket üzerinden esenlik ve belediyeden aldıkları işin haddi hesabi yok. Simdi bunlar akılları sıra zannediyolarki kimse bunları bilmiyor. Doldurun doldurun. Cukkaları doldurun. Reis belki gormez sormaz ama, Ruzi mahşerde bunun hesabını Allah'a vereceksiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alptekin Sararmış (5 yıl önce)
    Yazık oldu MALATYA ya. Vallahi de... Billahi de... İyi oldu ama. Bu zat-ı muhterem Buyuksehir secimlerinde de aday olur ise, o verenin eli kırılsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Bu Adıyaman sancınızı anlamış değilim. Öncelikle faşist mantığınızı bir kenara koyarak hizmet yapabilirliğini değerlendirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nemrut Dağına Malatya üzerinden gitmek, Kudüs'e İsrail'den gitmekle eşdeğerdir diyen zat-ı muhterem şu anda Adıyaman belediye başkanlığı yapıyor. Alın size Adıyaman'dan Malatya nasıl görünüyor anlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı olsun. Olması gereken buydu. Hacı Uğur Polat başarılı bir belediye başkanı. Kendisine güveniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (5 yıl önce)
    Mustafa şahin gider ayak yapmış yapacağını h.uğur polat i başkan yaptırmış. Demek ki neymiş malatya bu grubun elinde. Vah malatya vahh malatya şen olasın malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (5 yıl önce)
    Adamlar Malatyayı çantada keklik görüyor.Resmen Adıyamanlıya teslim etmişler.Malatyada Malatyalımı yok.Sıkıyosa Adıyamanda Malatya lı başkan yapın bakalım.Adamlar Fırın bile açtırmıyolar Adıyamanda Malatyalıya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semai (5 yıl önce)
    Helvacı diye Ahmet Çakır Kuyumcu diye Hasan Erkoç yıllarca eleştirildi Gözümüz aydın Hacı Uğur Polat da kuyumcu Malatya da kriterlere göre başkan olmak için kuyumcu ol gel devri başlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Herkes kendi kafasına gore konuşuyor Selahattin Gürkan Battalgazi ye ne yaptı yok efendim belediyenin borcu sifirmis yok hamam müzesi yaptırmış bırakın boş laf etmeyi Ha ci Uğur Polat Yesilyurttu şaha kaldırdı belediyecilikte ilk ona girdi siz hala Selahattin Gürkan olsun diyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    keske soyismini de yazsaydın...simdi haci uğur polat bu yorumu okuyunca acaba bu hangi mustafa diyecek....neyse artik tebriğe gittiğinde o yorumu yapan mustafa bendim dersin..aman haa söylemeyi unutma yoksa belediyeden rica ettigin isi yavaş yaparlar veya unutur yapmazlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı hamido (5 yıl önce)Murat Bey isimli kullanıcı yorumuna
    murat bey harika yorumuna bayıldım. gerçekten hangi mustafa der:):):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Parkları beton yığınına çevirerek yeşilyurt şaha kaldıramaz??
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan En azından Kürsüye Çıktı mı iki kelime konuşuyor.Senin Dediğin H.Uğur Başkanda o da yok. Ama bol Danışman Bol kiralık araç var .
    0
    0
    Yanıtla
  • mıstafa sen haci uğurun amcası oğlumusun yoksa mıstafa
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Uğur yandaşlarını şaha kaldırdı. Bir Yeşilyurt'lu olarak inşaat işleri ufak ufak yandaşlarına toplanan arsalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban (5 yıl önce)
    Reise canım feda diyenlere Reis size öyle bir koç gönderdi ki Artık hak ettigizz değerin ne olduğunu anlayın Teamül seçim hikaye Malatya da olduğu gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Haber doğruysa yazıklar olsun. Diyecek hiç bir şey yok. Siyasetçiler eğer malatyayı çantada keklik gorüyorlarsa bize düşen de 24 haziranda gereken cevabı vermektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (5 yıl önce)
    Selahattin Başkan GEL ME Lİ. O kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Yazik olmuş...Malatya kaybetti...Ama bunun sorumlusu ne H. Uğur Polat ne Ahmet Cakir ne de bir başkası..Bunun sorumlusu Malatyada oy kullanan secmen... %70 civarı oy aldiginiz yer size su mesajı verir ben burada bir tuzlugu aday göstersem en az %50 alir...Olursa oyle olur boyle...gecmis olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Battalgazi çalışıyor ;yeşilyurt kazaniyor.selahattin başkan dururken akp simardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Oyumuz iyi parti ye gidecek bu son olanlarla da iktidar partisi oy kaybetmeye devam edecektir Öz Malatyalı ları Malatyalı ları ötekileştiren Adıyaman lı ve malum gruptan bir başkan hadi bakalım 24 haziranda Malatyalı gereken cevabı en iyi şekilde verir kimse merak etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    hacı dayı vakıfbankın köşesine kondurduğu gecekondu kuyumcunun hesabını versin önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    Buna çok güldüm hehehee doğrudur kesin ne olaylsr ne olaylar
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail cavlak (5 yıl önce)
    Malatya Şeker İlkokulu,Malatya İmam Hatip Orta okulu, Malatya İmam Hatip Lisesi,Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu ve yine aynı fakültede Yüksek lisans yapmış olan Hacı Uğur Polat Malatya mızı En iyi tanıyan kişidir.Türkiye de belediyecilik çalışmalarında ilk ona girmiştir.Yeşilyurt için yaptıkları taktire şayandır.Malatyayı ALLAH ın izni ile Şaha kaldıracaktır.Allah yar ve yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Matemetiği iyiymış guzel ondan yeşilyuer ve gunduzbey ve daha mahalleye bir bir taş ustune bir taş koymadılar birileri birilerini yanıltıyor . iş yapmayan az liyakatli insanları getirmek artık bu memlekette kural oldu nasıl olsa 60 70 oy veriliyor malatya halkını niye dinlesınler ki yazık malatyaya malatyalılara yasasın adıyaman :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bende Malatya’da okudum büyüdüm her sokağını karış karış bilirim ama bu bana iyi buna iyi belediye başkanı olurum vasfı vermez bu iş başka bi şey
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı hamido (5 yıl önce)ismail cavlak isimli kullanıcı yorumuna
    tmmdır senin iş oldu:) başkan okur bu yazını. adın soyadın da belirtmişsin:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Şahin (5 yıl önce)
    Yorum yapılmayacak bir hadisedir. AK Partililerin sandık sonuçları ortaya çıkınca yapacakları yorumları merakla bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim bey yazıklarınıza inanıyormusunuz? Tmm yazdıklarınız olması gerekenler fakat malatyalıya iyi bir baskanı bırakın oraya ak parti yoldan gecen birini bıraksın yine alacagı %65-70 civarıdır. Bizim halkımız icin is yapmak, hak, hukuk, calıskanlık hic önemli degil insanlar açlıktan ölecegini bilse ve gözler önünde binlerce adaletsizlikte yapılsa malatyada oylar belli biz burada sadece konusuruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)
    Kim tepki gösterecek ki, yaptım oldu diyorlar adamlar . Bu kadar basit.Selahattin Gürkan veya Pütürge Belediyw Başkanı Mehmet Polat çok güzel işler yapıyordu.Ben Ankara’da yaşayan bir Hekimhanlıyım.Halkın nabzını kimse yoklamıyor.Üzücü bir durun var.İşsizlik memleketi sarmış, dediğiniz gibi Adıyamanlı değil, Suriyeli değil, Malatya’nın has insanı dışarda üniversitede..Bizler geri dönemiyoruz memlketimize çünkü her yeri doldurmuşlar geliyoeum herkes bana yabancı.Hekimhanlıyım diyorum orda Bingöl,Muş,Adıyaman’dan bahsediyorum.Göç edenler lobi kurmuşlar bizimkiler susup itaat etmişler.1923’ten 1993’e kadar Türkiye siyasetine yön veren MALATYALILAR için şimdi önemli olan şey tarikat ve cemiyet(cemaat)ler. Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kendi memleketinde yetim işsiz aç Malatyalı lar kaymağı yiyenler hep yabancıı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun gerçekte çok güzel özetlemişsin şairin dediği gibi Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya! şimdi burda birileri siyasi bir söylem olarak AK Partiye oy verdiniz bunlar oldu diyecek ama gerçekler böyle bir dönem Malatya'da Elazığlılar söz sahibiydi şimdi ise Bingöllüler hatta öyle bir hal aldık ki İnancınız olsun Bingöllüleri gördük mü korkar olduk Malatya'da adam yokmuş gibi bütün daire müdürlerimiz ithal Allah yardımcımız olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (5 yıl önce)
    Yillardir akpartiye oy veriyorum bundan sonra ne belediye de ne de milletvekili seciminde akpartiyi desteklemeyecegim.sayin cumhurbaskanimiz lutfen malatya halkinin sesini duyun.birinden alıp digerine vermekle bu is olmaz. Liyakat sahibi birileri gelsin ahmet cakir mahvetti malatyayi.simdi ise basariliymis gibi milletvekili aday adayi. Olacaksa selahattin gurkan olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    M.vekilleride adıyamanlı olsun.vayy memleket vayy
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmiktili (5 yıl önce)
    şelaleciler sevinsin.yazik malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • alperen (5 yıl önce)
    oaln Malatyaya olur....umarım yerel seçimde bunun hesabı sorulur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Murat bey negüzel özetlemişsiniz ama bunlar sadece özet olmuş. Tahtalı hamam kamulaştırılması Askerlik subesinin kent müzesine dönüşmesi tarihi surların ayağa kaldırılması ,engelsiz yaşam merkezi , sosyal yaşam merkezi, asfalt plenti,konkasöt tesisi, ve bunları borçlanmadan yapan başka belediye varmı acaba.. Başkan Gürkan yolu da bahtıda açık olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sn.selahattin gürkan başkanımızın seçimde bağımsız koyması taraftarıyız.Oylarımız sana sayın başkanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan bey gelmedi yine siz iyi adamdan ne anlarsınız be... Benden oy yok bu defa belediye de Ak Partiye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Secim arifesinde ak partinin yapabileceği en büyük yanlıs olur. Hic bir projesi, icrrati, hedefi, vizyonu daha dogrusu sehir yönetimi ile uzaktan yakından alakasi olmayan Yesilyurt belediye baskanlıgını sadece ak partinin adıyla kazanmıs olan sayın Hacı Uğur Polatı Sayın Cumhur Baskanın Malatya Büyüksehire aday gösterilmesine izin vereceğini aklımın ucundan bile gecirmiyorum. Bu benim düsüncem fakat ak partiyi dsardan izleyen bir vatandas olarak Malatya halkı artık vizyonsuz baskanlardan bıkmıstır ak parti zaten millet vekili adayları nedeniyle büyük oy kaybı yasayacagi malatyada bu kadarda büyük yanlıs yapamaz diye düsünüyorum Hacı Ugur Bey cemaatlere yakınlıgıyla bilinir buda ileride ihaleler yolsukluklar olarak bas agrıtabilir halk artık bunlardan bıktı ve projeleriyle malatyayı saha kaldıracak bir baskan isteniyor.(Vatandasın gözünden tavsiye)
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    İş bilen donanımlı yaptıkları yapacakları garantisi olan insanları ak partı neden getirmez sormak isterım size haci bey yeşilyurt gunduzbey çamur içinde yollar delik deşik dikkat edersenız yol diyorum yola dahı başlayamadıalr yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • haci bey gelecek göreceksınız az donanımlı az konusan az iş yapan malatya da hep boyle oldu gelenler bir tane öz malatyalı gelmedi bakın öz malatyalıyım cıksam aday olsan bir tanenız vermezsınız biliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Vermeyiz efendim, hangi tarikattensiniz ? Sizleri cemiyet toplantılarında hiç görmedik :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Allah Malatya miza yardım etsin gelen gideni aratir Selahattin başkan gelmez şu an belediye nin borcu almış yürümüş ama Battalgazi belediyesi nin borcu yok neden gelsin o koltuğa seçimler de yine isden anlamayan biri gelmesinde Malatya yi işi bilen bir adam getirin
    0
    0
    Yanıtla
  • akparti sevdalısı (5 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN HACI BAŞKAN DÜRÜST GÜVENİLİR BİRİ EN AZINDAN AK PARTİLİ. BAŞKALARI GİBİ DİĞER PARTİLERLE BAĞLANTISI YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak partili olunca yada diger partilerle baglantılı olunca daha fazla ne yapabilirler acaba keske bi baglantı olsaydıda malatya bu hallerde olmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • esenlik başkanlığı döneminde gelir gider dengesi gelişini ve gidişindeki ekonomik ortamı açıklasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Adiyaman normal kayserililer belediyede sen adiyamandan bahsediyorsun kayserili 15 tane daire bskni 1 gnl mudur bunlara ne diyeceksiniz oy ve tercih yine sizin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Helal olsun Malatya'ya Adıyamanlı belediye başkanı . Şu şehri ayağa kaldıracak, marka haline getirecek hiç mi Ak Partili yok. Duy sesimizi Ak Parti ,
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    ne diyellim ALLAH hayırlı etsin nede olsa galk degil parti seçiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)
    Malatya insanı Bir mimara ,mühendise aç kaldı.Diplomalı biri gelsin bari PROJE yapar.Kuyumcu anlamaz alt yapı dan, ulaşımdan vizyon dan.Malatya yı seven meclis üyesi varsa oy vermez.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    battalgazi ilçesi birzamanlar 10 bin nüfuslu küçük bir yerdi.battalgazi ilçesi şimdi 300 bin nüfuslu bir yer .selattin gürkan ancak 10 nüfuslu bir yeri yönetebilir.600. bin nüfuslu malatyayayı selattin gürkana bırakmak malatyaya çok yazık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper olmuşş gerçekten de Mhp şimdi 2 yi zorlayacak ekmeğe yağ sürün böyle aferin sizeeeeee ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan Gelmesse AKP OY YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye Başkanı olabilecek tek isim Selahattin Gürkandı Ama başkan Öyle onurludurki eğer o koltuğa oturacaksa halkın oyuyla oturur. Boşalan yere geçmezdi beklenen durumdu. Ama Malatya içinde üzülmememk elde değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyalı (5 yıl önce)
    İnsanlar yonetebileceği insanları seçer. Söz gecirilmeyen insan sevilmez.İş yapmak değil, is takibi yapan revactadır.Bakın Selahattin bey hep işine baktı. Ahmet beyin olduğu karelerde goremezsiniz. Ama Hacı Uğur bey tüm karelerde mevcut.Baska söze gerek var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (5 yıl önce)
    ŞELALECİYE TESLİM ETMEYİN MALATYAYI. NE ADIYAMANLI OLMASI NE BAŞKA BİRŞEY TEHLİKE. EN BÜYÜK SORUN BU CEMAAT ARTIKLARI .....!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel güzel (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun yerinde bir karar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Balon haber inanmayınız resmi açıklamaya kadar...milletin nabzını yokluyorlar.. yine yazıyorum; buyuksehir belediyesini düzlüğe çıkaracak tek isim Sn. Selahattin Gurkan'dir...hele hele Sn. Polat'in baskan secilmesi akpartinin kendi ayağına sikmasidir... Sn Polat Yesilyurtta ne yapmış ki buyuksehir de ne yapsın ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Bırak sıksın ki Reis onların güzel bi ifadesini alsın.Ne güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan ne yapmış ki kaç dönemdir köy Battalgazi ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)Cihan isimli kullanıcı yorumuna
    Soruya soruyla karsilik vermek ancak kendisine sorulan soruya bir cevabi olmayanların yaptigi bir harekettir... Sen Sn. Polat'in Yesilyurtta yaptigini yazamamissin, cunku yok, ama ben yazayım Sn. Gurkan ne yaptı: 1. Orduzu Cinar Park... git gor daha iyisi yapılamazdı.... 2. Mahalle müzeleri...hangi belediye düşünmüş bunu şimdiye kadar? 3. Yaz ayları sehir merkezinden baslayan turistlik gezi...buyuksehir, battalgazi belediyesi yaptıktan sonra görüp yapmaya başladı hemen. 4. Belediye binası...yesilyurt bir binayı onlarca trilyon harcayarak tamir etti bir binayı ve belediye binası yaptı, yeni secilecek baskan yaw bu bina yetersiz deyip yeni bina yapmayacak diyen gelsin beri... 5. Malatya Sehir Parki....Buyuksehir belediyesi sn Gürkan'ın elinden aldi bu projeyi fazla sivrilmesin diye ama yine de o bölgede yıkımlar yapıyor belediye. 6. Ispendere Parki...Universiteyle ortak olarak kalacak yer gezme yeri universiteye ait binalar yapılıyor... 7. Malatya daki tarihi yerlerin restorasyonu ve turizme kazandirilmasi....askerlik şubesi ortada, tahtalı hamami ortada..ickicilerin mekaniydi eskiden simdi turizm icin mükemmel bir yer Daha istersen yazayım ama onyargili bir insan icin sanırım yeter...Malatya'da en bilinçli calisan baskan Sn Gurkan'dir... Yaptiklarini görmemek icin kör, anlattiklarini duymamak icin sağır, Battalgazi'ye kattigi degeri anlamamak icin akilsiz olmak gerek....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)Murat Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Boşver değerli hemşehrim.Önemli olan borç yapmak, borcu ne kadarmış?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ama lğtfen H.Uğur Polatın hizmetlerini yok saymayalım. Sn. Polat ne yaptı: 1.Bostanbaşı çöp kovası. gidin görün mükemmel. 2.Fahri kayahan çöp konteynırı 3.Tecde çöp kovası 4.güngör caddesi çöp kovası Lütfen tarafsız olalım Murat Bey :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye binasını kendisine yaptı. Var olan müze bomboş yenilerinin ne katkısı olacak merak ediyorum. Ben en iyi hizmeti söyleyeyim. Şemsiye sokak. Epey ilgi çekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye başkanı mı? Kültür ve Turizm İl Müdürü mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunlar hizmet değil hacı uğur boş işlerle uğraştı ama bu saydıkları nin da bir anlamı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Saydigim hizmetler Malatya da yasayan insanların sosyal ve kültürel aktivitelerini arttıran hizmetler arkadaslar...bu bakımdan evet kultur il muduru de sayılır Sn Gurkan... diyorsunuz ki yetenekli genc bilgili doktorlar gelsin malatyaya, arastirmaci akademisyenler gelsin universiteye, iyi hos da bu insanlar öncelikle yasayacagi sehrin sosyal ortamına bakıyorlar...diyor adam ben hafta sonu Malatya da ne yapabilirim...Sn. Gurkan'nin yaptigi yatırımlar bence en çok katma degeri bu noktada katti sehre... Muzeler bos yazmissiniz, kardesim muzelerin bos olmasi Sn Gurkan'nin degil Malatyada yasayanlarin ayıbı...gidip kafelerde oturan 2 nargile icmeyi marifet sanan gençliğin ayıbı... Belediyenin yaptigi hizmetleri beğenmeyen arkadaslar, eleştirin tabi ama daha iyi bir fikriniz varsa eleştirin...ben bunu beğenmedim, iyi daha iyi bir fikrin var mi, yok, o zaman alkışla... Adam ona buna peşkeş cekecekleri binalari vermeyip, müze yapıyor ne yaptı ki oluyor, digeri ise sadece cop kovası koyarak büyükşehire terfi ediyor...anlayan beri gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • DOĞANYOLLU (5 yıl önce)
    Seçimde oy beklemeyin.Selahattin Gürkan tek geçer malatyada.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Çiçek böcek projelerine devam. Hı şelaleci olan başkan Kudus'e daha fazla kişi götürür. Nede olsa büyükşehirin parası çok. Ah MALATYA AH. Birbirinize sarılmazsanız olacağı bu. Devran aynı devran
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    En uygun kişi Hacı Uğur du yerinde bir karar.Adıyaman lı olması hikaye. onu dillendirenler çekemeyenler.Adam gibi adam.Herkes ten daha yiğit bir Malatya lı Hacı Uğur. Sırtını birilerine dayayan saman altından su yürütenler e duyurulur.Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruenuar (5 yıl önce)
    Bir ortak gider diğeri gelir mi diyorsunuz editör bey..?şaşırılacak bir şey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (5 yıl önce)
    büyükşehir belediye başkanlığı yapacak malatyalı yokmuydu adıyamanlıyı seçmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemalettin (5 yıl önce)
    Beş yıl önce 3 bin kişi çalışan esenliğe genel müdür oldu 2 yılda bıraktı gitti Sonra 300 binlik Yeşilyurt ilçesine başkan yaptılar Buda yetmedi büyükşehir belediye başkanı oldu ne özelliği var bilen var mı Bu ayıpta AKP Malatya ya yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Ankara'da yapılan mülakat ta hangi kriterlere göre Hacı Uğur seçildi çok merak ediyorum. Resmen Malatya ile dalga geçiyorlar. En büyük özelliği rant için göreve hazır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kani BERKSOY (5 yıl önce)
    Asparagas haber olma olasılığı yüksek. Haber servis edilmiş. Her seçim dönemi medyanın yaptığı üç beş kuruş için yalan haber olma olasılığı çok yüksek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatyalı bir yiğit yokmuş demek. Yazıklar olsun oldu olacak Malatya'yı Adıyaman'a bağlayın 24 Haziran görüşürüz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper çelik (5 yıl önce)
    Hacı başkan adam gibi adam daha iyi görevlere layık Allah hayırlı ugurlu etsin,Allah utandirmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Öz (5 yıl önce)
    Hacı Uğur Polat Yeşilyurtta yaptıklarıyla bu göreve zaten göz kırpan birisiydi , Allah hayırlı uğurlu etsin , Hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Ayrıca eleştiri de olacaktır ama Elinizi vicdanınıza koyarak yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Bu olmamalı eğer olursa Malatya tüm kent olarak bunu protesto etmeli yeşilyurt daki imar da neler döndüğünü bir Malatya biliyor bu adiyamanli belediye başkanı yapilmamali yapılamazz heryerde adıyamanli dolu biz Malatya ni çocukları işsiziz adiyamanlilar üniversite okumadan en iyi yerlerde..HAYIRRRR
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (5 yıl önce)
    Yerinde bir tercih.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Yıldırım (5 yıl önce)
    Adam gibi adam. Çok sevindik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neresi açıkla bizde bilelim çakır ortağı olmasımı adam gibi adam olmasinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı bu şehre ne kazandırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Bu utanç da Malatyaliya yeter adiyamanli buyuksehir belediye başkanı yazik ki ne yazik utanç duyuyorum Malatyali olmaktan nedeni biz işsiz gezerken heryere adiyamanli larin doldurulmasi koca Malatya da adam bulamayip adiyamanli buyuksehir belediye başkanı getirilcekse adınıda değiştirin ADIYAMAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPIN SIZDE KURTULUN BIZDE INSALLAH BÖYLE OLMAZ AKIL TUTULMASINDAYIM YAZIK EY MALATYA SANA YAZIKKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hurriyet (5 yıl önce)
    koca Malatya da adam bulamayip adiyamanli buyuksehir belediye başkanı getirilcekse adınıda değiştirin ADIYAMAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPIN SIZDE KURTULUN BIZDE INSALLAH BÖYLE OLMAZ AKIL TUTULMASINDAYIM YAZIK EY MALATYA SANA YAZIKKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Bu ne şimdi mayıs 1 şakasımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali yıldız (5 yıl önce)
    İşte seneryo ve filmin sonu Malatyalı uyan başkada bişey demiyorum
    0
    0
    Yanıtla