SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Denizlispor'a Gol Yağdırdı: 5-1

0
Güncellendi - 2019-10-07 04:07:35
BYMS, Denizlispor'a Gol Yağdırdı: 5-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 7.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında Yukatel Denizlispor’u konuk etti.  İlk yarıyı 2-0 üstün tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda da 3 gol buldu. Denizlispor'da ikinci yarıda 1 gol bulunca karşılaşma 5-1 ev sahibi takımın  üstünlüğü ile sona erdi. BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 4 golünü, 2'si penaltıdan olmak üzere Jahovic attı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu (Trabzon Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), İlker Takpak (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Abdullah Bora Özkara (Trabzon Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Mustafa Aydın (Konya Bölgesi-Klasman Hakemi)

VAR Hakemi Özgür Yankaya (Edirne Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Esat Sancaktar (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Robin Yalçın, Hadebe, Sakıb Aytaç (Dk. 84 Erkan Kaş), Acquah, Murat Yıldırım, Guilherme, Donald (Dk. 72 Chaaleli), Fofana (Dk. 73 Rahman Buğra Çağıran), Jahovic

Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Tiago Lopes, Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Zeki Yavru, Sackey (Dk. 46 Aissati), Olcay Şahan (Dk. 65 Estupinan), Barrow (Dk. 76 Sacko), Murawski, Rodallega

Goller: Dk. 28, 61 (Penaltıdan), 69 ve 90+1 Jahovic, Dk. 34 Donald (BtcTurk Yeni Malatyaspor), Dk. 65. Rodallega (Yukatel Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 25. Oğuz Yılmaz, Dk. 27 Tiago Lopes, Dk. 27 Sapunaru, Dk. 62 Murawski, Dk. 64 Olcay Şahan, Dk. 75 Stackhowiak (Yukatel Denizlispor), Dk. 38 Sakıb Aytaç, Dk. 79 Chaaleli (BtcTurk Yeni Malatyaspor)

1. Dakika: Yeni Malatyaspor'un köşe vuruşunda tehlike son anda uzaklaştırıldı.

12. Dakika : BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Guilherme'nin kullandığı serbest vuruşta, topu kaleci Stachowiak son anda kornere gönderdi.

23. Dakika : BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Chebake, serbest vuruş sırasında yerde kaldı. Hakem VAR'dan görüntüyü izlemeye karar verdi.

28. Dakika : Hakem penaltı kararı verdi. BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Adis Jahovic, penaltı atışını kullandı top ağlarla buluştu. 1-0

34. Dakika : Mitchell Donald'ın vuruşunda top ikinci kez ağlarla buluştu. 2-0

42. Dakika : Rodallega'nın vuruşunda Denizlispor gol sevinci yaşadı, ancak öncesinde ofsayt kararı olduğu için gol geçerli sayılmadı.

İlk yarıya 3. dakika uzatma süresi eklendi.

47. Dakika: Sakıb'ın yaptığı ortada topu Guilherme karşıladı, kötü vuruşunda gol şansı yitirildi.

58. Dakika: BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Fofana, kaleci Stachowiak tarafından düşürüldü. Hakem penaltı ya hükmetti. İtiraz üzerine VAR incelemesi sonucu hakem yine penaltı kararı verdi.

61. Dakika : BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Jahovic'in kullandığı penaltı atışı fileleri havalandırdı. 3-0

65. Dakika : Denizlispor'da Aissati'nin pasında topu karşılayan Rodallega topu filelere gönderdi. 3-1

69. Dakika : Guilherme'nin pasında topla buluşan Jahovic takımının 4. golünü attı. 4-1

73. Dakika : Denizlispor Barrow'un sert vuruşunda tehlikeyi BtcTurk Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı.

87. Dakika : Sakatlanan Rodallega'yu sağlık görevlileri sedyeyle saha dışına çıkardı. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Denizlispor sahadan 10 kişi kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına 3 dakikalık uzatma süresi eklendi.

90+1. Dakika : Jahovic, ceza sahasındaki vuruşunda topu filelere gönderdi. 5-1

Karşılaşma BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com - AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KOÇYİĞİT (4 yıl önce)
    ALANYASPORU CİDDİYE ALIP YENSEYDİK....TAKIMIMIZ ŞU ANDA LİDERDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adanada bir Malatyalı (4 yıl önce)
    Bravo,tebrikler malatyam devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • realist (4 yıl önce)
    UEFA faciasından sonra bunlar boş işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Sekiz Avrupa maçında Beşiktaş, Galatasaray, başakşehir,Trabzon galibiyet yok. Malatya 4 maç ta 2 galibiyet 1 beraber lik boş konuşma yin.
    0
    0
    Yanıtla
  • realist (4 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    bende bunları söyletmek istemiştim futbolda ülke olarak berbat durumdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir (4 yıl önce)
    Çekirdekçiler size sesleniyorum. Evinizde, parkta,balkonda, bahcenizde citleyin çekirdeklerinizi. Kameralara takıldınız Türkiye sizlerle gurur duydu çekirdekçiler. Çekirdek çitirladikca takım coştu. Aferin-....
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (4 yıl önce)
    son 2-3 haftadır haberleri takip etmekten çok bazı yorumları okuyunca gülüyorum. Geçen hafta takım yenil kötü oynadı hemen istifaya çağıranlar mı dersin Sergen hoca mı dersin mangalda kül bırakmayanlar şimdi ortada yok . Aksine geçen hafta saklanıp bu hafta da takım güzel oyunla galip gelince bu sefer diğerleri ortaya çıkıp başka yorumlarda bulunuyor. Gerçek taraftarlık bana göre bu değil takım ne durumda olursa olsun yanında olmaktır yanlış yapar eleştirirsin doğru yapar alkışlarsın o yüzden birisi asar keser taraftarlığı yapıyor diğerleri de iyi gün taraftarlığı yapıyor. Neyse maça gelecek olursak iki haftada iki farklı takımımız vardı isteyince oluyormuş tebrikler..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    taraftar maça ilgi göstermedi gelenlerde fazla destek vermedi 12.gücü arkasına alsa takım daha iyi olacak taraftara 10 üzerinde 6 veriyorum.En beğendiğim gelen çocuklardan dolayı taraftarların küfrü yok deneccek derecedeydi.Maça gelirken cocuğunuzuda getirin benim kız 1 dakika durmadı.Kıpır çocuklar büyükleri dizginledi.Devre arası külübeninde kalitesi yükseltilmeli.Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Teknik.heyetini.emegi.gecen.oyunculari.kutlarim Yolunuz.acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Her mağlubiyet sonrası,naralar atarak Malatyasporu amatör kümeye düşüren çok bilmiş geçinen aslında Malatyasporun başarılarından rahatsız olan ,büyük yorumcular nerelerdesiniz.Burada bazı yorumcu kılığında malatyaspor düşmanları varki bunlar her hafta takıma olumlu katkı yapacak yorum yerine ,alınan bir mağlubiyet yada beraberlikte ben demedimmi? Malatyaspor buralara şansla falan geldi tarzında kendi kendilerini haklı çıkarma çabası içindeler.Eleştiri yapılır ama her hafta bir takım hemde amatör kümeye düşürülecek kadar hakir görülemez.Bugün jahoviç gol kralı,guilherme asist kralı,Malatyaspor ligin en çok gol atan takımı,Bu yıl bir maçta 4 gol atan tek oyuncu vs.istatistiklerine sahip olan takım bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Antalya Fenerbahçe yi yendi onlarda bizimkiler gibi yaptılar mı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuna kadar katılıyorum sana Kamil kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ALLAH BİN BEREKET VERSİN AYAKLARINIZA SAĞLIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    gecen hafta sergen istifa diye buralarda dolusanlari piste alalim hemen. eminim simdi sergen yasa diye dolusurlar! alanya ve sanssiz antalya maclarinda birer puan koparsaydik simdi liderdik. nasip degilmis. ilk 15 dakika malatyaspor gercekten bocaladi. hatta gol bile yiyebilirdik, bu da maca isinamadigimizi gosteriyor. 20. dakikadan sonra gelen ard arda ataklarda golu arayan ekip hep malatyaydi. serbest atidtaki pozisyon da tartismasiz net penaltiydi. yalniz denizli sporlu oyuncular maca odaklanip mucadele edecegine hakeme oynamaya basladilar ki bu kaybetmelerindeki en buyuk nedenlerden biriydi. halbuki denizli maci cevirecek gucte ve kalitede idi. ikinci golde bireysel hatadan kapilan topu donald adeta usta bir forvet gibi aglara gonderdi. donald geride kalan maclarda son vuruslarda cok kotuydu. en az 3-4 gol acemice vuruslari yuzunden atilamadi. sergen hoca kulagini cekmis olacak ki ayni seyi tekrarlamadi. macin kirilma ani bu goldu. ucuncu gol yine tartismasiz net penaltiydi. adis jahovic dorduncu golu de muthis bir kafa curusu ile aglara yolladi. adis jahovic hat trick yapacak derken rabia yapti ve mac 5-1 bitti. malatyaspor her hafta daha iyiye gidiyor. haftaya konya macindan puan cikaracagina olan inancim tam. burdan yucel ildiz hocamiza da seslenmek istiyorum. takimin ilk golden sonra hemen dagildi, hakeme oynayarak bir yere varamazsiniz, puan cikarabileceginiz mactan fark yiyerek ayriliyorsunuz, yazik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok kalite yorum penaltı itirazları Denizli’yi bozdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Teşekürler galip gelmek çok güzel helede 5 gole galip gelmek dahada güzel ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    şimdi 2-0 ancak, 5-0 a doğru gider bu maç, en az 2 kırmızı kart da bekliyorum sanki
    0
    0
    Yanıtla