SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Kayseri'ye Fark Attı:4-0

0
Güncellendi - 2019-10-29 01:55:15
B.Yeni Malatya Kayseri'ye Fark Attı:4-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 9.haftasında haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada, gollerden 3'ü Donald, Jahovic (penaltıdan) ve Bifouma'dan gelirken, 4. golü Kayserili Rienstra kendi kalesine attı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu 

HAKEMLER: Zorbay Küçük (Adana Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Ekrem Kan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Deniz Caner Özaral (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Yakup Özhan (Gaziantep Bölgesi-Klasman Hakemi), VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Kerem Ersoy (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Robin Yalçın, 15.Mustafa Akbaş, 16.Teenage Lingani Hadebe, 18.Adis Jahovic, 19.Afriyie Acquah, 20.Mitchell Donald (Dk.83 8.Murat Yıldırım), 21.Moryke Fofana (Dk.64 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa), 29.İssam Chebake, 66.Guilherme Costa Marques (Dk.74 7.Gökhan Töre), 91.Sakıb Aytaç

YEDEKLER: 35.Ufuk Ceylan, 3.Erkan Kaş, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa, 11.Eren Tozlu, 14.Ahmed Ildız, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 76.Özer Özdemir, 77.Rahman Buğra Çağıran 

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın 

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: 33.Silviu Lung, 6.Benoit Guy Jean Poulain, 7.Bilal Başacıkoğlu (Dk.58 61.Ziya Alkurt ), 8.Hasan Hüseyin Acar, 9.Umut Bulut, 10.Pedro Henrique Konzen Medina Da Silva, 13.Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes, 32.Karahan Yasir Subaşı, 38.Ben Rienstra, 43.Bernard Mensah, 66.Şamil Çinaz(Dk.85 29.Paul-Georges Ntep De Madiba)

YEDEKLER: 95.İsmail Çipe, 1.Hakan Arıkan, 5.Aymen Abdennour, 15.Atila Turan, 17.Nurettin Korkmaz, 20.Aksel Aktaş, 22.Levent Gülen, 24.Mert Kula, 29.Paul-Georges Ntep De Madiba, 61.Ziya Alkurt 

TEKNİK SORUMLU: Samet Aybaba

GOLLER: Dk.14 Donald, Dk.76 Penaltıdan Jahovic, Dk.86 Bifouma ve Dk.90 Rienstra (Kayseri- kendi kalesine) (B. Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Fofana (B.Yeni Malatyaspor), Hasan Hüseyin Acar, Pedro Mendes, Ben Rienstra (Kayserispor),

Dakika 5: Sakıb'ın kaleye yakın bir bölgeden yaptığı sert şut sonuçsuz kaldı.

Dakika 11: Pedro Henrique'nin şutunda kaleci tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 14: BtcTurk Yeni Malatyaspor'un atağında Acquah topu Donald'a gönderdi. Donald'ın vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

Dakika 18: Chebake'in ortasında topa Jahovic vurdu, top oyun alanının dışına çıktı.

Dakika 22: Kayserispor'dan Henrique'in atağında araya giren BtcTurk Yeni Malatyaspor savunması topu kornere gönderdi.

Dakika 24: Jahovic'in ortaladığı topu savunma uzaklaştırdı. Ardından ofsayt kararı geldi.

Dakika 30: Jahovic'in kaleye yakın mesafeden vuruşunda top direğe çarparak oyun alanından çıktı.

Dakika 33: Hasan Hüseyin'in vuruşunda top direğin yanından aut.

Dakika 40: Chebake rakip cezasahasına giderken Hasan Hüseyin'in müdahalesiyle yerde kaldı. Ev sahibi ekip serbest vuruştan sonuç alamadı.

Dakika 42: Kayseri savunmasının hatasıyla topu Fofana kaptı. Bu futbolcunun ortaladığı topa cezasahasında dokunan olmadı.

Dakika 44: Ceza sahasında çizgisi üzerinde Jahovic'in yere düşmesinden sonra hakem VAR incelemesi yaptı. İncelemenin ardından hakem oyunun devam etmesini istedi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Dakika 49: Cezasahası önünde topa sahip olan Mitchell Donald kaleye şutladı. Defansa çarpan top kornere çıktı. Guilherme'nin kullandığı kornerden gelen topa Chebake kafayı vurdu, Kayseri kalecisi kurtarışıyla gole engel oldu.

Dakika 52:Chebake'nin şutunda savunma müdahale etti, pozisyon kornerle sonuçlandı. Atışı Guilherme kullandı, sonuç yok.

Dakika 55: Kayseri atağında Bilal tehlike yarattı, ancak sonuç alamadı.

Dakika 57: Kayseri savunmasının uzaklaştıramadığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Fofana'nın şutu aut.

Dakika 63: Kayseri atağında Mensah sağdan ortaladı, gelen topa Umut Bulut kafayı vurdu, sonuç yok.

Dakika 67: Bu dakikada Kayseri, defans arkasına atılan pasla tehlike yarattı. Ziya Alkurt, gelen topu kontrol etti ve sert vurdu, Farnolle başarılı müdahalesiyle gole engel oldu.

Dakika 74: Yeni Malatya atağında Gökhan Töre pas çıkardı. Jahovic, topu kontrol ettikten sonra savunmaya Reinstra'ya çarpan top yan ağlarda kaldı.

Dakika 75: Rienstra'nın müdahale ettiği topa penaltı itirazı yapılırken, hakem VAR incelemesine başvurdu ve incelemenin ardından penaltı noktasını gösterdi, Rienstra'ya da sarı kart gösterdi.

Dakika 76: Yeni Malatyaspor'un kazandığı penaltı atışını Jahovic kullandı. Bu futbolcu sert bir vuruşla fileleri sarstı:2-0

Dakika 78: Yeni Malatya atağında, Bifouma'nın cezasahasına çevirdiği topa Robin'den önce savunma müdahale etti.

Dakika 79: Kayseri atağında Ziya ortaladı. Umut Bulut'un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dakika 86: Yeni Malatyaspor Bifouma'nın golüyle farkı 3'e çıkardı. Sağdan topu taşıyan Acpuah'ın ortasında gelişine vuran Bifouma golü attı:3-0

Dakika 88: Ev sahibi takımın yine atak geliştirdi. Jahovic'le duvar pası yapan Gökhan Töre, uygun durumda olmasına rağmen topu auta gönderdi.

Dakika 90: Bu dakikada Yeni Malatyaspor bir gol daha buldu. Rienstra'nın geri pasında kaleci Lung'un ıskaladığı top kaleye girdi:4-0

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 4-0 üstünlüğüyle son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Ferdi DURDU- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • HAD (4 yıl önce)
    Takımı üçüncü olarak Istanbul'a yolluyoruz şimdi sıra sizde ordaki Malatyalılar takımı ikinci olarak Malatya'ya yollarsanız şampiyon yapmak da bizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Derebeyi tribün liderleri duyun sesimizi ; hicmi uyarmiyorsunuz o koltukkarin üstüne çıkanları . Resmi görevliler işini yapmıyor siz kendi stadımızda kendi malimiza niye zarar veriyorsunuz . Insanlığa sigarmi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Takımımız her maça 90 dakika konsantre olursa dışarıda içeride her maçı kazanabilir lig sıralamasında 1 ile 5 arasında bir yer olur diye düşünüyorum.Seyirci sayısı artmalı,star da ve çevresindeki eksikler(ışıklandırma ulaşım WC temizlikler v.s) giderilmeli.Geleceğin seyircisi için okullarda paneller yapılmalı değişik etkinliklerle seyirci sayısını çoğalmalı.Bilgili bilinçli tribün liderleri ile çoşkulu bir maç izlemeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    Her şey iyi güzel mutlu olduk. Ellerinize sağlık. Zannedersin avrupadaki bir takımda üç tane gurbetçi vatandaşımız oynuyor. Bu ne iş. Türk oyuncular nere de ?
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    o girişteki güvenlikler cebdeki bozuk paraları alıyorlar. kantinde ne alırsan al para üstü bozuk para veriyorlar ama maça girişte nedense yasak diyolrr ve birileri kendilerine kazanç mı sağlıyorlar ayıptır ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Emeklerinize sağlik cok teşekürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya’da yaşıyoruz. Yönetim bize büyük ayıp etti ve bizden özür dilenene kadar da maça gitmiyoruz! Bizim gibi maça gitmeyen kaç kişi hangi haklı sebeplerle maça gitmiyordur onu da Allah bilir. Ayrıca sarı kırmızı yazılı atkı açanlar bilmeliler ki Yeni Malatya’nın rengi sarı siyahtır, kırmızı değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vah vah vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyaspor ve diğer dünyadaki tüm kulüpler dahil olmak üzere üç renk kullanırlar takım ve TFF eufa talimatlarını belllki bilmiyosuniz malatyamizin rengi sarı kırmızı ve siyahtır bir renk yüzünden maça gelmiyosaniz bu saçma sapan bı mazerettir maltyalisan takımın rengi çamurda olsa renksizde olsa bu Malatya macina gidilir maça çok ilgili biri değilsiniz ilk defa maça gitmiş gibi sırf eleştiri olsun die eleştiri yapmaya calismissiniz ama mantıklı deil sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Dün bir amcamızı maç çıkışı koltuk değnekleriyle gördüm. Malatya sevgisi demek ki gözünü kör etmiş, yapılan haksızlıklara renklere filan takılmayıp maça gelmiş. Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sayın Malatya bürokratları o stadı oraya yaparak çok büyük bir yalnış yapıldı. Maça gitmek bir azap kimse gitmek istemiyor, giden pişman. ulaşım rezil, araçla gitsen rezilsin, toplu taşıma rezil.gençler gidemiyor. Keşke bürokratlarımız bunları düşünüp eski stadın yerine yapılsaydı Malatya maçları 20,30 bin seyirciye oynardı. Eski yerine olmaz dediler ama Fenerbahçe stadında,Beşiktaş ın stüdyoda eski yerlerine yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA44 (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Biraz vizyonunuzu geniş tutun 30 bin kişi diyorsun gelen kişilerin araçlarını hürriyet parkınamı almayı düşünüyorsun ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Maçlar gece geç saatlerde oynanıyor dediniz hafta içi dediniz ve Maç pazar günü saat 14:00 da hava serin takım olağanüstü zevkli oynuyor ama ruhsuz taraftarımız yok. Büyük maçlara da gelmesin Elazığa gitsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Abuzer (4 yıl önce)
    Ligin en çok gol atan takımı Alkışı hak ediyor. Bu iyi gidişat Besiktasin iştahını kabartıyor. Umarım hocamızı araklamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Boş tribünlere bu kadar başarı fazla.yönetim ve futbolcular üzerine düşeni yapıyor ama malesef taraftar yapmıyor.bizim gibi kulüpler dolu tribünler olmazsa yapamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende çay ocağından telefona yorum yapan, maça gelmeyip ahkâm kesenlerdensin.Sen niye maça gelmeden yorum yapıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    TEBRİKLER MALATYASPOR TEBRIKLER SERGEN HOCA! ELİNİZE AYAGINIZA EMEKLERİNİZE SAĞLIK! SAĞOLUN VAROLUN SEZON BAŞINDAN BERİ HEMEN HER MAÇ GÖZLERİMİZ BAYRAM EDİYOR RESMEN BİZİ GOLE DOYURDUNUZ! ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    oncelikle su malatya taraftarina 2 cift sozum var. su takim su anda turkiye super ligi ucuncusu ve 5-6 bin taraftarla oynuyor. bir erzurum taraftari kadar bile sadakati yok bu sehrin yaziklar olsun diyorum. malatyaspor son uc macta 3 galibiyet 9 puan aldi. alanya ve antalya maclarinda birer puan almis olsaydik su an liderdik. mac hakkinda fazla yorum yapmaya gerek yok. kayseri ligin gidici takimlarindan biri, rahat bir oyunla galip geldik. haftaya kasimpasa sonra goztepe maclari var, bu maclardan mutlaka puan cikarmaliyiz zira sonraki maclar zorlu ve puan cikarmamiz biraz zor gorunuyor. sergen hoca cidden takimi adam etme yolunda onemli mesafeler katetti. kesinlikle malatyaspor da kalmasi gerekir, besiktas su an harcayacak gunah kecisi ariyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Segen Hoca ve futbolcuları süpersiniz. Bu takıma Şampiyon luk yakışır. İstanbul daki Malatya lılara haftaya kasımpaşa maçında Y. Malatyaspor umuzu yalnız bırakmayın kasımpaşa stadını Malatya lılar doldursun. Hadi Malatya lılar maça.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Kayseri'yi farklı yenen Malatyaspor sağ olun.Var olun.Bu arada savunmanın hatasını süper kurtarışlarla önleyen kaleci Farnolle ayrıca teşekkürü hakediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    helal olsun malatyam sanada bu yakışırdı tebrikler sergen hocam süper ligin en başarılı teknik adamı olduğunuzu her maç ortaya koyduğunuz performansla gösteriyorsunuz bu takımı siz şampiyon bile yapabilirsiniz inanıyoruz size sizi seviyor ve destekliyoruz tüm takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ederim durmak yok yola devam şampiyon yeni malatyaspor geliyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (4 yıl önce)
    Malatyaya selam dur Mehmetciğe selam olsun Sevgili sergen yalçın bu şehir seni seviyor bizi bırakma
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (4 yıl önce)
    Selam durun Malatyaya Selamınıza kurban Mehmetçiğe selam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Plaka 44 takım 4×4 skor 4_0 eh daha ne olsun elinize ayağınıza emeğinize sağlık inşallah darısı haftaya Kasımpaşaya .??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Fesatlar ,ortalık karıştırıcı hasutler nerdesinizzzz. Kimse iyi yerde ilk üçte oluruz demiyor ama hani üç sezondur düşer diyorsunuz ya utanın ne. Bu şehirde su hasutluk bitsin. Destek olun destek. Gene çay ocağında izleyip maçı burda yazarsınız . Taraftarsiniz ya. Helal olsun malatyama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Malatya acımadı!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Emeginize Saglik tebrikler herzaman yolunuz Sansiniz acik olsun malatya halki Sizinle gurur Duyor tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla