SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, 13.Haftayı 7. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2019-12-02 17:44:01
BYMS, 13.Haftayı 7. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, 13.haftayı 20 puanla yedinci sırada tamamladı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, üçüncü sezonunu geçirdiği Süper Ligde ortaya koyduğu performansla takdi topluyor. 

Ligin 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Sarı kırmızılı takım, Galatasaray’ın deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından 20 puan ve gol averajıyla yedinci sırada yer aldı.

 ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ BERABERLİK

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4’te beraberlik ile 13 puan topladı. 

Ligin 6.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-0’lık skorla kaybettikten sonra yedinci haftada sahasında Yukatel Denizlispor’u 5-1, sekizinci haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 2-0, dokuzuncu haftada ise sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, son 4 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Malatya temsilcisi 10.haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2, 11.haftada deplasmanda Göztepe ile 1-1, 12.haftada sahasında Fenerbahçe ile 0-0, 13.haftada ise yine deplasmanda Gençlerbirliği’yle 3-3 berabere kaldı. 

14.HAFTADA LİDERİ KONUK EDECEKLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 14.haftasında ise sahasında lider Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Mücadele, 7 Aralık Cumartesi günü 15.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. 

Süper Lig’de 14.hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

6 Aralık Cuma

20.30 Fenerbahçe-Gençlerbirliği (Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi) 

7 Aralık Cumartesi

15.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor (Yeni Malatya Stadyumu)

17.30 MKE Ankaragücü-Göztepe (Eryaman Stadyumu)

20.00 Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor (Ali Sami Yem Spor Kompleksi Türk elekom Stadyumu)

 8 Aralık Pazar

14.00 İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü (Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu)

16.30 Antalyaspor-Trabzonspor (Antalya Stayumu)

16.30 Yukatel Denizlispor-Medipol Başakşehir (Denizli Atatürk Stadı)

19.00 Kasımpaşa-Beşiktaş (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

 9 Aralık Pazartesi

20.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor (Büyükkşehir Belediyesi KadiR Has Stadı).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Takımda orta sahası ve forvet oyuncuları çok iyidir. Ancak savunma SOS alarmı vermektedir. Yeni Malatyasporun yediği gollere bakıldığında genellikle ya duran toplardan kafayla atılan goller ya da ceza sahası dışındaki vuruşlardan gelen toplardır. Defansın duran toplarda kafa hakimiyeti yoktur. Bu nedenle devre arasında Erkan kaş, Mina, Rahman Buğra, Ahmet Ildız satılmalı, yerlerine ise özellikle uzun boylu, hızlı koşabilen, atletik yapılı, tecrübeli defans oyuncuları alınmalıdır. Diğer bir başka husus Yeni Malatyaspor gol attıktan sonra çok çabuk gol yemektedir. Bununda nedeni geçmişte Erol Bulut'un takımı savunma ağırlıklı oynatarak korkak alıştırmasıdır. Yani takım gol attıktan sonra golü koruyayım diye neredeyse tüm hatlarıyla birlikte defansa çekilmektedir. Bunu fırsat bilen rakip takım ise bu sefer tüm hatlarıyla yüklenmeye başlıyor. Halbuki orta sahada 2, ileride de 2 olmak üzere en az 4 oyuncu rakip sahada kalırsa rakibiniz tüm hatlarıyla üzerinize gelmeye cesaret edemez. Ayrıca hem oyunu soğutmak, hemde topun rakipte kalmasını önlemek amacıyla takıma kısa paslarla top çevirme alışkanlığı kazandırılmalıdır. Emekli bir futbol çalıştırıcısı olarak eğer dediklerim gerçekleştirilirse Yeni Malatyaspor'un bileği kolay kolay bükülmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Isallah sivas I yenersiniz 3 puan Alirsiniz sergen Hocaya armagan edersiniz siz den bu bekliyor Malatyalilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    2.lik hakkımızdı ...
    0
    0
    Yanıtla