SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İlk Yarıyı Deplasman Serisi İle Kapatmak İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 16 haftalık bölümde 23 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 17.haftasında Pazar günü 16.30’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 16 haftada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılı takım, ilk yarının son haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak. 

Pazar günü 16.30’da Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Aydın Bölgesi Üst Klasman Hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş ile Kayseri Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Çağdaş Altay ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmada Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu VAR, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Murat Erdoğan ise AVAR hakemi olarak görev yapacak.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup eden ancak 16.haftada sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0’la kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arasına galibiyetle girmenin hesaplarını yapıyor. Ligde 3 maçtır kaybetmeyen Gaziantep Futbol Kulübü ise sahasında 3 puanı alarak, yakaladığı iyi gidişatı sürdürmek istiyor. 

GÖKHAN TÖRE KADRODAN ÇIKARILDI

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Gökhan Töre şoku yaşanıyor. Tecrübeli futbolcu, kas içi kanamadan dolayı Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı.

Eren Tozlu, Afriyie Acquah ve İssam Chebake’nin sakatlıkları nedeniyle yer almadığı sarı kırmızılı takımda bir üzücü haberde kanat oyuncusu Gökhan Töre’den geldi. 

Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması hazırlıkları esnasında sağ bacak alt baldırında ağrı hisseden Gökhan Töre antrenmanı yarıda bıraktı. Töre’ye yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda kas içi kanama tespit edildi. Tedavisine başlanan Gökhan Töre, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı.

Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten şu açıklama yapıldı: “Kulüp doktorumuz Nevzad Denerel'in yapmış olduğu açıklamaya göre, sağ bacak alt baldırında ağrı hisseden Gökhan Töre antrenmanı yarıda bırakmıştır. Yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda kas içi kanama tespit edildi. Gökhan Töre, Gaziantep Futbol Kulübü maçının kadrosunda yer alamayacaktır.”

DEPLASMANDA DAHA İYİ PERFORMANS SERGİLEDİLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 16 haftalık bölümde deplasmanda daha iyi bir performans ortaya koydu. 

Dış sahada şuana kadar 8 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılı takım, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. 

Deplasmanda şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada hanesine 12 puan yazdıran BtcTurk Yeni Malatyaspor; Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor, Demir Grup Sivasspor ve Gaziantep Futbol Kulübü ile birlikte deplasmanda en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. 

Sarı kırmızılı takım, şuana kadar oynamış olduğu 8 deplasman karşılaşmasında rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 5 deplasman karşılaşmasında ise mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı kırmızılılar, son 5 deplasman maçında 2 galibiyet, 3’te beraberlik yaşadı. Malatya temsilcisinin son 5 deplasman karşılaşmasında aldığı sonuçlar şöyle: 

8.hafta İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

13.hafta Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

15.hafta Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

GAZİANTEP EKİBİ LİGDE 3 MAÇTIR YENİLMİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü ise ligde geride kalan 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşarken, bu karşılaşmalarda BtcTurk Yeni Malatyaspor gibi 23 puan topladı. 

Süper Lig’de ilk sezonunu geçiren kırmızı siyahlılar, sahasında şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada 11 puan toplayabildi. 

Maçlarını Kalyon Stadyumu’nda oynayan Gaziantep Futbol Kulübü, çıktığı 8iç saha maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşarken, bu karşılaşmalarda rakiplerine 14 gol atıp, kalesinde 11 gol gördü. 

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’de geride kalan 3 haftada ise yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı siyahlılar, son 3 lig maçında 2 galibiyet, 1’de beraberlik yaşadı. Gaziantep ekibinin son 3 lig maçında aldığı sonuçlar şöyle: 

14.hafta İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: 0-0

15.hafta Gaziantep Futbol Kulübü-İstikbal Mobilya Kayserispor: 3-0

16.hafta Kasımpaşa-Gaziantep Futbol Kulübü: 3-4.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un Ç.Rizespor maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • HasMalatyalı (4 yıl önce)
    1-0 olsun bizim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yolcu (4 yıl önce)
    Eğer bugün Gaziantep ile deplasmanda oynayacağımız maça, sakatlıkları ve tedavileri nedeniyle oynayamayacak durumdaki oyuncularımızı saymazsak, ilk 11'de: Kalede Farnolle, Geri Dörtlüde : Murat Yıldırım, A.Mina, T.Hadebe ve Sagıp Aytaç dörtlüsü ile: Orta Sahada; Robin Yalçın, Guilherme, M.Donald ve M.Fofana Dörtlüsü İle: İleride; Jahovic ve Bifouma ikilisi ile başlanıldığı taktirde bu maçtan farklı bir galibiyetle ayrılmamamız için hiçbir sebep yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sergen yalçın eğer bugün Gaziantep F.K ile deplasmanda oynayacağımız maçta sakatlıkları ve tedavileri devam eden oyuncularımızın (EREN, GÖKHAN, A.ACQUAH, I.CHEABEK) dışında, maça ilk 11'de Kalede: FARNOLLE, Defansta: sağ bek MURAT YILDIRIM, stoper A.MİNA ve T.HADEBE, sol bek SAGIP AYTAÇ dörtlüsü ile: Orta Sahada; sağ açık ROBİN YALÇIN, ön libero GUİLHERME ve M.DONALD sol açık M.FOFANA dörtlüsü ile: Forvette JAHOVİC ve BİFOUMA ikilisi ile başlarsa maç sonunda farklı bir skorla galip ayrılmaması için hiçbir neden yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamber (4 yıl önce)
    Kaplanlar inşallah bu macıda alır. İkinci. Yarıya. Morollu girer
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Rize macinda sergilediginiz oyunu oynarsaniz 3 puan hayel olur onun Icin formanin hakkini Verin sizlere Guveniyoruz puan alacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla