SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Antrenman Sahaları Yenileniyor

0
Güncellendi - 2019-11-15 20:35:09
BYMS'nin Antrenman Sahaları Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Malatya Şehir Stadyumu yanında bulunan ve Türkiye Futbol Federasyonuna ait olan çim sahaları yenilerken, en büyük desteği ve katkıyı Malatya Büyükşehir Belediyesi veriyor.

Malatya futboluna önemli katkılar sağlayacak antrenman tesislerinin modernizasyonu için geceli gündüzlü bir çalışma örneği sergileniyor. Büyükşehir Belediyesi, makine ve teknik personel desteği sağlayarak mevcut antrenman sahalarının bozulan zeminlerini yenilemeye başladı.

1 nolu antrenman sahasında drenaj sistemi, sulama sistemi çalışmaları tamamlandı. Altyapı malzemesi seriminin devam ettiği sahada son olarak çim serimi yapılacak.   1 nolu sahadaki çalışmaların tamamlanmasının ardından 2 nolu sahanın modernizasyonunu da yapılacak. Tesislerin bulunduğu alanda çevre düzenleme çalışmaları da yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tesislerin baştan aşağı yenileneceğini söyledi. BTC Türk Yeni Malatyaspor’a hizmet verecek antrenman sahalarının birinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Gürkan, “Mevcut antrenman sahalarının zemini çok kötü bir durumdaydı. Atıl vaziyette olan bu sahaların drenaj sistemlerini, sulama sistemlerini ve gerekli altyapılarını yapılıyor. BTC Türk Yeni Malatyaspor’umuz Malatya’nın en önemli markalarından biri. Bu markamızın değerini daha üst seviyelere taşımak için elimizden gelen bütün destek ve katkıyı veriyoruz. El ele verip tesisimizi Malatya’ya yakışır bir hale getireceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yasin (4 yıl önce)
    Yani o sahayı bi kişi demi hortumu tutup sulayamadı kimse hesap sormadı bunlardan bide bölge müdürlüğü yazık günah bölemi futbolcu yetiştircez ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Bu israf ve vebali yandaki tff sorumlularınındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Neden İnönü ismini tekrar stadımıza kullanmıyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Cevabı çok basit ama burda yazamıyorum, Silivri soğuktur şimdi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli Hikmet (4 yıl önce)
    TFF binası ve yanında bulunan saha en iyi ve kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştı 4 yıl atıl halde bekleyince saha patates tarlası oldu bir eser yaptıktan sonra bakım ve işletme kültürümüz olmadığı için saha bu hale geldi en azından bundan sonraki süreçte iyi bakılır işletilir uzun yıllar Malatya’ya hizmet eder
    0
    0
    Yanıtla