SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Atak Futboluyla Göz Dolduruyor

0
Güncellendi - 2019-10-29 17:34:26
BYMS Atak Futboluyla Göz Dolduruyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ofansif (atağa dayalı) futboluyla dikkat çekiyor. Ofansif anlamda güçlü bir kadroya sahip olan sarı kırmızılılar, ligde 9 haftalık bölümde rakip ağları 22 kez havalandırdı.

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 9 hafta sonunda 22 gol kaydetti ve ligin en golcü takımı oldu. Yukatel Denizlispor ağlarını 5, İstikbal Mobilya Kayserispor ve MKE Ankaragücü ağlarını 4'er kez havalandıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir'e 3, Aytemiz Alanyaspor'a ve İttifak Holding Konyaspor'a 2'şer, Trabzonspor ve Galatasaray'a ise 1'er gol attı. Sarı kırmızılılar, sadece ligin altıncı haftasında deplasmanda oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasında gol atma başarısı gösteremedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, güçlü bir ofansif hatlarının olduğunu ifade ederek, "Guilherme ve Fofana ile başlıyoruz, Bifouma ve Gökhan Töre ile devam ediyoruz. Bu hattımız gerçekten çok güçlü. Yani belki de Türkiye’de kimsede olmayan ofansif hat bizim takımda var. Bu yüzden çok memnunuz" dedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de 9 haftalık bölümde kaydettiği goller şöyle:

Birinci hafta Medipol Başakşehir 3

İkinci hafta Trabzonspor 1

Üçüncü hafta Aytemiz Alanyaspor 2

Dördüncü hafta MKE Ankaragücü 4

Beşinci hafta Galatasaray 1

Yedinci hafta Yukatel Denizlispor 5

Sekizinci hafta İttifak Holding Konyaspor 2

Dokuzuncu hafta İstikbal Mobilya Kayserispor 4.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    GS Şimdiden kulaklara fısıldıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    Guilerme seneye gider şimdiden önleminizi alın yada satışını alıp imza attırın ..şimdiden senenin futbolcularına bakalım bu arada genç yetenek bulalım kadromuzda genç oyuncu yok gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guikerme 2 yıllık kiralık. Yorum yapın eyvallah ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • guilerme ile bu yıl ve gelecek yıl için kiralık sözleşme imzalandı. seneye de bizde yani.
    0
    0
    Yanıtla