SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Çarşamba Günkü Maça Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-07-06 01:58:19
BYMS Çarşamba Günkü Maça Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında 8 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, çeşitli çalışmalarla tamamlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını yarın sürdürecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Erzurum (3 yıl önce)
    Sivas maç vermez sizde Erzuruma vermediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Konya ve Denizlispor'un fikstürü çok zor. Dört maçından üçü de zor. Malatya en az bu Sivas'ta bir puan kopara bilmeli. Beşiktaş da bir puan koparıriz. Diğer iki maçta da iki puan alırız. Ve ligi 34 dört puanla bitiririz diye tahmin ediyorum.. ama inşallah daha çok puanlar alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kabadayılık sonu Mezar (3 yıl önce)
    Düşecek takımlar bak buraya yapıyorum. GAYSERİ IHH IHH ANGARA GÜCÜ GOÇUMM RIZE HAMSİ SPOR ?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bence ilk düşecek 2 takım NET gibi !! Ankaragücü ve Fikstür itibarı ile oynayacağı takımlar ( Sivas-Beşiktaş-Rize) itibarı ile Yeni Malatyaspor'un düşeceği hemen hemen kesin gibi.Trabzon'un avrupa kupalarından men cezası alması Sivas ve Beşiktaş maçlarını zor kılıyor !! 1 puanın bile kıymetli olduğu dönemde konum olarak en uygun durumda ki gençlerbirliği'ni yenemiyorsan zaten bu ligde kalmanın inanın manası yok.İşte dün konya'yı gördük yüzde yüzhayati olan bir maçı kazanarak belki de lige tutundu.Bu saatten sonra kanımca düşecek 3.takımın kim olacağı ve ligi kimin zirvede bitireceği takibimdedir.
    0
    0
    Yanıtla