SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Devre Arasına 24 Puanla Girdi

0
Güncellendi - 2019-12-30 18:56:10
BYMS Devre Arasına 24 Puanla Girdi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 17.haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı ve devre arasına 24 puanla girdi.

 Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve kazandığı 1 puanla birlikte devre arasına 24 puanla girdi.

 Takımının Gaziantep Futbol Kulübü karşısında attığı golde büyük pay sahibi olan sağ bek oyuncusu Özer Özdemir, Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ifade etti.

 Devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın’ın kendilerine uyarılarda bulunduğunu kaydeden Özdemir, “Maçın ilk yarısında futbol oynamadık. Hocamız devre arasında bize bunu söyledi ve ‘futbol oynayın’ dedi” şeklinde konuştu.

 Özdemir, deplasmandan 1 puanla ayrıldıklarını ifade ederek, “Biten bir şey yok. Önümüzde ikinci yarı ve oynayacağımız maçlar var. Şimdi devre arasına giriyoruz. Biraz dinlendikten sonra kamp çalışmamız başlayacak” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız