SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS F.Bahçe'yi Puansız Göndermek İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan hesabıyla hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Süper Lig’de geride kalan 11 haftalık bölümde 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 18 puan toplayan ve yedinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. 

Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2’de beraberlik alarak 11 puan toplayan sarı kırmızılı takım, son 2 deplasman maçından 2 puan çıkarmasını bildi. Ligde ilk 6 haftalık bölümde 7 puan kazanan, sonraki 5 haftada ise 11 puan toplayarak, 18 puana ulaşan Malatya temsilcisi, Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

DÖRT BÜYÜKLERE KARŞI İYİ SONUÇLAR ALIYORLAR

Lig’de üçüncü sezonunda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı evinde aldığı sonuçlarla dikkat çeken sarı kırmızılılar, bu anlamda iyi bir istatistik yakaladı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, iki sezonda dört büyüklere karşı sadece 2 karşılaşmada mağlubiyet yüzü gördü. Malatya ekibi, üçüncü sezonda evinde ilk olarak Galatasaray’ı konuk etti, mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sarı kırmızılı takım, 24 Kasım Pazar günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe karşısında da bu istatistiğini devam ettirmek istiyor.

2017-2018 sezonu

Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 1-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 2-1

Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-2

2018-2019 sezonu

Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 1-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 2-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 5-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 1-2

2019-2020 sezonu

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 1-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un Göztepe maçına çıkan 11'i

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    Isallah FenerI yenersiniz fener icin buyuk kiriz Olur hemserlerim saduyumu dolduran mutlaka Bu maca,Gelin oyuncular malatya ve sergen hoca Icin oynayan sansiniz acik olsun basarilar,diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    takım çok iyiye giderken umarım takımın en iyilerinden biri olan guilherme satılmaz . Bu sene paradan çok başarı odaklı olunmalı bence . Sezon sonu çok daha pahalıya gidebilir hem .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (4 yıl önce)
    Sn. Baskan Adil Gevrek, gecen sene ilk 2 de olacakken 3 kurus paraya 2 oyuncuyu gonderdin ve Erol Bulut da sene sonu gitti. Bu sene de 750 bin euro ya Guilherme'yi gonderiyormussun. Ayni hatayi tekrar yapiyorsun. Takim sampiyonluga oynuyor. 750 bin euro bir para degil 2 galibiyette bu parayi cikartirsin. ilk iki de ligi bitirirsek gelecek parayi dusun derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yilmaz (4 yıl önce)Gokhan isimli kullanıcı yorumuna
    7 bin taraftarlamı şampiyonluğa oynuyor takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Öztürk (4 yıl önce)
    Nasip olursa İstanbul'dan geleceğiz Hep destek tam destek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Sn. Baskan Malatya takimi oyuncusunu ucuza satacak kadar kucuk bir takim degildir. Bu sene hic bir oyuncu ve hoca devre arasi gitmeyecek bu ligi de ilk 2 de tamamlayacagiz. Seneye sehrimin takimini sampiyonlar liginde gormek istiyorum. Guilherme den gelecek parayi 2 mac kazandiginda ancak cikartiyorsun. Oyuncu gondermeyin devre arasinda forvete ve sol beke iyi adam bulursaniz iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla