SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-11-13 13:02:52
BYMS, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü Malatya'da Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Takımın forvet oyuncusu Eren Tozlu, Göztepe deplasmanında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Lig'de 11 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 18 puan toplayan ve yedinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 12.haftada 24 Kasım Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Ligin 11.haftasında deplasmanda oynadıkları Göztepe karşılaşmasının ardından lige milli maçlar nedeniyle verilen arada 3 günlük izne ayrılan sarı kırmızılı takım, bugün Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanacak. Süper Ligin 12.haftasında 24 Kasım Pazar günü 19.00'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verecek.

Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları bulunan Rahman Buğra Çağıran, Thievy Bifouma ve Moryke Fofana’nın tedavileri sürüyor. Rahman, Bifouma ve Fofana sakatlıkları nedeniyle Göztepe maçının kadrosunda yer alamamışlardı. Bifouma ve Rahman alt adale, Fofana’nın ise kasık sakatlığı nedeniyle tedavileri sürerken, bu oyuncuların Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan ve geçtiğimiz hafta içerisinde bireysel çalışmalara başlayan Tunuslu orta saha oyuncusu Ghailene Chaalali ise çalışmalarına devam ediyor. Ghailene Chaalali'nin Fenerbahçe maçında kadroda yer alması bekleniyor.

ALTINCI RANDEVU

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe tarihlerinde daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3'ünü Fenerbahçe, 2'sini ise BtcTurk Yeni Malatyaspor kazandı.

İki takım ilk olarak 13 Ocak 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. İnönü Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, uzun bir aranın ardından bu kez Süper Lig'de karşı karşıya geldi. 2017-2018 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma sarı lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha ligde karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, ikinci yarıda İstanbul'da oynanan karşılaşma 3-2 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız