SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- G.Birliği Maçının Hakeminde Korona

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Abdülkadir Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Süper Lig'in başarılı hakemlerinden Abdulkadir Bitigen'in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe -Sivasspor maçını yönetecek olan ancak yaşanan bu olay sonrasında yerine Ali Palabıyık atanan Bitigen, karantina altına alındı.

TFF de resmi sitesinden konuya ilişkin, "Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır. Hakemimiz herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir" açıklamasını yaptı, ancak Bitigen'in adını vermedi.

Bitigen, 4 Temmuz Cumartesi günü Malatya'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan B.Yeni Malatyaspor- Gençlerbirliği maçını yönetmişti.

Kayseri, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Kimlere bulaştırdığı net olarak bu maçtan 14 gün sonra ortaya çıkacak.Inşallah Malatyasporlu futbolculara bulaşmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Ligler tescil edildi Yeşilyurt ligde kaldı Ama haklısın sorduğun sorudan dolayı Bizlerde merak ediyoruz transfer varmı yokmu hoca ile devam edilecek mi Önümüzdeki yıl bu stresi Yaşatmaya hakları yok Malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sever (3 yıl önce)Tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki.ayrimcilik yapiyorlar yesilyurtsporla ilgili hic haber yok bu sitede
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Yesilyurt bldspor ile ilgili hic haber yapmiyorsunuz neden acaba
    0
    0
    Yanıtla