SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İle Gaziantep Arasında İlk Süper Lig Maçı

0
Güncellendi - 2019-12-27 02:47:54
BYMS İle Gaziantep Arasında İlk Süper Lig Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Aralık Pazar günü 16.30’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma takımların Süper Lig’deki ilk karşılaşması olacak.

Ligde 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet alarak 23 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 17.haftasında 16 haftalık bölümde kendisi gibi 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyetle 23 puan toplayan ve gol averajıyla 10.sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

İki takım daha önce 1’i hazırlık karşılaşması 4’ü se TFF 1.Lig mücadelesi olmak üzere 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda BtcTurk Yeni Malayaspor’un üstünlüğü bulunuyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü ilk olarak 2015-2016 sezonuna TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Gaziantep Futbol Kulübü 1-0 kazandı.

İki takım 2016-2017 sezonunda bir kez daha TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma ise Malatya ekibinin 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. 

İki takım 4 Ağustos’ta bir hazırlık karşılaşması oynadı. Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fırat (4 yıl önce)
    Antep i yenmeliyiz. İkinci yarının son maçında da Antep i yenip küme düşünmeliyiz!!! Bize yapılanları unutmadık. Antep ikinci yarı Malatya'da küme düşecek!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bana ruhsuz oynadığı maçları sayinsana takımımızın. Yenildigimiz Alanya maçında yüzde 62 ile oynadık ,Galatasaray elimizden kurtuldu . Iki maçla burda milleti yanlisbyonlendirip cahil yorumu yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayyip (4 yıl önce)
    Akli olan antep e gitmesin rize ve sivas maçındaki futboldan sonra ben gitcektim rize ye ruhsuz futbolla kaybettiler bu takim için degil antep e bundan sonra maça dahi gitmem ruh yok istikrar yok ciddiyet yok yok hicbirsey yok kafalarinda ilk yariyi çoktan bitirmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Melekbabalı Musto (4 yıl önce)
    Buradan Yeni Malatyaspor’un Yönetim Kurulu Başkanına ve yönetimine seslenmek istiyorum. İleriye dönük büyük hedefleri olan ve tüm Malatyalıları temsil eden Yeni Malatyaspor gibi güzide bir futbol takımının teknik direktörünün, İstanbul’un gece kulüplerinin müdavimi olması, paparazzilere boy boy poz vererek boy göstermesini normal karşılıyor musunuz? Ya da gece hayatı gibi kötü alışkanlığı olan bir teknik direktör, futbolcularına ne kadar örnek olabilir bunu takdirlerinize sunuyorum. Sayın A.Gevrek, Yeni Malatyaspor takımının ve camiasının daha fazla zarar görmemesi için yol yakınken bu malum teknik direktörle halen çalışmayı düşünüyor musunuz? Lütfen Yeni Malatyaspor’a Erol Bulut gibi özel yaşantısına dikkat eden, ciddi, düzgün aile hayatı olan teknik direktör arayışına girin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katıliyorum Malatya da her maçta mağlup olan ruhsuz futbol izlemek zorunda değiliz
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam imam sanki sanane banane adamin izin gununde nerde oldugundan
    0
    0
    Yanıtla