SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Galibiyetle Bitirmek İstiyor

0
Güncellendi - 2019-12-25 19:06:18
BYMS Galibiyetle Bitirmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak, devre arasına galibiyetle girmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’la geçen ancak 16.haftada sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0 kaybederek, büyük bir hayal kırıklığı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yarıyı deplasmanda tamamlayacak. 

Süper Lig’de 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, ligin 17.haftasında 29 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 16.30’da başlayacak. 

Süper Ligin 17.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

27 Aralık Cuma

20.30 Beşiktaş-Gençlerbirliği 

28 Aralık Cumartesi

15.00 MKE Ankaragücü-Yukatel Denizlispor

17.30 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa

17.30 Trabzonspor-İstikbal Mobilya Kayserispor

20.00 Galatasaray-Antalyaspor 

29 Aralık Pazar

14.00 Demir Grup Sivasspor-Göztepe

16.30 Aytemiz Alanyaspor-İttifak Holding Konyaspor

16.30 Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor

19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe 

DEPLASMANDA 9.MAÇ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasıyla birlikte deplasmandaki dokuzuncu maçına çıkmış olacak. 

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında şuana kadar 8 deplasman karşılaşmasına çıktı. Malatya temsilcisi bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken, 3’ünde berabere kaldı ve 2’sini kaybetti. Sarı kırmızılı takım, oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü. 

Deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada 12 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda en çok puan toplayan takımlar arasında yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Bu oyunla cok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Rize gibi basit bir takımı evinde kazanamayan Y.Malatyaspor G.Antep gibi bir takımı deplasmanda ne kadar yenebilir ki. Kazanmak için mi sahaya çıkacaksınız. PEH.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatyaspor taraftarını çok üzdü. Eminim ki bunlar iyi günlerimiz. Zira devre arasında Guilherme kesin gidecek gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Rize maçindaki tabloyu görünce galibiyet değil puan bile mükemmel olur futbolcular ilkyarıyi kafalarında bitirmiş zor babam zorr disiplin yok arkadaşlık yok gidisat kötü
    0
    0
    Yanıtla