SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İstanbul Şanssızlığını Kırmayı Hedefliyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa karşılaşmasını kazanarak, İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de yer alan ve her sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan iki sezonda İstanbul deplasmanlarında galibiyet elde edememişti. Bu sezon ligde iyi bir çıkış yakalayan sarı kırmızılılar, İstanbul şansızlığını kırmak istiyor.

Süper Lig’de İstanbul’u Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir takımları temsil ediyor. Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar İstanbul takımlarına karşı deplasmanda galip gelemedi. Sarı kırmızılılar, İstanbul takımlarına karşı şuana kadar deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde yakaladığı çıkışla birlikte Kasımpaşa’yı deplasmanda yenerek, hem iyi gidişini sürdürmek hem de İstanbul’da ilk galibiyetini almak istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un şuana kadar İstanbul deplasmanlarında aldığı sonuçlar şöyle:

2017-2018 sezonu

4.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-2

8.hafta Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-1

28.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

30.hafta Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-1

33.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0

2018-2019 sezonu

5.hafta Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

7.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

13.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0

19.hafta Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-2

27.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Pala Remzi (4 yıl önce)
    Bu Halis Özkahya kadar Malatya düşmanı bir hakem daha Türkiye'ye gelmemiştir. Bugünkü Kasımpaşa maçında sırf Malatya 3 puan alıp liderlik koltuğuna oturmasın ve Fenerbahçenin önü açılsın diye milyonların gözünün içine baka baka futbol adına ne kadar kepazelik varsa hepsini yaptı. Maazallah VAR olmasaydı neredeyse net bir şekilde ofsayt olmadan attığımız gölü bile ofsayt bahanesiyle geçersiz sayacaktı. Halis Özkahya denen kişi Türk Hakemlerinin yüz karasıdır. Bir kere Sergen gibi dünyanın en sakin ve en mütavazi teknik direktörünü bile sinirlendiriyorsa bence Halis Özkahya yarından tezi yok hakemliği hemen bırakmalıdır. Türk Futbolu Halis Özkahya gibi futboldan uzak eyyamcı eyyamcı hakemler tarafından katlediliyor. Halis Özkahya'nın VAR hakemliği sırasında da nasıl bir eyyamcılık yaptığını Erman Toroğlu' yakın geçmişteki yorumlarında da açıklamıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sagıp ilk 11 de oynayacak bir oyuncu değil. Hem çok ağır kalıyor hem de isabetsiz vuruşlarıyla topu rakibe teslim ediyor. Yani özetle Sagıb'tan sol kanat oyuncusu olmaz. Sagıb'ın yerine Bifuma gibi süratli bir oyuncunun oynaması lazım.. Örnek verirsek, top Sagıb'ın ayağına gelmiş, önündeki rakiple de arasında en az 20-25 m. mesafe var. Topu süratle ceza sahasına doğru sürüp ceza sahası içindeki arkadaşlarına vereceğine topu ayağında tutup ardından da yükselterek kale direğinin çok üstünde auta atması. Bu becerisizlik % 100 tehlike yaratacak bir atağımızı boşa çıkarıyor. Futbol hata affetmez etmez. Atamayana atarlar. Vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay DERELİ... (4 yıl önce)
    Yeni Malatyasporumuzun bugün Kasımpaşa' yı farklı bir skorla yeneceğine olan inancım ve güvenim sonsuzdur. Çünkü takım Sergen Hocanın liderliğinde her geçen gün teknik, taktik ve fiziki açıdan daha ileriye gidiyor. Sergen Hoca teknik direktör olarak öğrencilerine sadece taktik öğretmiyor aynı zamanda onlara topa vuruş tekniğini, mesafesine göre isabetli pas atma tekniğini, fiziki gücün 90 dakika içinde nasıl tasarruflu kullanılacağını öğretiyor. Sergen Hocaya futbolculuğunda arkadaşları ve taraftarlar boşuna "kepçe" lakabını takmadılar. Çünkü topu sol ayağına aldığı zaman attığı kıvrak çalımlarla önündeki futbolcuların bellerini kırarak topu bir kepçe gibi rakip kaleye gönderirdi veya asist yapardı. Ayrıca Yeni Malatyasporun avantajlı olduğu diğer bir yönü ise tüm futbolcularının gerek oyun içinde gerekse oyun dışında disiplinli, ahlaklı ve efendi olmalarıdır. İçlerinde bir tane dahi şımarık, bencil, maddiyatçı futbolcu yok. Buradan futbolcuların hepsine selam ve sevgilerimi yolluyorum. Hepsinin gözlerinden tek tek öpüyorum. Saat 16.30 da Kasımpaşa stadında buluşmak üzere Yeni Malatyasporumuza başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    I isallah puanla malatyaya donersiniz sizlere Guveniyoruz basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    bu maçı kazanırsak liderlik şansımız var, haydi Malatyam liderlik aşkına kazan bu maçı zirve seni bekliyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Geçen yılın İstanbul karnesi son derece kötü.Erol bulut efsanesinin bir parçası! İnşallah kasımpaşayı yenerek bu karneyi tersine çeviririz.
    0
    0
    Yanıtla