SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Karaman'la 8 Puan Topladı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 9 karşılaşmada 8 puan topladı. 

Üçüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de bu sezon istikrarsız sonuçlar alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, özellikle ikinci yarıda istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı. Sezonun ilk yarısında teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde 24 puan toplayan sarı siyahlılar, Yalçın’ın ardından takımın başına getirilen Kemal Özdeş yönetiminde galibiyet elde edemedi ve gerilemeye başladı.

Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına kurtarıcı olarak tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman getirildi. Sarı siyahlılar, Karaman yönetiminde çıktığı 9 karşılaşmada 8 puan elde etti. 

Teknik direktör Hikmet Karaman, takımın başına 25.haftada geçti. Tecrübeli teknik adam, ilk çıktığı İttifak Holding Konyaspor maçında sahadan 1-1 berabere ayrıldı ve sezonun ikinci yarısında takıma ilk puanını kazandırdı.

Karaman yönetimindeki sarı siyahlılar, 19.haftanın erteleme maçında Trabzonspor’a sahasında 3-1’lik skorla kaybetti.

Ligin 26.haftasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor’a 2-1 kaybeden Hikmet Karaman yönetimindeki BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs süreci sonrası 27.haftada sahasında Kasımpaşa’ya 2-1’le boyun eğdi.

Süper Ligin 28.haftasında sahasında Göztepe’yi 2-1 yenerek, sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Karaman yönetimindeki sarı siyahlılar, 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2’yle kaybetti. 

Tecrübeli teknik adam nezaretindeki BtcTurk Yeni Malatyaspor, 30.haftada sahasında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıktan sonra 31.haftada deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 1-0‘la geçti ve sezonun ikinci yarısındaki ikinci galibiyetini elde etti. Karaman yönetimindeki BtcTurk Yeni Malatyaspor, 32.haftada ise sahasında Beşiktaş’a 1-0’lık skorla yenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    8maçta 8 puanla hikmet karaman hocalık kariyerinin en başarılı dönemini bizde geçirmiş oldu.taraftar derneklerinin bir ödül töreni düzenleyip kendisine plaket vermesi lazım.çünkü ortada gerçekten büyük bir başarı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    İlk defa kızgınım futbolculara arkadaş bilmediğimiz bişeymi var ? İzlerken kapattım bu isteksizlik neyin nesi?hikmet hocamı girip oynayacak? Rica minnet çıkmış gibiydiniz yazık bir şehrin tek ortak noktada buluştuğu yer lütfen ama lütfen kendinize gelin iş işten geçmeden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Evinde Kasımpaşa ya yenil genclerbirligi ile berabere kal 5 dakikada fenere ikramda bulun Beşiktaş in yedek takımını yenme ondan sonra sürekli konuş pazar günü saat 22.45 konuşma bitecek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Eğer bu takım ligde kalırsa başkana rağmen ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu takım kasıtlı olarak oynamıyor bunu görmek için kahin olmaya gerek yok pazar günü kim futbol takımı ile olan proplemleri azaltirsa o kazanir adamların arkasında koca ÇAYKUR var paket başı bir lira zam yaparlar Rize ligde kalır .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44MALATYALI (3 yıl önce)
    Yenimalatyaspor, yöneticileri heyecanını kaybetti bu takıma Beşiktaş maçındaki gibi isteksizlik olarak dönüşYaptı iki maçımız kaldı titreyin ve kendinize Gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Kaplanlar Beşiktaş maçında baskın futbol oynamamıza rağmen oyunculardaki Final pozisyonları değerlendirme isteksizliği çok ilginçti hikmet hocada bu konuya. değindi,ohalde bu problemi kim çözecek taraftarlar olarak bizler değil herhalde beyler iki maçımız kaldı titreyin ve kendinize gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam yenin rizeyi bir hafta Türkiye sizi konuşsun oyuncular prim yapsın bundan iyi reklam olurmu bizim için zaten düşmüştünuz bize bir bayram yaşatın Rize macinizi ne televizyondan izliyecegim nede radyodan dinleyeceğim çünkü ruhsuzlari seyretmek kanıma dokunuyor .bu takıma mücadele ruhu versen taktiğe tekniğe gerek yoktu biz bu ligde kalırdık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Arkadaşlar taraftar dışında kimsenin umurunda değil Malatyaspor.Herkes hesabını gördü.Bunlar sadece uzatmaları oynuyorlar.Sahasında son şansı olan o zamana kadar puana yüzü görmemiş kötü gençlerbirliği ile berabere kalan bu takım zaten düşmüştür.Malatyasporun işi mucizelere kalmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    hoca şu maçı alı ligde kalabilmek adına koca bir adım atın,
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (3 yıl önce)
    Yav arkadaşlar yönetimi niye suçluyorsunuz. Başkan takımı ya tutarsa mantığı ile bu hale getirdi. Mantığı şuydu galiba ; 1-) Nasıl olsa ilk yarı 3. sırada bitti düşecek takımlarda az çok belli Ankaragücü ve Kayseri gibi benim takım ikinci yarı 4 veya 5 maç alsa bile bu ligde kalırım. 2-) birkaç oyuncu satar parama bakarım. 3-) Sergen bu takıma fazla çok şey ister ona bir yol vereyim laf dinleyen birini de takımın başına geçireyim. 4-) Bkın takım borçsuz işte takım byle yönetilir cakası yapayım. Hadi bakalım kurtarsın bu düşünceler bu takımı.Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir çöküş yaşadık. Bundan kötü yönetilemezdi bu takım. Ellerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen kısmı disindakilerin doğru olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam . Sergen kendi gitmek istedi Sivas kupa maçında da belli etti bunu . Başkana gelirsek bir daha böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Dersini almıştır umarım ligde kalırız da bu hata pahaliya mal olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Bu kadroyla bu hakemlerle ancak bu kadar yapılır zaten ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabir (3 yıl önce)
    Bonsevis parası ödemeyen Y.Malatyaspor nasıl oluyor da borçlu bir Kulüp oluyor Başkan açıklasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Hikmetle devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Sayın hocam lütfen bu hafta kaleye abdulsamet yada muradı alın orta saha aguah walter önde yusuff sağ gökhan sol fofana forvete vidari alın kadro revizyonu iyidir ısrarcı olmayın donald umut farnolle de robinde ve son 180 dkka 2 maci alin bizi sevindirin artık bu sorumsuzluk ve vebali yönetim oyuncular ve siz vicdanen ödeyemezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu teknik direktör değil sanki felsefe hocası Bunda teknik direktör olmaz. Fatih Terimi örnek alıyorum diyor. Sen fatih Terimin tırnağı olamaz sın. Düşürdüğün takımın sayısı nı kendi de bilmiyor. Başkan desen evlere şenlik ne sesi çıkıyor ne soluğu hiç borcumuz yok diyen divan kurulu üyeleri de bunlar kadar suçludur. Bunların hepsi suç ortağı I futbol la rizespor da mümkün değil puan alamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Hikmet hocam Rize maçını alamazsak antebi yensekde ikili averajla küme düşüyoruz. Gerçi Antep maçı daha zor ama bizim oyuncular Rize maçıyla küme dusecegimizi biliyorlar mı acaba hiç bir gayret yok. Siz gidersiniz biz burada çile çektiğimizle kalırız. Bir maç gayret edin Rize düşsün sadece bir maç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Donald dan birşey bekleyen ,rohinden forvet oyuncusu çıkarmaya çalışan hikmet hoca kusura bakma bir suçluda sensin.Fornall yerine beni kaleye koysanız ondan daha az hata yaparım.Adamın canı sıkıldıkça penaltı yaptırası geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Ah Ah Ah içerim yanıyor içerim DİYORLARKİ Bütün Malatyalılar Malatya olarak Bize Bu Rezilliği Bu çileyi yaşatana Kimdir Bilinmez Lütfen Günde üç kere sabah övlen Akşam Allah Belanı versin deyin yeter Birininki tutmazsa birininki Tutar Diyorlar MALATYASPORUN Borçsuz örnek Takım gösterilirken Birden Takımın Temelini söküp parça parça satılmasına Bir anlam verememiştik Bizlerde eh dedik Kasa ağzına kadar miliyon miliyon Avrolarla doldu seneye çok kaliteli oyuncular alırız derken Birde ne duyalım Takımın malları Arabalarda satılmış Şaşkınlığımız üzerimizden gitmeden Birde ne Duyalım Takım Maddi konuda Batmış Topcular paralarını alamadıkları için oynamıyorlar ve Gırtlağa kadar Borç ve en Kötüsü Takım Düşüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    Hoca maçlarda sistem ve taktik yaratıcılığı yapıp maçları alacak futbol bilgisi ve yaratıcılığı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hikmet karaman Malatyada öyle rahat ki göbek yapmış.zaten malatyaya turist olarak gelmiş gibi.1
    0
    0
    Yanıtla