SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'ye Mısırlı Hafez ve Burundili Youssouf

0
Güncellendi - 2020-01-31 23:23:52
BYMS'ye Mısırlı Hafez ve Burundili Youssouf
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspr, ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa forması giyen sol bek Karim Hafez’i kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Mısırlı oyuncuyla satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.  Ayrıca Burundi milli takım oyuncusu olduğu belirtilen Youssouf Ndayishimiye ile de anlaşma yapıldığı açıklandı.

HAFEZ KİRALANDI

Ara transfer döneminde kadrosuna yeni isimleri dahil eden, bunun yanı sıra Adis Jahovic ve Guilherme ile yollarını ayıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'dan Karim Hafez'i kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Teknik direktör Kemal Özdeş’in eski öğrencisi olan 24 yaşındaki Mısırlı sol bekin Kasımpaşa ile sözleşmesi Haziran 2021’de sona erecek.

Başakşehir, Wadi Degla, Lierse, Omonoia Lefkoşa, Lens ve Kasımpaşa takımlarının formalarını giyen Karim Hafez, bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig’de 13 karşılaşmada bin 42 dakika görev aldı. 

Kariyerinde 26 kez Süper Lig maçı oynayan Mısırlı sol bek, orta sahanın solu ve sağında da görev yapabiliyor. 

Sarı kırmızılı kulüpten transfere ilişkin, “Mısırlı milli futbolcu Karim Hafez BtcTurk Yeni Malatyaspor'umuzda. 24 yaşındaki Kasımpaşalı sol bek Karim Hafez ile satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar anlaşmış bulunmaktayız” açıklaması yapıldı.

BURUNDİ'DEN ORTA SAHAYA BİR TRANSFER..

Bu arada, BYMS'nin twitter hesabında saat 20.00 sıralarında yayınlanan açıklamada da, "Burundi A Milli Takım futbolcusu 21 yaşındaki Youssouf Ndayishimiye ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladık. Büyük camiamıza hayırlı olsun."denildi.

Transfer ve futbolcu bilgilerini yayınlayan transfermarkt.com adlı sitede, Haziran 2019 itibarıyla Youssouf'un güncel piyasa değerinin 50 bin euro olduğu bilgisi yeraldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Burundili yusuf azubuike ayarında ve hatta ondan daha iyi bir topçu.Ben 2 sene önce takip ettiğim bir topçuydu.Size hatırlatırım azubuike ilk geldiğindede yorum yapmıştım ve o zaman bu çocuğun uefa tarafından gelecek vaad eden ve takip edilenlerden olduğunu yazmıştım.İşte bu burundilide öyle bir topçu.Yönetim sahip çıksın buna trabzonspor bunun için kapımıza gelip yalvaracak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musandere pisik teşt (4 yıl önce)
    Sn yorumcular Burada ilk kez yorum yapıyorum. Duygulara kapılıp gerçekleri görmezden gelmeyin. Adamlar Malatyaya gelmek istemiyor Senin benim çok sevdiğim doğduğum bu topraklara. Birinci sebep bu İkincisi senin paran yok Futbol şehri değilsin Şehir fakir gelir düşük Destekleyecek imkan yok. Bu şartlarda gelen baş tacı gidenr güle güle. Rahat olun ,gaza gelmeyelim.Kimse bize hak etsek de şampiyonluk falan vermez . 3 takım harici diğerleri figüran. Şimdi paralı msç yayını ile de ne kadar dekoder satarsan okadar gelir. Malatyada kaç dekoder var??? Adil gşder bsşkası gelir sonuç değişmez. Zenginlerimiz niye üç büyük takımların peşinden koşuyor. Düşün ..... Şükret bu takımın iki kez düştüğüne şahit olan birisi olarak şu günlere şükür. Elinden geldiğince destekle. Gidebildiğince gitsin . Keyfini çıkar. Not sadece Malatyalıyım . Hiç kimseyi tanımam yönetimden hiçbir arkadaşım yok
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Bu cümleler birebir Âdil Gevrek cümleleri.. Onun konusma şekli... Onun olmasını istediği şeyler ( millet uyusun, hicbir şeye itiraz etmesin, kimse baskan adayı olmasın, ben uzun yıllar devam edip kazanayim). Söylediğin her şey ruh halini yansıtıyor. Malatya futbol.sehridir. Senden once de Malatya UEFA gördü. Ligi 3. bitirdi. Taraftar o donem takima inanıyordu. Bir heyecan vardı. Amac vardı, vizyon vardı. Malatyanin bir ağırlığı vardı kamuoyunda. Tüm hocalar gelmek icin araya adam sokuyorlardı. Futbolcular gelmek için can atıyorlardı. Ya şimdi? Futbolcu da hoca da kaçıyor. Taraftar, baskana ve takima inanmadığı için stadyum her zaman boş. Bu kulüp hiçbir zaman sevimli olamadı. Çünkü Iyi yönetilmedi. Çünkü Malatyayı yansıtmadı. Çünkü siyasilesti. Saydıklarımın tek sorumlusu, başkanlığı ve yöneticiliği yapan kişidir . Yazdiklarimda hakaret yok. Hepsi gerçek. Bu sehrin ayaga kalkması, eski heyecanın geri gelmesi, taraftarın takıma inanması için Âdil Gevrek bu takımda olmamalıdır. Bu şehrin futbol sevgisi azalmıştır. Sosyal aktivitesi, sosyal etkileşimi azalmıştır. Vali ve belediye başkanı bu ise el atmak zorundadır. Ne zamana kadar kulaklarini tıkayacaklar merak ediyorum. Aksi takdirde çok gec olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)
    Youssuf çok iyi bir transfer. Ve gelecek vaad ediyor.İzleyin arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=0TtC-LT7T4c
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Harika.bir transfer. Pas verebiliyor. Ve koşabiliyor. Artık butun maçlarımızı kazanırız. Âdil Gevrek kendisi gibi harika yetenekli birini transfer etmiş. Sizin gibilere yeter de artar bile. Daha iyisini hak etmiyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)Yousef isimli kullanıcı yorumuna
    Futboldan ve futbolcudan zerre kadar anlamadığın belli Yousef rumuzlu insan...Burada ancak klavye silahşörlüğü yap sen... Devamlı eleştir oldu mu?... Ara transferde ancak takımlarında sorunlu,yedek kalmış,parasını alamayan vb. oyuncuları transfer edebilirsin.Umut Bulut gibi... :( Eğer ki büyük takımsan sana gelmek için can atar,gelir oyuncu.... Guilherme de (Trabzon-BJK) yaşadığımız olay... Malatyaspor gibi kendi yağında kavrulmaya çalışan bir Anadolu takımı da ancak isim yapmamış ama iyi oynayan oyuncuları bulup getirip oynatarak transferinden para kazanarak ayakta kalmaya çalışır ve çalışmalı... Guilherme'yi gelmeden önce kim tanıyordu? Aleksiç?Azubuike......vb. Ha! Yönetim Guilherme konusunda acemi davrandı denebilir.Ama oyuncuyu tekrar kiralamak için ikna etme noktasında ayrıntıları bilmiyoruz. Guilherme beni büyük takım isterse serbestçe giderim ,yoksa Malatya ya gelmem demişse??? Burada çoğunuz atıp tutuyorsunuz...Eminim ki birçoğunuz maça bile gitmiyorsunuz...Hatta kombineniz bile yok.Ama ancak sallıyorsunuz...Büyük ihtimalle Malatyalı bile değilsiniz....Provakatör olarak çalışıyorsunuz.... Bir gidin şurdan yaa... Benim ne yönetimle ne de anlamda bir başkasıyla yakınlığım yok .Sadece iyi bir Malatyasporluyum o kadar....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sen Malatyasporlu olamazsın. Malatyasporlu, şehrini ve takımını düşünür. En iyisini Malatya için ister. Sen ve senin gibiler youtube videolarıyla tav olursunuz. Duyumlarla, "ya tutarsa" zihniyetiyle oyuncu alırsınız. O yüzden kulüp yabancı oyuncu çöplüğüne döner. Milyonlar, cope veya birilerinin cebine girer. Hikaye anlatmayı birak. Bu sehir Âdil ve akrabalarından kurtulmak zorundadir. Bu kulüp Adilin akrabalarına iş bulma kurumu değildir. Keyfine gore harcama yapacağı, oyuncu alacağı, keyfine gore hoca göndereceği bir çiftlik degildir.Sen ve sen gibileri hiçbir zaman memleketime yakıştıramadım. Yakışmıyorsunuz. Beni ve şehrimin takımını temsil edemezsiniz. Beni ve şehrimi küçük düşüremezsiniz.Buna itiraz ediyorum. Bu zihniyetten kurtuluncaya kadar mücadele edeceğim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Karim Hafez transferine çok sevindim. Bir keresinde izlerken keşke bizim takımda olsaydı demiştim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Arkadaşlar güzel kardeşlerim adil gevrek başkan yokken Malatya spor neredeydi bazı arkadaşlar başkan istifa yazıyorlar ozaman buyurun siz yönetin paranız varmı yoksa bırakın başkan işini gücünü yapsın bende bukadar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    burda yorum yazanların çoğu adil gevrek düşmanı büyük ihitmal çorbalarını kesmiştir bunların bu kızğınlık ondan herhaldeinşallah 20 30 sene başkan olarak kalır adil başkan bu yönetim düşmanlarına haşim gibi başkanlar lazım kulübü batırsın
    %0
    %100
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    bir musibet bin nasihattan iyidir, inşaallah bundan sonta sözleşmeler daha dikkatli ve kulüp menfeati düşünülerek yapılır, haydi Malatya zaman dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik içinde bulunma zamanıdır, inşaallah takım birinci sezondan daha iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaliteli oyuncu katı bir sözleşmeyle gelmez. Guilherme de 500 bin veya daha yüksek ceza şartıyla Malatyaspora gelmezdi. Adam önünün açık olması şartıyla geldi. Transfer teklifi olursa gideceği belli olan bir oyuncuydu.Başkanın bu konuda yapacağı hiçbirşey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayı (4 yıl önce)
    Ya ben anlamıyorum gilhermeyi biz alana kadar kim taniyordu aldik oynadı faydasi oldu karekteri yokmuş kaçtı.jahoviç para icin kendini satıyor yarin biri biraz fazla versin orayıda satar yönetime ve oyunculara güveniyorum ilk 10 icerisinde bitirecek ve bazı klavye proflarına tükürdüğunü yalatacak
    0
    0
    Yanıtla
  • rahmi yakar (4 yıl önce)
    Adil başkan bu işi biliyor ve 'de işini profesyonel bir şekilde yapıyor olumsuz yorum atan arkadaşlar kulübü nerden aldığına ve nereye getirdiğine baksınlar.kaç tane yardim balosu düzenledi hangi kurum ve belediyeden para istedi.bunları yazan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • hala burada yönetim ayakçılığı yapıyor bazıları.Bunlar sanki tutulmuş adamlar.Herkesi enayi sanıyorlar.belediyenin kulübünü aldı bu şahıs.Yönetme becerisi ve açıklık yok.Yardım parası balo diyorsun.Kulüpler dünya kadar para alıyor federasyondan.Ayrıca bunların ne aldığını kaça aldığı ne sattığını kaça sattığını bilen yok.Cilermeyi bırak kendi malın olan jahoviç nasıl gitti kaça gitti. Haberin varmı rahmi yakar.Hesabı kitabı AdilGevrekten başka hiçkimse bilmiyor.Ondanda hesap soran Vali, Belediye başkanı yok.Senin gibi adamları ortaya salı ortalığı karartıyor istediklerini yaptırıyorlar.Malatyasporda olan bu.Bu Gevrek geldiğinden beri hangi topçuyu kaça alındı kaça satıldı federasyondan ne para alındı transfer gideri geliri ne başka gelirler giderler ne haberi olan varmı.Ne kadar çapsız bir yönetim olduğu depremden 3 gün sonra maç oynatmaya kalkıp Malatyayı tüm dünyaya rezil etmesinden belli değilmi.Herkes bu çapsızlığı konuşuyor doalga geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (4 yıl önce)cenap isimli kullanıcı yorumuna
    sana takımın borcunu söylese cebinden paramı çıkarıp verecen adam ne para istiyor nede söylüyor süper ligin borçsuz takımı boş yorum yazmayım burda kombine al gel maçını izle
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenap her sene resmi kurumlarında katıldığı mali toplantılar yapılıyor. Paranın tüm hesabını veriyor. Sen yaş olarak hatırlamazsın malatyaspor 'ne başkanlar gördü transfer transfer üzerine. Sonu ne oldu yepyeni malatyaspor oldu. Bir daha böyle durumlara malatyaspor düşmez hesabını bilen adil gevrektir. Su konuda haklisin deprem konusunda maç yaptırmayı hemde sonuna kadar haklisin orada bende senin gibi tepki verdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper tunga (4 yıl önce)
    ADAMSIN adil gevrek. Yürü allah Cc yolunu açık etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Gevrek başkan keşke 40000 avroya guilhermeyi Darendespora verseydin
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşların yönetime karşı yaptıkları negatif düşüncelerin hemen hepsi doğru. Transferler zayıf yeteriz sanki ligden tamamen umudunu kesmış gibi bakarmısınız Umut Bulut 37 lik deli kanlı diğer alınanlar kapalı kutu ne çıkarsa bahtımıza. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (4 yıl önce)
    arkadaşlar takım kötü değil bu takım bu yıl en az 15 puan alabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Buralara kadar geldin hizmetler ettin eyvallah ama artık bu ligi taşıyamıyorsun yönetim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Normalde mevcut kadroya minimum 3 transfer yapması gereken Âdil, 3 oyuncu gönderdi (beceriksizliginden kaçırdı), bunların yerine yere düşmüş 3 çürük armut aldı. Adı da transfer oldu. Sen ancak kendini kandırırsın. Bu takım bu sene senin yüzünden düşecek. Takımda iyi oyuncu yok. Ara transfer dönemini 5 yıldır yaptığın gibi yine uyuyarak geçirdin. Elde var sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Arkadaşlar bu nasıl yorumlar... ne içiyorsunuz hayret ediyorum. Oyunlara gelmeyin 2. yarı güzel şeyler olacak. Transferler için yönetime çok teşekkür ederim. Gıllerme için düşüncem 'sanki kunduramdan bir çivi düştü' hepsi bu.. Yönetime tam destek hep destek....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Âdil kendisi istifa etmez. Burada kazandığı kadar kendi fabrikasında kazanmadı. O yüzden hiçbir zaman bu bal kaymak kulübü bırakmaz. Denetleyen de olmadığı için çok rahat. Ama büyük ihtimalle bu yıl küme düşeriz. Düşmemek mucize olur. O zaman bırakabilir. O vakit , sorumluluk alıp gereğini yapmayanlar kaliteli kına yakabilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barguzulu (4 yıl önce)Yousef isimli kullanıcı yorumuna
    Nereden biliyorsun Adil başkanın buradan kazandığının kendi fabrikasından kazandığından daha fazla olduğunu bol keseden sallama süper Lig de borcu olmayan tek kulüp Yeni Malatyaspor dur.Sizin gibi yarım akıllılar anca çamur atarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Amator lükte bile liderler Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Tek kelime ile yönetim ve Adil Gevrek yazıklar olsun size.
    0
    0
    Yanıtla