SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Kayseri Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2019-10-24 17:54:38
BYMS- Kayseri Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. Buna göre, 27 Ekim Pazar günü 14.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük yönetecek.

Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre, 27 Ekim Pazar günü 14.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük yönetecek. 27 yaşındaki Zorbay Küçük, 1980’li yıllarda Süper Ligde (o zaman 1. lig) mücadele eden Malatyaspor’un futbolcularından Feyzullah Küçük’ün oğlu.

Küçük'ün yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ekrem Kan ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Deniz Caner Özaral yapacak. Mücadelede, Gaziantep Bölgesi Klasman Hakemi Yakup Özhan ise dördüncü hakem olarak görev alacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında VAR Hakemliğini Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR Hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de 9.haftada oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şöyle:

25 Ekim Cuma

20.30 Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü: Koray Gençerler

26 Ekim Cumartesi

15.00 Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor: Alper Ulusoy

17.30 Gaziantep FK-Aytemiz Alanyaspor: Serkan Tokat

20.00 Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor: Ali Şansalan

27 Ekim Pazar

14.00 BtcTurk Yeni Malatyasppor-İstikbal Mobilya Kayserispor: Zorbay Küçük

16.30 Göztepe-Kasımpaşa: Ümit Öztürk

16.30 Gençlerbirliği-Yukatel Denizlispor: Halis Özkahya

19.00 Beşiktaş-Galatasaray: Mete Kalkavan

28 Ekim Pazartesi

20.00 Medipol Başakşehir-Trabzonspor: Ali Palabıyık.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    tarafsız ve adil olsun hak yemesin kim olursa olsun bize farketmez
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    adana bölgesi.. ve efsane malatyasporun efsane futbolcusu feyzullah küçüğün oğlu..
    0
    0
    Yanıtla