SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Konya Maçı Hazırlığına Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-10-14 18:01:57
BYMS Konya Maçı Hazırlığına Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin sekizinci haftasında İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü yapacağı çalışmayla devam edecek.

Süper Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alarak 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak.

Yukatel Denizlispor maçı sonrası 3 gün izin yapan ve 8 Ekim’de Malatya’da toplanan sarı kırmızılılar, ligin 8.haftasında 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlamıştı.

Lige verilen milli arada Medipol Başakşehir ile İstanbul’da bir hazırlık karşılaşması oynayan ve 1-0 yenilen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular 2 günlük izne ayrılmıştı. Salı günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanacak olan sarı kırmızılılar, İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Sakatlıkları sonrası tedavileri tamamlanan ve takımdan ayrı olarak bireysel çalışma yapan defans oyuncusu Arturo Mina ile kanat oyuncusu Gökhan Töre’nin takımla birlikte çalışmalara katılacakları öğrenildi. Uzun bir sakatlık sürecinin ardından takıma dönen stoper Yiğithan Güveli ise fizyoterapist eşliğinde bireysel idmanlara devam ediyor.

Öte yandan milli takımlarında bulunan kaleci Fabien Farnolle ve Murat Akşit, Özer Özdemir, İssam Chebake ile Ghaylene Chaalali’nin de hafta içerisinde takıma katılması bekleniyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un basın sözcüsü Hakkı Çelikel, ligde 7 haftalık bölümde Antalyaspor karşılaşması hariç diğer karşılaşmalarda iyi oynadıklarını ifade etti.

Çelikel, talihsiz gollerin yanı sıra bireysel hatalarda yaptıklarını belirterek, “Alanyaspor karşılaşmasında ilk yarı çok değişik bir oyun oynadık. Çok bireysel hatalar yaptık. Değişik bir oyun tarzı vardı. Ama oyundan kopmadık, mücadeleyi hiç bırakmadık. Biz o maçı berabere de bitirebilirdik, kazana da bilirdik. O pozisyonları da bulduk. Trabzonspor karşılaşması da öyle, biz yenildiğimiz maçlarda kötü oynamadık. Antalyaspor maçını ayrı tutuyorum. Biz, güçlü oyun oynuyoruz. Gol yiyebiliriz ama bu güçlü oyunumuzu hiç bırakmıyoruz. Bu durum seyredenler açısından da oyuncular açısından da önemli. Oyuncuların kendilerine güvenerek oynamaları önemli” dedi.

Bu sene farklı bir oyun tarzıyla takımın sahada mücadele ettiğini dile getiren Çelikel, şunları kaydetti:

“Ben, İttifak Holding Konyaspor maçıyla da çıkışımızın süreceğini düşünüyorum. Diğer maçlar içinde aynısını söylüyorum. Biz, çok kolay yenilecek bir takım değiliz. Bunu net bir şekilde ifade ediyorum. Aynı zamanda gururla da söylüyorum. Yenilebiliriz ama yenildiğimiz takımlar bizden çok iyi takımlar olmayacak. Oyun kalitesi olarak büyük takımlar kadar oynadığımızı düşünüyorum. BtcTurk Yeni Malatyaspor onun için üzerine koyarak yoluna iyi bir şekilde devam edecek. Hem iyi top oynayacağız hem de hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Şuanda 10 puanımız var ama üzerimizde yer alan takımlara bakarsak biz onlardan daha iyi ve hoş futbol oynuyoruz. Oyun kalitesi ve puan olarak onlardan önde olacağız. İttifak Holding Konyaspor maçıyla Allah’ın izniyle çıkışımızı sürdüreceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız