SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Konya Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2019-10-16 00:16:48
BYMS, Konya Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin sekizinci haftasında 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin sekizinci haftasında İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde toplanan sarı kırmızılılar, hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Süper Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak. Ligin 7.haftasında oynanan karşılaşmaların ardından milli maçlar nedeniyle lige arta verilmişti. Milli ara nedeniyle Yukatel Denizlispor maçı sonrası 3 gün izin yapan ve 8 Ekim’de Malatya’da toplanan sarı kırmızılılar, ligin 8.haftasında 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlamıştı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren sarı kırmızılılar, 12 Ekim Cuma günü İstanbul'da Medipol Başakşehir ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Hazırlık karşılaşmasının ardından 2 gün izin yapan teknik heyet ve futbolcular, iznin ardından Malatya'da toplanarak, İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlıkları sonrası tedavileri tamamlanan ve bireysel çalışmalar gerçekleştiren defans oyuncusu Arturo Mina ile kanat oyuncusu Gökhan Töre takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Süper Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 10 puanın 7'sini iç saha, 3'ünü ise deplasmanda topladı. Deplasmanda 4'üncü maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, daha önce oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2'de mağlubiyet aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada rakip ağları 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız