SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Konya Maçını Çakır Yönetecek

0
Güncellendi - 2020-03-04 17:19:27
BYMS- Konya Maçını Çakır Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 25.haftasında 7 Mart Cumartesi günü 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Ligin 25.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, ligde 25.haftada 7 Mart Cumartesi günü 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Mücadelede, Rize Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Dereci ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kadir Sağlam yapacak. 

Süper Ligin 25.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle: 

6 Ocak Cuma

20.00 Beşiktaş-MKE Ankaragücü: Arda Kardeşler

7 Ocak Cumartesi

14.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: Cüneyt Çakır

17.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Trabzonspor: Halis Özkahya

17.00 Göztepe-Medipol Başakşehir: Ali Palabıyık

20.00 Fenerbahçe-Yukatel Denizlispor: Zorbay Küçük

8 Ocak Pazar

13.30 Kasımpaşa-Hes Kablo Kayserispor: Hüseyin Göçek

16.00 Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor: Ali Şansalan

19.00 Demir Grup Sivasspor-Galatasaray: Mete Kalkavan 

9 Ocak Pazartesi

20.00 Gençlerbirliği-Fraport TAV Antalyaspor: Halil Umut Meler.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • BAYRAM (4 yıl önce)
    vallahi yandık çok artist bir hakem futbolcularla alay ediyor bir bakın ağız yüz mimiklerine taraftar sakin olmalı birdeceza alacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Bu hakemle yanılmıyorsam deplasmanda Alanyaspor maçının kazandık diğer maçlarda hep hüsran.İnşallah bizi yanıltıp Adil maç yönetir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim maçın 4.Hakemi Rize, V.A.R Hakemide Antalya bölgesi hakemiymiş.Ne kadar büyük bir tesadüf değilmi?Umarım korkularımız boşuna çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Takım Takım değil iylik meleği kim zorda kim bizden altaysa Bizim hibe ettiğimiz puanlarla derin nefes alıp bizi geçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (4 yıl önce)
    Tüm hakemler rakiplerden maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • DoNdUrMaCı (4 yıl önce)
    Ne babasînı ne bunu sevdim Bu bizi yakmaya geliyor dikkat edin Başkan Başkan değilki maç öncesi demeçler vere hakemin mhk,nin mediyada dikkatini çeke Biraz yaygara yapa bu işler böyle ama bizim başkan sattığı iyi oyunculardan gelen paraları saymakla meşgul galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)DoNdUrMaCı isimli kullanıcı yorumuna
    Bunun babası sayesinde kayseri erciyes macununda puan kaybedip küme düştük ama bu babasından daha kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Hiç sevmem babasinida sevmemiştim hakemligine güvenmem temennim adaletle maç yönetir ama bu atamalar hayra alamet değil diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)Ramazan Doğan isimli kullanıcı yorumuna
    Erman hoca diyorki şu anda üst liglerde babası eski hakem futbolcu ve gözlemci olan ,150 hakem var şimdi bende soruyorum 83 milyon ülkede sadece bunların çocuklarımı yetenekli yoksa hakem olmada bir dumenlermi dönüyor kamuoyunun bilgisine.
    0
    0
    Yanıtla
  • haci bilen (4 yıl önce)
    Adamda Malatya fobisi var. Maç başlar başlamaz sarı kartlarla futbolcuların kolunu kanadını kırar. Maçın 30.dakikası dolmadan bir Malatyasporlu futbolcuyu kırmızı kartla atar. Hiç yoktan bir penaltı uydurur. Malatyaspor'un attığın golü vermez, gol atmaman için akınlarını keser. Malatyaspor ceza alanı yakınlarından bol bol aleyhe atışlar verir. Hasılı; Bu hakem oldukça Malatyaspor maç alamaz. Hatta berabere bile kalamaz. CÜNEYT'İN yönettiği Malatyaspor maçlarını tekrar izleyin ve görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Bu adama hiçmi hiç güvenmiyorum! Geçen sene Akhisarla oynadığımız iki maçtada bizi yakmıştı! Birinde elle oynadıkları halde buz gibi penaltımızı vermediydi diğerinde de attığımız golü faul var diye iptal ettiydi! İnşallah yine hakkımızı yiyip bizi yakmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Malatyanın ipinin çekildiği bu haftaki hakemden anlaşılıyor Cüneyt Çakır vay be sanki bizim maç derbi maç gerçekten çok ilginç bu hakem malatyayı yakar Geçen hafta denizli maçının hakemi bütün takdir haklarını denizliden yana kullandı bu haftada bu hakem konydan yana kullanır olur biter Yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    4.hakem rizeli,var hakemi antalyalı lay lay lom.
    0
    0
    Yanıtla