SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Konyaspor'a Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2019-10-07 16:41:17
BYMS, Konyaspor'a Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 7.haftada sahasında Yukatel Denizlispor'u 5-1'lik skorla mağlup eden ve milli araya 10 puanla 9'uncu sırada giren BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli aranın ardından 8'inci haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 7.hafta tamamlandı. Ligde, Aytemiz Alanyaspor 14 puanla zirvede yer aldı. Alanyaspor'u 12'şer puanla Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor ve İttifak Holding Konyaspor takip ediyor. 11'er puanı bulunan Fenerbahçe 5, Medipol Başakşehir 6, Antalyaspor 7, Gaziantep Futbol Kulübü ise 8.sırada yer alıyor.

Yukatel Denizlispor'u sahasında 5-1 mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor ise puanını 10'a yükseltti. Sarı kırızılılar, averajla 9'uncu sırada bulunuyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 10 puanla 10'uncu sırada yer alan Galatasaray takip ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyetle 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli araya moralli girdi.

Puan tablosunda 4 basamak birden yükselen ve 9'uncu sırada yer alan sarı kırmızılılar, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak. Mücadele, 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak.

18, 19, 20 ve 21 Ekim tarihlerinde oynanacak olan 8.hafta müsabakalarının programı şöyle:

18 Ekim Cuma

20.30 Galatasaray-Demir Grup Sivasspor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

19 Ekim Cumartesi

15.00 Antalyaspor-Gençlerbirliği (Antalya Stadyumu)

17.30 Trabzonspor-Gaziantep FK (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

17.30 Medipol Başakşehir-Göztepe (Başakşehir Fatih Terim Stadı)

20.00 MKE Ankaragücü-Beşiktaş (Eryaman Stadyumu)

20 Ekim Pazar

14.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

16.30 Aytemiz Alanyaspor-Çaykur Rizespor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

19.00 Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe (Denizli Atatürk Stadı)

21 Ekim Pazartesi

20.00 İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Konya Büyükşehir Belediye Stadı).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    KONYA DIKAT ETT MALATYA HEM TAKIMI YENER HEMDE HOCADAN DENIZLI NE OLDU SIZDE O DURUMA GELIRSINIZ KAÇ TANE HOCA GÖNDERDIK SAYISI BELI DEĢIL
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Çok zor bir maç 1 puan büyük iş olur deplasmanda . Konya iyi oynuyor . Zor bir maç.
    0
    0
    Yanıtla