SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Gün Arayla Bir BYMS Maçı Daha Verildi

0
Güncellendi - 2019-12-02 19:40:23
5 Gün Arayla Bir BYMS Maçı Daha Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda 3 Aralık Salı günü oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu. BtcTurk Yeni Malatyaspor- Keçiörengücü maçını, Antalya Bölgesi üst klasman hakemlerinden Burak Şeker yönetecek.

Burak Şeker, Süper Ligde geçtiğimiz 29 Kasım Cuma akşamı Ankara'da oynanan ve 3-3 sonuçlanan Gençlerbirliği- B.Yeni Malatyaspor maçında VAR hakemi olarak görev yaptı. Şeker, yine 3 Kasım'da İstanbul'da oynanan ve 2-2 sonuçlanan Kasımpaşa- BtcTurk Malatyaspor Süper Lig maçında da AVAR hakemi olarak görev almıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 Aralık Salı günü oynanacak maçların hakemleri şunlar:

13.00 Fatih Karagümrük-Göztepe: Özgüç Türkalp

14.30 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü: Burak Şeker

16.30 Aytemiz Alanyaspor-Adanaspor: Direnç Tonusluoğlu

18.30 Esenler Erokspor-Demir Grup Sivasspor: Suat Arslanboğa

20.45 Fenerbahçe-İstanbulspor: Zorbay Küçük

İstanbul, AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Metoo (4 yıl önce)
    Murat yildirimin koluna carpan topu goruyorsun da goldeki ofsayti neden gormuyorsun burak efendi..adaletli olun..kasimpasa macinda da aynisi oldu..fb macinda golumuz iptal edildi..resmen katliama ugruyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Kasımpaşa maçında Malatya mızın penaltısıni vermedi gençlerbirligi maçinda yine penaltiyı vermedi tam bi MALATYA Düsmanı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    futboldan soğuduk ya Allah bildiği yapsın sizi
    0
    0
    Yanıtla