SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Resmi Sitesindeki Yanlışı Düzeltti

0
Güncellendi - 2019-10-24 03:01:27
BYMS Resmi Sitesindeki Yanlışı Düzeltti
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesinde, takımın 24 Ekim 2019 günü Fenerbahçe ile Yeni Malatya Stadı’nda Süper Lig maçı oynayacağına ve geçtiğimiz Pazar oynanan Konya maçına ilişkin yeralan yanlış bilgi ve görsel, eleştiriler üzerine düzeltildi.

B.Yeni Malatyaspor’un ‘yenimalatyaspor.org.tr’ adresli resmi internet sitesinin, sürekli güncellenmemesi, özen gösterilmemesi, ‘bayat’ haberlerin yeralmasına ilişkin şikayetlerden sonra, siteye gerçek dışı bilgi girilmesi taraftarların tepkilerine ve eleştirilerine yolaçmıştı. Sitenin ana sayfasındaki “Gelecek Maç” ve “Önceki Maç” başlıkları altında yeralan görsellerde, B.Yeni Malatyaspor’un oynadığı “Önceki Maç” olarak 21 Ekim Pazartesi akşamı oynanan Konya-BYMS maçı yazılırken, BYMS’nin 2-0 kazandığı bu maçın skoru da yine yanlış yazılıp 0-0 olarak belirtilmişti. Sitenin “Gelecek Maç” başlığı altındaki görselde de, BYMS’nin Fenerbahçe ile 24 Kasım 2019'da oynayacağı maç da, yine sitede 24 Ekim 2019 günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olarak duyurulmuştu.

Yeni Malatyaspor resmi internet sitesindeki yanlışlıklar, buna ilişkin eleştiriler haber üzerine 23 Ekim günü düzeltildi, doğru bilgi ve görseller sitede yeraldı.

Kulübe ve takıma ilişkin bilgilerin de sıkça güncellenmediği için eleştiri konusu olan sitenin, bu konudaki sorununu da gidermesi bekleniyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

GÖRSEL 1: B.Yeni Malatyaspor'un resmi internet sitesindeki maç programının düzeltilmiş hali

GÖRSEL 2: Yeni Malatyaspor’un resmi internet sitesinde, 24 Ekim günü Fenerbahçe ile Malatya’da maç yapılacağına ve Konya maçının da 0-0 sonuçlandığına ilişkin daha önce yeralan yanlış program

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tek Sevda Malatya (4 yıl önce)
    Bu siteyi takip ederim hiçbir zaman güncel olmadı eski zaman gibi gazeteler buraya 1 ay sonra gidiyor Google aramalarında bile yeni Malatya spor yazdığınızda sitemiz 7-8 sırada çıkıyor Adil Başkan bu bize yakışmıyor. Müdür bir ünvan değil makamdır hakkını verin lütfen
    0
    0
    Yanıtla