SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Tahkim'e Başvurdu

0
Güncellendi - 2019-11-09 23:02:15
BYMS Tahkim'e Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’a verilen ceza nedeniyle bir savunma hazırlayarak, Tahkim Kurulu’na başvurdu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın’a, ligin 10.haftasında İstanbul’da oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında, ‘müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle’ 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin TL para cezası verdi. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yalçın’a verilen cezayla ilgili, “Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın’ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 26.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Aynı müsabakada, BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın hakkında tedbire uymama eylemi nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir” açıklaması yapıldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın’a verilen 4 maçlık ceza sonrası harekete geçti. Sarı kırmızılı kulüp, bir savunma hazırlayarak, Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu. Tahkim Kurulu’nun itirazı değerlendirdikten sonra vereceği nihai karar beklenecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Soyunma odasını basıp jahoviçe saldıran Veysel sarı nın sergenden daha fazla ceza alması gerekirdi.böyle adaletsizlik ikinci yarı malatyadaki maçda gerginliğe sebep olur.yanlış yeni yanlışlara sebep olur.
    0
    0
    Yanıtla