SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Sergen Yalçın ile Hücum Ediyor

0
Güncellendi - 2019-10-11 16:32:07
BYMS, Sergen Yalçın ile Hücum Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 16 gol kaydederek, ligin en golcü takımı olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, hücum gücüyle dikkat çekiyor.

Sezon başında takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Jahovic, Fofana gibi oyuncuları kadrosuna katmasının yanı sıra Bifouma ve Guilherme gibi oyuncuları da kadrosunda tutan BtcTurk Yeni Malatyaspor, hücum gücü en yüksek takımlar arasında yer alıyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, hücum gücüyle rakiplerini zorlarken, isabetli şut oranıyla dikkat çekiyor.

Ligin ilk haftasında sahasında oynadığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında rakip kaleye 9 şut atan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 5 isabet yakaladı. Ceza sahası dışından 3 şut atan sarı kırmızılılar, ceza sahası içerisinden 6 şut buldu ve 3 gol kaydetti. Sarı kırmızılılar bu karşılaşmada yüzde 55,6'lık bir şut isabeti yakaladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Trabzonspor karşılaşmasında ise 13 şut atarken, 2 isabet buldu, 4 şutu da kaleci ve defans engelledi. Ceza sahası dışından 8, içinden ise 5 şut atan sarı kırmızılılar, 1 gol kaydedebildi.

Sarı kırmızılılar, ligin üçüncü haftasında sahasında 3-2 kaybettiği Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında ise yüzde 71,6 oranında topla oynadı. Karşılaşmada 2 gol kaydeden sarı kırmızılılar, toplamda 14 şut attı. Ceza sahası dışından 6, ceza sahası içinden ise 8 şut bulan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yüzde 57,1'lik bir şut isabetiyle oynadı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda 4-0 galip geldiği MKE Ankaragücü karşılaşmasında da 18 şut buldu. 10 isabet bulan, 1 şutu ise kaleci ve defans tarafından engellenen sarı kırmızılılar, bu karşılaşmada 4 gol kaydetti. Malatya ekibi, ceza sahası dışından3, içinden ise 15 şut bulurken, yüzde 55,6'lık bir şut oranıyla oynadı.

Sarı kırmızılılar, ligin beşinci haftasında sahasında 1-1 berabere kaldığı Galatasaray karşılaşmasında ise 16 şut attı. 4 şutta isabet bulan, 4 şutu da defans ve kaleci tarafından engellenen sarı kırmızılılar, ceza sahası dışından 7, içinden ise 9 şut attı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmada yüzde 25 şut isabetiyle oynadı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin altıncı haftasında deplasmanda 3-0 kaybettiği Antalyaspor maçında ise 11 şut buldu. Sadece 1 isabet kaydeden sarı kırmızılılar, 5 şutu ise engellendi. Ceza sahası dışından 7, içinden ise 4 şut atan Malatya ekibi, yüzde 9,1'lik şut isabetiyle maçı tamamladı.

Sarı kırmızılılar, ligin yedinci haftasında sahasında 5-1 galip geldiği Yukatel Denizlispor maçında ise 15 şut attı ve 5 gol kaydetti. 7 isabetli şut atan sarı kırmızılılar, yüzde 46,7'lik oranla oynadı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYAM İÇİN (4 yıl önce)
    ALLAH RIZASI İÇİN YENİ kelimesini çıkartın artık ya! Gazişehir bile ilk senede işi bitirdi. YENİ nedir ya. BTC MALATYASPOR yapın. Her yıl alacak spoonsorun ismi olsun yeter bari
    0
    0
    Yanıtla
  • stk (4 yıl önce)
    Birazda defans sağlam olsa, bu takım tutulmaz. Defansta çok hata yapıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Erol bulut zamanında resmen maçlarda uyuyordu insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR EROL EFENDİNİN ÇAĞ DIŞI İLKELMİ İLKEL BİR TANE AT ÜSTÜNE YAT TAKTİĞİNDEN KURTULDUK! ARTIK HER HAFTA ZEVKLE GOLLÜ MAÇLAR İZLİYORUZ! SAĞOL VAROL SERGEN HOCA..!
    0
    0
    Yanıtla