SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Sivas'ta Avantaj Peşinde

0
Güncellendi - 2020-01-14 20:31:18
BYMS Sivas'ta Avantaj Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında yarın Sivas’ta Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan avantajlı bir skor elde etmenin hesaplarını yapıyor.

Türkiye Kupası’nda final oynamayı hedefleyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Son 16 Turunda Süper Ligin lideri Demir Grup Sivasspor ile eşleşti.

Son 16 Turunda ilk maç yarın 18.30’da Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Kupada final oynamayı hedefleyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan avantajlı bir skor elde edip, evinde alacağı skorla bir üst tura çıkmak istiyor.

5 MAÇTA SİVASSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanan son 5 karşılaşmada Sivas’ın üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşmayı Demir Grup Sivasspor 2-0 lazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor 2018-2019 sezonunda bir kez da SüperLig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan ve bol gollü geçen karşılaşma 4-4’lük eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşmayı Demir Grup Sivasspor 2-0 kazandı.

2019-2020 sezonunun ilk yarısında Malatya’da oynanan Süper Lig karşılaşmasını ise Demir Grup Sivasspor 3-1 kazandı.

DÜDÜK, ÖZGÜR YANKAYA’DA

Demir Grup Sivasspor ile BtcTurk Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçını Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

Müsabakada, Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu birinci yardımcı hakem, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Candaş Elbil ise ikinci yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Cihan Ataş olacak.

Zorlu mücadelede VAR hakemliğini Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük, AVAR hakemliğini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Esat Sancaktar yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Apricot 62 (4 yıl önce)
    Hoca , Başkan kafasına takılıyor biri satılık futbolcu var alan yokmu diyor diğeri hoca akılı altılı ve Kıbrıs ta
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatyayı yediler düzelmez bu takım bitik mahalle takumi sanki hiç stir zevki yok nerde o gurur duyduğumuz takım baktıkça batırıyor bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatyayı yediler düzelmez bu takım bitik mahalle takumi sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram daşcılar (4 yıl önce)
    Hoca bu kadroyu çıkarmakla resmen dalga geçmiş.Hoca benden hesap sorun ben gideyim çünkü. ŞARK görevi bitti resmen dalga geçiyor bu kadroyla yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Bu macı 10-0 alır Sivas. Sergen resmen dalga geciyor. Orta saha yok. Ahmet Ildiz , Mustafa ve Erkan Kas onbirde oynuyor. Kalede Ufuk var. Aman Tanrım! Bu bir şaka olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Yarın büyük bir fark var ama lehimizde degil.
    0
    0
    Yanıtla