SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 'Vazgeçmek Yok' Parolasıyla Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-07-02 04:38:56
BYMS 'Vazgeçmek Yok' Parolasıyla Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de bu sezon sıkıntılı bir süreç geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 30.haftasında sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmaya ‘Vazgeçmek Yok’ parolasıyla hazırlanıyor.

2019-2020 sezonuna iyi başlayan ancak özellikle ikinci yarıda aldığı kötü sonuçlarla tehlike hattına kadar gerileyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 30.haftasında 4 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 

Ligin 28.haftasında sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi 2-1’lik skorla mağlup ederek, hem ikinci yarıdaki ilk galibiyetini alan hem de bir nebze rahatlayan sarı siyahlı takım, 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 kaybetti. 

İstanbul deplasmanında yaşadığı puan kaybıyla birlikte haftayı 28 puan ve averajla 15.sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor için 30.hafada sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma büyük önem taşıyor.

Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılarak, ilerleyen haftalara daha da umutlu girmeyi hedefleyen sarı siyahlılar, hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde sürdürüyor. 

‘Vazgeçmek Yok’ parolasıyla final niteliğinde olan karşılaşmalara çıkacak olan sarı siyahlılar, bu süreçte istediği sonuçları alarak lige tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam 5 dakikada maçı kaybetmemeliydik çok güzel oynarken iki bir öne geçmekle sucmu işledik oyunumuz değişti takımı tanıyamaz olduk takım öne geçtiği maçlarda heyecana kapılıyor birde ceza sahasında katı bir defans yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla