SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya ve Fenerbahçe 6. Randevuda

0
Güncellendi - 2019-11-24 18:17:12
B.Yeni Malatya ve Fenerbahçe 6. Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında 24 Kasım Pazar akşamı sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, taraftarının desteğiyle 3 puanı almak istiyor.

Ligde 11 haftalık bölümde 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3'te mağlubiyetle 18 puan toplayan ve 7.sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli maç arasının ardından 12.haftada sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Mücadele, 24 Kasım Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Lig'de geride kalan 5 haftalık bölümde iyi bir gidişat yakalayan ve 18 puana ulaşan sarı kırmızılı takım, sahasında Fenerbahçe'yi yenerek, hem iyi gidişini sürdürmek hem de zirveye tırmanmak istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını İstanbul Üst Klasman Hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıkları İstanbul Üst Klasman Hakemleri Ceyhun Sesigüzel ile Erdem Bayık yönetecek. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Esat Sancaktar yapacak.

Ev sahibi takımda, sarı- kırmızı kart cezalısı Eren Tozlu dışında eksik bulunmuyor.

SAHALARINDA 10 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 11 haftalık bölümde kazandığı 18 puanın 10'unu sahasında topladı. Sarı kırmızılılar, sahalarında şuana kadar sadece Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldu. Ligin üçüncü haftasında oynanan karşılaşma 3-2 Akdeniz ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda maçlarını oynayan sarı kırmızılı takım, sahasında şuana kadar 5 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalardan 3'ünü kazandı. 1 karşılaşmada berabere kalan Malatya temsilcisi, 1 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılı takım, iç sahadaki 5 karşılaşmada rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sahasında oynadığı 5 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 3-0

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Aytemiz Alanyaspor: 2-3

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 1-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor: 5-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: 4-0

ALTINCI KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe tarihlerinde daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü Fenerbahçe, 2’sini ise BtcTurk Yeni Malatyaspor kazandı.

İki takım ilk olarak 13 Ocak 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. İnönü Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, uzun bir aranın ardından bu kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. 2017-2018 sezonunun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma sarı lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha ligde karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, ikinci yarıda İstanbul’da oynanan karşılaşma 3-2 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Bu maçin hakemine dikkat bizi ince ince kiyabilir
    0
    0
    Yanıtla