SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS ve Jahovic PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2019-12-31 23:49:34
BYMS ve Jahovic PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce 31.12.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Aralık’ta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca, sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Adis Jahovic, "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.12.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. 

Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklama şöyle: “BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 29.12.2019 tarihinde oynanan GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-BTC TURK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu ADIS JAHOVIC'ın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 30.12.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” 

Hukuk Müşavirliği, Gaziantep Futbol Kulübü’nü, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Bu yapılan tam anlamıyla Federasyonun çılgınlığı. Hakem tarafından Jahoviç'e verilen kırmızı kart fiyasko. O pozisyona değil kırmızı sarı kart bile gösterilmezken, futbolcunun isyanı ise haklı. Neden mi; kırmızı kartlarda, gollerde ve penaltılarda hakem VAR'a gidecektir. Ama Ankara'daki VAR.cılar tam anlamıyla uyuyarak pozisyonu es geçtiler. Bu yapılan sanki bir kamera şakası. İşte burada bizim siyasetçiler Elazığlıların yarısı kadar şehrine sahip çıkarak birlik olsalardı, Federasyon ve VAR hakemleri bu kadar Malatyasporumuzu ezemezlerdi. Şehir sahipsizdir. Bunu bilin artık, bu böyle gelmiş böyle gidecek...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    sadece haber buna yorum yazacak kalem yok mu sitenizde?
    0
    0
    Yanıtla